Една програма

03.10.05
13:02

Здравейте.Искам да попитам дали този модел на трениране е правилен.Един приятел тренира така,но на мене ми се струва супер натоварен.
4 дневен сплит:

1-ви ден гърди,бицепс,трицепс
2-ри ден крака рамо гръб
3-ти гърди,бицепс,трицепс
4-ти ден крака рамо гръб

03.10.05
13:19

Вярно е натоварен. Рамото и ръцете се товарят във всяка тренировка и няма да могат да се възстановят. А и крака с гръб в една тренировка не е добра идея, понеже това са ти най - големите мускулни групи.

03.10.05
16:54

Не копирайте всичко дето ви попадне и ви се стори супер, че тренира повече и се скапва не значи че е по добре то ако беше така този форум би бил излишен

03.10.05
19:57

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не копирайте всичко дето ви попадне и ви се стори супер, че тренира повече и се скапва не значи че е по добре то ако беше така този форум би бил излишен

Абсолютно,но моя приятел прави много малко упражнениея.За гърди лег 3х10,флайс от наклон 3х10,бицепс от стоеж с щанга 3х8,скот 3х8,френско 3х10.Само това му е натоварването за трите мускулни групи.Оделно да не говориме,че за крака и гръб прави само базови упражнения (даже тяга не прави,мечка,гребане)Интересно е обаче,че пича тренира от 2 год близо и изглежда доста добре.

04.10.05
09:53

Еми нормално, по тази програма не би могъл и да прави повече. ;) Ама пак - днес гърди и бицепс, утре рамо и гръб - задействат се едни и същи мускули малко или много. Но щом той си се възстановява, значи няма проблем. Аз бих ти препоръчал друго групиране - рамото отива в първи ден, а бицепса във втори. Ако няма мъртва тяга, може и да стане крака и гръб заедно.

04.10.05
12:32

[quote author=”Петко К”]Еми нормално, по тази програма не би могъл и да прави повече. ;) Ама пак - днес гърди и бицепс, утре рамо и гръб - задействат се едни и същи мускули малко или много. Но щом той си се възстановява, значи няма проблем. Аз бих ти препоръчал друго групиране - рамото отива в първи ден, а бицепса във втори. Ако няма мъртва тяга, може и да стане крака и гръб заедно.

10х за съвета,но аз нямам намерение да тренирам така.Аз тренирам 1-ви ден Гърди и бицепс,2-ри гръб и трицепс,3-ти крака и рамо  :)

04.10.05
15:33

Незнам,на мен не ми харесва програмата.Как ще въстановяваш рицете като ги има винаги. :shock:  :?:  :?:  :?:

04.10.05
22:52

То да са само ръцете всичко скапва по тая програма дори да си на зоб не знам дали ще се въстановяваш (знам че не си)

04.10.05
22:55

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=”Петко К”]Еми нормално, по тази програма не би могъл и да прави повече. ;) Ама пак - днес гърди и бицепс, утре рамо и гръб - задействат се едни и същи мускули малко или много. Но щом той си се възстановява, значи няма проблем. Аз бих ти препоръчал друго групиране - рамото отива в първи ден, а бицепса във втори. Ако няма мъртва тяга, може и да стане крака и гръб заедно.

10х за съвета,но аз нямам намерение да тренирам така.Аз тренирам 1-ви ден Гърди и бицепс,2-ри гръб и трицепс,3-ти крака и рамо  :)

що не сложиш краката по средата.по добре ще се възстановяваш,а натоварването ще е същото.

05.10.05
11:32

[quote author=“Size”]
що не сложиш краката по средата.по добре ще се възстановяваш,а натоварването ще е същото.

1-ви ден Гърди и бицепс,2-ри крака и трицепс,3-ти гръб и рамо ? Така ли ???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1