27.05.13
18:00
Алекс :* прекрасна си! Желая ти да сбъдваш мечтите си и да не съжаляваш за нищо, защото няма случайни неща! (F)
27.05.13
21:36
Благодаря Ви ! : )
27.05.13
21:45
Ето някой да отсрами новото поколение абитуриенти /a bit orient/ (rock)
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 27.05.13 21:47.
Ауу (tmi)
Супер изглеждаш. Съвсем спокойно можеш да си спестиш “що годе” частта. :)
27.05.13
23:56
Аз само ще напиша “Mama miaaaaaa…...!!!”
28.05.13
20:57
Красота :)
28.05.13
22:50
Благодаря на всички отново!
28.05.2013
Undereating:
- кафе;
Тренировка:
> Summer Blast.
1) Half Burpee + Sandbag High Pull.
2) Jump Rope /high knees/.
3) Sandbag Swing.
4) Side to Side Plank Jump.
5) Elevated Plank Climbers.
6) Jump Rope /jacks/.
7) Sandbag Row.
8) Sandbag Swing.
9) Stand-Kneel-Stand Left. /с торбата на рамо и 10кг в свободната ръка./
10) Same on Right.
- 45/15,30 cycles.
* По средата на тренировката ми се наложи да спра за малко,тъй като ми се прецака торбата... оправих я и продължих.Смазах се особено на последните два кръга.Наказах се за хапването на домашни сладки вчера lol.
+
> Abs.
1) Squat Jacks.
2) Leg lifts /3kg/.
3) Switch Kicks/High Knee Jump Rope.
4) Toe Touch.
5) High Jumps.
6) Plank Crossover.
-30/15,2 rounds,no rest.
Overeating:
- малко зеле,морков,една краставица,два домата и няколко маслини;
- пилешка пържола,сирене,филиика хляб „Вита Стар“;
- една ябълка;
Днес някак релаксиращ ден.След тренировка се пекох около един час,тъй като бях хванала „тен“ а ла тениска и панталонки.После разходка до края на деня,спретнах една сладка баница... Отдавна не бях отпускала така.Отдадох се на приятни занимания.
Тренировката обаче ме зарадва на макс.До такава степен че вдъхновена,заснех кратко видео,за да погледна формата си докато правя лицеви например.Доволна съм. -SOON-
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 29.05.13 00:03.
29.05.13
21:06
29.05.2013
More powerful than the fear of failure is the will to win.
Undereating:
- кафе;
Тренировка:
> Core HIIT.
1) Bench Jump Overs.
2) Elevated Plank Climber.
3) Dynamic Squats.
4) Hanging Knee Raises.
5) Jump Rope High Knees.
6) Hanging Oblique Raises.
7) Push Up + Super-girl.
8) Half Burpee
- 45/15,24 cycles.
* Тренирах навън и използвах лоста,който имах на разположение.Учудващо имам силата да се задържа и да си повдигна коленете и всъщност да направя упражнението без затруднение,даже си мисля че трябва да прибавя тежест следващият път.Прибавих към Super Girl и лицева,но след това бърпито ми дойде някак кофти за ръцете.Накъсвах на няколко пъти,понеже кучето ми беше сметнало,че правя нещо нередно...лаеше и ми дърпаше одеалото,което използвах,за да си предпазя лактите при Plank Climbers,крадеше ми тефтера... Strange,сигурно искаше да ми каже: „ПОВЕЧЕ ПОВТОРЕНИЯ!“ ха.Поне си имах компания *forever alone*.
Overeating:
- зеле,морков,една краставица,два домата,репички;
- омлет от 4 яйца с плънка от топено сирене,филиика „Вита Стар“,няколко маслини,малко парче от карначе;
- кисело мляко със свежи череши,лъжичка мед,какао,ванилия,непълна шепа натрошени орехи (един от най-сполучливите „десерти“,който съм си правила) ...и после си наваксах с още череши;
В очите ми гаснеше отражението на умиращото слънце,което криеше своя лик зад необятните възвишения някъде далеч,оставяйки след себе си носталгия и една сладко-горчива самота.Yokan.
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 29.05.13 21:08.
30.05.13
21:45
30.05.2013 - /нетренировъчен/
Undereating:
- кафе;
- ябълка;
Днес всичко боли.Акцента е (както се очакваше) на корема,гръдните мускули,ръцете.Отдавна не бях си докарвала такава мускулна треска.Не тренирах,но се занимавах с приятни неща.Активизирах се от началото на деня кулинарствах,импровизирана пирография,после имаше разходки...
Overeating:
- обичайната салата;
- една тиквичка и два моркова на скара,пилешки гърди,сирене и малко парче кашкавал;
- ябълка,корни...;
Всъщност реших да споделя какво хапвах днес.Не откривам топлата вода,но ако някой реши да си прави гарнитура към месото,тиквичките и морковите на скара са идеални!Преди да ги опека им направих марина от унисоса на Маги,чесън на прах,къри и малко шарена сол.Получи се чудесно.Леко пикантно,но не натрапчиво и сочно.Постояха около 2-3 часа преди да ги метна на скарата.
Другото,което правих е ей тази вкусотия,но тя не е за мен.От чисто любопитство исках да го спретна с малко изменения по рецептата.Разбира се без да я направя по-извратена няма да мине,но се одобри и съм доволна.
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 30.05.13 21:45.
Идеален е този десерт за “бързи гости” ;) от веднъж се запомня и може да се експериментира (сетих се веднага за какви ли не вариации, за да стане по-извратен както казваш).
Аз също съм на тиквички (и патладжани) в последно време. Някак си това е една от идеалните храни за мен - комбинират се с почти всичко, стават бързичко и без нужда от мазнина и засищат.
31.05.13
21:23
31.05.2013
Undereating:
- две кафета;
Тренировка:
> Sandbag Style.
1) Shoulder to shoulder press – 15.
2) Overhead Squat -15.
3) Push Press – 20.
4) Front Squat – 25.
5) Overhead Press – 30.
6) Back Squat – 35.
- 3 rounds,no rest between ~32mins!
* За първи път го правих това импровизе на 16.04,тогава скалъпих 2 повторения на кръга за 32 минути.Днес подобрих времето си и се радвам.Е накъсвах,но бях си поставила за цел 3 повторения под 35 минути и се оказа,че успях.Панталонките ми отесняха,гривните ми също.Чувството е страхотно.
> След това.
1) Negative Chin Ups – 4x4.
2) Horizontal Pull Ups – 4x 10,8,6.
3) Negative Wide Grip Pull Ups – 3x4.
...и ръцете ми отказаха.
Overeating:
- обичайната салата + лъжичка майонеза;
- четири запечени чушки с плънка (от ¼ ч.ч елда,лук,едно яйце,малко сирене,един домат,подправки или сбирщайн остатъци + кашкавал) и едно кюфте,няколко маслини...;
- овесена палачинка със сусамов тахан,мед и една ябълка;
Сусамов тахан addict в действие.
П.С: репите са домашно прозводство,спортния екип е нов...
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 31.05.13 21:29.
Ихуууу! Ама репичките и твое производство ли са?
Имаме същия килим в Помо (giggle) Хубаво екипче ;) Някои хора тука по дневниците се притесняват, че им отеснявали дрехите, а ти се кефиш и това е правилното според мен, защото ей ги ей мускулиииииииите!
01.06.13
08:25
казано от Membaris на 31.05.13, 22:14:
Ихуууу! Ама репичките и твое производство ли са?
Имаме същия килим в Помо (giggle) Хубаво екипче ;) Някои хора тука по дневниците се притесняват, че им отеснявали дрехите, а ти се кефиш и това е правилното според мен, защото ей ги ей мускулиииииииите!
Благодаря!Да и те ;D Сега съм насяла лавандула,мащерка,мента... чакам тиквички,краставици и домати.Изобщо и агрофитнеса е на ниво.Тесните дрехи могат и да радват иначе. ;}
01.06.13
23:40
01.06.2013
Undereating:
- две кафета;
- ябълка;
Тренировка:
> Бързо разглобяване.
1) Jump Rope with High kneеs.
2) Ninja Jump Tuck.
3) Jump Rope with High kneеs.
4) Sandbag Swing.
5) Jump Rope with High kneеs.
6) “Star” Crunch.
- 18 cycles,40/15;
* Тъй като от вчера ,както се очакваше,имам мускулна треска на гърба и раменете,остатъчна на корема,мъничко бедрата.Реших да е бързо и ефективно разглобяване.
> Добавям към активността: след тренировката около 3-4км бягане/ходене по пресечен терен(трафик,локви,кал,дупки и все готини неща).
После два часа висене по клоните на една череша и бране.Поне добре си разтегнах болезнения гръб.Обаче натоварих бедрата като се крепих по дървото lol.
Overeating (прозореца около 5 часа,бях на гости):
- в къщи: една краставица,домат,малко пилешко и парченце сирене,2-3 резенчета луканка (за да залъжа глада хах);
- на гости: салата,свинско,картофено пюре,тиквички на грил тиган,филиика хляб „Грахам“ от една пекарна(беше уникален) от всичко по малко и ябълка;
Да се похваля,че докато брах не вкусих нито една череша,което за мен си е постижение като се има в предвид как си ги хапвам на корем.Утре ще ги чистя и правя на сладко : ).
Това е един от онези дни в които всичко боли,сякаш съм прегазена от тир.Не биваше да тренирам,не биваше да тичам,претоварих се.Ще си търпя последствията като незнам кога да спра.Иначе приятна вечер,още една кутия за бижута към колекцията...прекрасен подарък.
Dreamland awaits… лека вечер.
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 01.06.13 23:44.
04.06.13
20:06
04.06.2013
Undereating:
- кафе;
Тренировка:
> Metabolic Circuit.
1) Sandbag Swing.
2) Push Ups.
3) Jump Squats.
4) Lying Hip Thrusts
5) Sandbag Shoulder Press.
6) Sandbag Bent Over Rows.
7) Elevated Plank Climber.
8) Reverse Lunge and Sandbag Curl.
9) Half Burpees.
10) Abs In and Outs
- 45/15,30 cycles,no rest.
* След като започнах да взаимствам от интервалите на Marianne,успявам да завърша кръговете без почивка между тях.Има моменти в които се спирам за секунди по време на работния интервал,но това е нормално.
+
1) Jump Rope. /смесена техника – стандартно,повдигане на колене,джакове и вариращо темпо/
2) Hanging Knee Raises.
3) Jump Rope.
4) Hanging Oblique Raises.
- 60/15,8 cycles,no rest.
* Тук започнах кротко.Стремях се да докарам 3х10 повдигания на колене от вис,но след 20тото повторение реших,че само се лигавя и вкарах въжето.Установих,че не съм достатъчно издържлива,за да повдигам опънати крака.С времето ще го изгладя...
Overeating:
- зеле,две корнишончета,домат,репички,малко сирене;
- омлет(3 яйца) с плънка от задушени гъби,лук и ½ кутиика катък,един свински шницел,няколко домашни крекери;
- непълна кофичка кисело мляко с половин банан(щеше да се скапе...),малко орехи,какао,есенция ром;
Имаше си остатъчна мускулна треска на гърба,но не ми попречи да се пораздвижа,макар че още вчера усетих готовност за натоварване.Както и да е... починах,погледах аниме,поспах и не на последно място похапнах в името на възстановяването.Не бяха лежерни дни,имаше си активност.Аз не мога да стоя на едно място. : )
Днес тренирах рано сутринта,след това държавен изпит...практика.В други ден отново – теория.
05.06.13
20:50
Идея: Всеки път като срещнете думата „тиквичка“ и нейните прозиводни в този пост x5 лицеви.
05.06.2013
Undereating:
- кафе;
Тренировка:
> „Пътят Към Околчица“ с торбата.
* Ей,страхотен е!Поизмори ме,но си бях запланувала да го опитам.Времето ми се струва плачевно,но като за първи път бива.
...след това:
- Negative Chin Ups – 4x5.
- Negative Wide Grip Pull Ups – 3x4.
...и:
> Jump Rope Cardio.
* С изменения:скачах по-бързо с вариращи стилове,jump lunges замених с evil jumps.
Overeating:
- зеле,две корнишончета,домат;
- пилешко филе върху канапе от тиквичка,две филиики „Вита Стар“.
Тук с хапването се получи фал.Трябваше да е руло с тиквички и пилешко + плънка от сирене,доматено пюре,лук и подправки.Нарязах тиквичките твърде дебело и не ми се получи,та така се роди пилешкото върху канапе от тиквички(завито с тиквички,а всъщност тиквичката е една...).
- половин кокосов орех с лъжичка мед и какао;
Малко хорър,малко пънк... и успешно взети матури.
I’ve got a shotgun,а bottle of Jack.Going to hell and I ain’t coming back hoho.
06.06.13
20:59
Warrior Diet Day 150
06.06.2013
Undereating:
- кафе;
Тренировка:
> Jump Rope Cardio. /с изменения/
- Dive Bombers вместо лицеви.
- Evil Jump вместо Jumping Lunge.
- Half Burpee на мястото на Lizard Hops.
...и след това реших да пробвам:
> Yoga Flow 202.
*Имам мускулна треска,а и днес ми беше натоварено доста от сутринта.Уж да го карам по-леко,но пак се натоварих.Почива ми се...
Overeating:
- зеле,краставица,домат;
- задушен микс (моркови,грах,царевица,чушки,лук),три малки пилешки шницела(които не ме заситиха особено..),сирене,филиика „Вита Стар“ и 2 с.л домашна лютеница;
- овесена палачинка с тахан и мед,една ябълка;
Ако искам да почернея нарочно няма да стане... днес малко си показах рамената и веднага ме хвана слънцето.Така си погаждаме номера.Аз ръся клетви за дъжд,Слънцето ми се присмива и ми забива един слънчев шамар.Сега ми е уморено,главобол и кожата ми пари. Sux…
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 07.06.13 07:47.
08.06.13
21:52
08.06.2013
Undereating:
- две кафета;
Тренировка:
> Brutal Body Blast.
1) Reverse Lunge with Kick-up (right).
2) Reverse Lunge with Kick-up (left).
3) Dive Bombers.
4) Squat Jumps/Dumbbell Swing/Jump Rope.
5) Tricep Dips. (на два стола)
6) 1/2 Burpees with Push-ups/Burpees. (но при мен си имаше скок накрая)
7) Single-Leg Deadlifts (right).
8) Single-Leg Deadlifts (left).
9) Elevated Plank Climbers.
10) Power Jacks.
- 30 cycles,45/15.
* Добавих си кръг отгоре.Тъй като нямах подходящ предмет върху,който да скоча редувах няколко упражнения на 4).
> После минах към опитите за негативни набирания.Искам да изградя тази издържливост...
обаче нещо не ми е ден.
- Negative Chin Ups – 3x4.
- Negative Wide Grip Pull Ups – 2x4…
- Horizontal Pull Ups – 2x5.
След това се мотах около половин час,който мога да озаглавя - Stuff I can do with my body.Използвах стената за опора,за да осъществя стойка на ръце и така няколко пъти,докато свикна да съм “надолу с главата” и постепенно се предвижвах повече към опората.Подмятах си торбата като швейцараска топка,разтягания,шпагати...
Overeating:
- зеле,краставица,домат,морков;
- омлет с гъби,три печени пилешки шницела,сирене;
- ябълка...бая ябълка си беше ~300-400гр,направих си едно импровизе като я нарязах на кубчета,прибавих лъжичка мед,шепа натрошени орехови ядки,много какао,канела и даже ми останаха няколко парчета да си я хапна натюр;
Емоциите влияят на физическата продуктивност... Като оставим настрана вечният негативизъм,тренировката мина добре.След нея - мудно.Реших да дерзая днес... върху себе си.Ето какво става,когато един лунатик разполага с маркер и вдъхновение.
10.06.13
19:06
10.06.2013
Undereating:
- кафе;
Тренировка:
> ZWOW #69.
1) Jump Rope High Knees - 75reps.
2) Goblet Squat с 10кг – 25reps.
3) Jump Rope High Knees - 75reps.
4) Dive Bombers – 25reps.
5) Jump Rope High Knees - 75 reps.
6) Plank Pull с 10кг – 25reps.
- 2 cycles,не засичах време - грубо 20мин+ ;
* Dive Bombers много ме измъчиха и забавиха,а имам остатъчна мускулна треска на горната част на тялото.Не спя добре,не се възстановявам,но съм доволна от днес.
> Довърших с:
1) Jump Rope High Knees - 80reps.
2) Hanging Knee Raises– 20reps.
3) Jump Rope High Knees – 80reps.
4) Hanging Oblique Raises – 20reps.
- 2 cycles;
* Малко тегаво,тъй като Слънцето печеше точно там,където трябва да вися,но нали съм си инат : ) „Nice try Sun,nice try..”
Overeating:
- зеле,краставица,домат,морков,сурова тиквичка,копър – уникална комбинация;
- три малки гриловани тиквички,пилешки гърди,резен сирене;
- кисело мляко с какао,мед...три бисквитки и една лъжичка тахан;
Тиквички в градината – тиквички на корем хе-хе.
Funny,миналото лято основният източик на хранителни вещества ми бяха тиквичките,краставици,домати и тук-там сирене.Върху себе си съм изпробвала толкова много неща,най-много съжалявам за глада на който съм се подлагала.
Силна храна,прилични тренировки – резултати.
Тия тиквички така като ги позапечеш на скарата, си ги мариновай с няколко счукани скилидки чесън, малко копър, зехтин, сол и оцет в един голям буркан, остави ги за един час да поемат и после ми кажи дали случайно не са ти били по-вкусни. ;)
10.06.13
19:28
казано от Boby_ на 10.06.13, 19:24:
Тия тиквички така като ги позапечеш на скарата, си ги мариновай с няколко счукани скилидки чесън, малко копър, зехтин, сол и оцет в един голям буркан, остави ги за един час да поемат и после ми кажи дали случайно не са ти били по-вкусни. ;)
Тъкмо се колебаех как да ги увкося следващия път.И натюр са хубави,но сякаш нещо им липсва..благодаря. : )
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 10.06.13 19:29.
11.06.13
20:21
11.06.2013
Undereating:
- две кафета;
Тренировка:
> “Малку на въже скачах ас.“
- Главно редувах стиловете,които умея и ми е удобно да развия прилична скорост. /до момента – базова стъпка,джогинг стъпка,високи колене,джак и един forward shuffle./
- 45/15 интервали,20 кръга,около 20 минути.
Трябва да:
- да науча повече техники;
- да си купя по-добро въже;
- и да го използвам по-често;
Overeating:
- малко зеле,краставица,домат,морков и две сурови тиквички;
- гювеч с пилешко и зеленчуци,сирене,една филиика „Вита“;
- шейк с череши...още череши;
* Охлаждам една шепа изчистени от костилките череши(може и да се замразят).След няколко часа ги вадя от хладилника и пасирам.Добавям около 150гр кисело мляко(кофичката ми беше 300гр,2% и сложих приблизително половината) пасирам отново за секундa докато сместа стане течна.Плодовете бяха сладки и нямаше нужда от подсладител,но пък прибавих капка есенция ванилия.Резултатът е невероятен.По нищо не отстъпва на сладоледа според мен.Ще пробвам отново,само че и с какао.
Сутринта се събудих с ужасно главоболие,болки в мускулите и лека болка в гърлото...Активизирах се с две кафета,катерене по дървета,черешобер и изолирах неразположението.Мислех само за въже,като че ли нищо друго не ми се правеше.Харесах си: Jump Rope HIIT , но след като се самобичувах няколко пъти с въжето,разбрах че съм noob и ми трябва опит за по-сложните неща.Иначе и моята импровизация не беше зле...
11.06.13
20:43
Въженце си харесах аз - едно от тия в залата,което изглежда доста евтино,особено като е сложено между разни найкове,рийбоци и други с “фенси” дръжки и текстури.Най-удобното,което съм хващала досега и реално с него проскачах като хората. (inlove)
А такава кутийка за бижута и аз имам,ама с водно конче :P
11.06.13
21:23
Днес си купих това въже - много ми го препоръча момчето в магазина.. ама аз за пръв път скачам на въже та за половин час го докарах до 3 последователни скока, без да се оплета :D Има ли тактики или се научаваш, скачайки...
11.06.13
21:26
Има някакви - скачаш леко,без да се тръткаш,координираш завъртането на ръцете спрямо отскачането,с поприбрани към тялото лакти,движението е само от китки,без да описваш някакви огромни окръжности ...
Старая се да не заключвам коленете - скачам с “меки” стави,стегнат корем и изправен гръб.
Не знам дали е правилно,но така ми се получава най-добре.
Изгледай няколко клипа и ще ти стане ясно.
А въженцето да ти е честито (F)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.06.13 21:27.
казано от Radost_nezemnA на 11.06.13, 21:23:
Днес си купих това въже - много ми го препоръча момчето в магазина.. ама аз за пръв път скачам на въже та за половин час го докарах до 3 последователни скока, без да се оплета :D Има ли тактики или се научаваш, скачайки...
Купила си си въже за double under-и...скоростно демек. :)
Не е особено удобно за единични скокове. :) Иначе е много добро. Ще трябва да се учиш да скачаш бързо. :)
Ейо!
Въжето е мега! От как си го взех (harbinger) си го мъкна с мен като пътувам някъде. Хем не заема място, хем е доста добро за цялото тяло :) Супер за техниките ти... то и аз гледам да скачам по различни начини, само тия пусти double unders не стават (2 до 5 не ги броя изобщо) а може и въжето да не е ок също така...
Шейкът от череши... -> абе тука да не би да е имало телепатия? Аз днес също издумках един - черешки + бананче.
Мнението беше редактирано от Membaris на 11.06.13 21:38.
11.06.13
22:03
Благодаря Ви за мненията.Обмислям инвестиция във въже скоро(надявам се),та тези мнения ще са ми от помощ.
Интересното в случая е,че преди време като започнах да тренирам още в самото начало скачах на въже по разни схеми.После прекъснах и сега след 2 години се връщам отново - еволюирала.Като се сетя колко тегаво беше в началото...
Membaris,явно ще си редактирам поста,че следващия път освен какао ще сложа и банан. ;D
12.06.13
19:04
12.06.2013
Undereating:
- кафе;
Тренировка:
> Couplet Wokrout 2.
# 1
1) Jump Rope.
2) Super Push Ups.
# 2
1) Goblet Squat -10кг.
2) Alternating Dumbbell Clean and Press – 10кг.
- 6 rounds + 2.
# 3
1) Sandbag Bent Row.
2) Stand-Kneel-Stand with the sandbag (left).
3) Stand-Kneel-Stand (right).
# 4
1) Alternating Dumbbell Swing - 10кг.
2) Dynamic Squats.
- 6 rounds + 2.
- всеки от тях,6 cycles,40/20.
* Прибавих си по 2 допълнителни,за да мога да довърша сериите наравно с лявата спрямо дясната ръка.
*драматичният,нахъсващ глас от Mortal Kombat*: FINISH IT!
> Jump Rope Finisher lol.
- 45/15,10 cycles.
* (nrespect) Коригирах си дължината на въжето и сега се усеща разликата.Скачам по-бързо и ловко...
Overeating:
- зеле,краставица,половин домат,тиквичка;
- пълнена тиквичка и два картофа с кайма и гъби,сирене и имаше хапка от домашния хляб;
- ледено кисело мляко(150гр) с череши,какао,5 бисквитки (3 обикновени и с 2 черен шоколад);
* Взех един промоционален пакет с два вида от тези биквитки заедно с чаша и вече стоят седмица....Хапвам ги бавно и мъчително.
12.06.13
21:00
Кажи, моля те, каква е правилната дължина на въжето за скачане. В нета чета, че дръжките трябва да стигат до подмишниците, а днес ми казаха, че трябва да е малко над ханша. (wait)
12.06.13
21:06
казано от Radost_nezemnA на 12.06.13, 21:00:
Кажи, моля те, каква е правилната дължина на въжето за скачане. В нета чета, че дръжките трябва да стигат до подмишниците, а днес ми казаха, че трябва да е малко над ханша. (wait)
Ами попаднах на една статия тук .Моето въже ми беше дълго,аз не обърнах внимание на този факт...
12.06.13
21:46
25 лева за въже ми се вижда чист обир! Аз си откраднах един телефонен кабел и вече една година си скачам с него :)
казано от Radost_nezemnA на 12.06.13, 21:00:
дръжките трябва да стигат до подмишниците(wait)
хАбсолютно вярно! ;)
То и в сайта има статия, ето я и нея: http://www.bb-team.org/articles/4433_kak-da-izberem-vazhe-za-skachane
13.06.13
18:37
13.06.2013
Днес - нетренировъчен.
Опитах се да спя,поне да полежа до по-късно.Успях да се задържа в леглото до 7:30 като час и половина слушах музика,за да не ставам... Поне веднъж ми се иска да имам дълъг и пълноценен сън.
Болеше ме корема,хапваше ми се нещо и нападнах една ябълка.
Менюто за днес бе обичайната салата,един импровизиран рататуй с две тиквички,домат,две чушки.Към тях пилешки гърди на фурна с хрупкава коричка от галета и подправки.И след това любимата ми овесена палачинка с мед,тахан и ябълка.(впоследствие две бисквитки)
Събирам багажа и утре пътувам към Враца.Имам нужда да се откъсна за малко от всичко и да щурмувам из Балкана.
Взимам въжето и тефтера...нещо тежко все ще се намери там.
Малиииии, нямам търпение (да описваш какви ще ги вършиш там)! :) Искам МЕГА треанировките ала хамал-mountain-cross-МЕГА-FIT :D и да си починеш есте (наред с откъсването).