Епилатор+Мъж=?!

Прескочи до:

04.10.05
11:19

Не говоря сам да си правиш ,а за това че със студена е по-безболезнено.А за да ги сравнявам значи съм си пробвал и двете и за сведение съм правил с топла 3 пъти и след това само със студена.Има си кремове за преди които ти подготвят кожата,кола маската не цапа и след това с малко сулфатиацол си 6 точки.Не смятам че със топлата е по-добре,но това все пак си е мое мнение.А за нервачката че е несериозно-ти за майтап не си ли чувал  :wink: ?

04.10.05
15:03

Ми при мен е обратното - студената повече ме боли. А за майтапа еми явно не съм са усетил :wink:

11.10.05
21:00

[quote author=“NowIamYourGod”]вече бившата ми приятелка обичаше да казва:
“Мъж без косми е като жена с косми..” ;-)
Има истина до някъде в това разбира се.. лично мое мнение е, че като изключи обезкосмяването под мишниците и по генителите, всичко друго е напълно излишно..

:wink:

B_

11.10.05
22:58

начи пичове баскетболист съм и съм изпробвал бая начини за обескосмяване начи колата маска първите 2 пъти наболява ама ... по време на процедурата след първите 5 минути кракът изтръпва и не усещате почти никаква болка( говоря за една кола маска която ти мажат с един апарат  тънък слой с нещо лепещо слагат лист и ряяяяззз) ... ама резултата е впечатляващ .. немога да кажа точно колко държи защото при всеки е строго индивидуално .... ама това само за лятото ... през зимата се обескосмявам само за състезания щото без “чорапогащник” я ладно  :lol:  :lol:  :lol:  за през зимата идеалното средство е машинката .... колега по горе описа вече предимствата на машинката :wink: иначе ако е за голямо състезание и ако има мадами треба да ЛЪЩИМ :twisted: затва  депилиращите кремове са също много добър вариянт надявам се да съм помогнал
по-здрави :!:

12.10.05
22:14

Аз си епилирам само подмишниците...първия втория третия та даже 4 и 5 път доста болеше ама сега вече не се усеща много...наистина като пораснат боли :-/ . Преди си обезкосмявах и слабините ама доста време ми взема, то трябва лека полека а то отива 45-60 мин. и то боли мъча се като евреин в концлагер...както и да е, само подмишниците. Мисля че обезкосмяването специално по краката е безмислено, само глезените момичета и странните искат бръснати(гладки) крака. Напълно нормално е обикновен мъж да е окосмен, а дали тренира някакъв спорт вече е друго, там по може.

14.10.05
22:24

Горе долу кога се свиква с епилатора, че всеки ми казва че доста боляло, защото мисля че по бързо и по лесно е с епилатор да си минаваш краката.
Аз в момента си правя кола маска на краката (от готовите ленти на Виит - хващат 4мм горе долу). Вече от около 6-7 месеца си правя на краката. Пробвал съм 2-3 пъти с кремче ама не ефекта е в най-добрия случай 4-5 дена а и отнема първо 5 минути нанасяне, 10-15 минути чакане и след тва още 10 минути махане....така че хич не е оферта. А на коламаската втория път вече бях свикнал така, че не се притеснявайте от болката. На всички други места се бръсна.
Скоро мисля да си направя коламаска на ръцете ма обмислям колко ще боли и преценявам риска.

Та въпроса ми е за епилатора, препоръчвате ли го и много ли боли защото излиза по евтино от комаските и другите шитове, а и става доста по лесно според мен.

Затова дали е гейско няма да обсъждам просто ще кажа - на който не му харесва да се оправя  8)

15.10.05
01:42

[quote author=“vanisher”]Горе долу кога се свиква с епилатора, че всеки ми казва че доста боляло, защото мисля че по бързо и по лесно е с епилатор да си минаваш краката.
Аз в момента си правя кола маска на краката (от готовите ленти на Виит - хващат 4мм горе долу). Вече от около 6-7 месеца си правя на краката. Пробвал съм 2-3 пъти с кремче ама не ефекта е в най-добрия случай 4-5 дена а и отнема първо 5 минути нанасяне, 10-15 минути чакане и след тва още 10 минути махане....така че хич не е оферта. А на коламаската втория път вече бях свикнал така, че не се притеснявайте от болката. На всички други места се бръсна.
Скоро мисля да си направя коламаска на ръцете ма обмислям колко ще боли и преценявам риска.

Та въпроса ми е за епилатора, препоръчвате ли го и много ли боли защото излиза по евтино от комаските и другите шитове, а и става доста по лесно според мен.

Затова дали е гейско няма да обсъждам просто ще кажа - на който не му харесва да се оправя  8)

около 5-я път се свиква с епилатора.Адската машинка е по-мазохистка,обаче и на мен не ми се занимава с кола маска.Преди да си купиш пробвай с някой друг.Не боли чак толкова.

16.10.05
14:07

[quote author=“Size”][quote author=“vanisher”]Горе долу кога се свиква с епилатора, че всеки ми казва че доста боляло, защото мисля че по бързо и по лесно е с епилатор да си минаваш краката.

около 5-я път се свиква с епилатора.Адската машинка е по-мазохистка,обаче и на мен не ми се занимава с кола маска.Преди да си купиш пробвай с някой друг.Не боли чак толкова.

Нямам приятели дето да се епилират...така че трудно ще пробвам :)
Трябва да видя някоя приятелка :) Щото не ми се занимава с коламаска а и тука (в Италия) са по 7-8 Евро тея на вийт :)

B_

16.10.05
14:21

ауууу vanisher ти луд ли си да си махаш космите на ръцете бе  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

16.10.05
15:11

Аз съм на 16год, и играя и в юнуши-младша, младежи и мъже във местният волейболен отбор, играл съм доста пъти пред доста многобройни публики, но не съм си бръснал краката никога. Едва преди седмица за първи път с машинката за подсригване си премахнах космите под мишниците, и не мисля да го правя повече (мисля че е гейско). Та мисълта ми беше, че тава дето спортисти се оправдават че им пречели са пълни глупости дори и за подмишниците, това е моето мнение. Всеки мъж трябва да има косми, защото мъж без косми е кат...

LA

16.10.05
15:16

Е под мишниците поне е добре да се пообръсва човек.Аз краката не пипам,на “другите места” само пооформям с ножици : )

16.10.05
15:20

Това какво значи, че се бръснеш под мишниците и, че се подстригваш при слабините ли?

16.10.05
15:21

а между другото аз съм напълно съгласен с tcd

16.10.05
15:24

съгласен съм за обезкосмяване на подмишниците и слабините(хигиена а не педерастия). Краката ръцете и т.н. вече си е еб*си простотията да се обезкосмяваш. Веднъж исках да се избъзикам с гаджето и и казах че съм си епилирал космите по краката. Едва не скъсахме, бахти врявата ми вдигна “казах ли ти да не се обезкосмяваш,защо го направи” и т.н. Не само за това си я обичкам :D

LA

16.10.05
15:28

[quote author=“jalokin”]Това какво значи, че се бръснеш под мишниците и, че се подстригваш при слабините ли?

Виж как бързо хапеш!

B_

16.10.05
15:36

[quote author=“tcd”]Аз съм на 16год, и играя и в юнуши-младша, младежи и мъже във местният волейболен отбор, играл съм доста пъти пред доста многобройни публики, но не съм си бръснал краката никога. Едва преди седмица за първи път с машинката за подсригване си премахнах космите под мишниците, и не мисля да го правя повече (мисля че е гейско). Та мисълта ми беше, че тава дето спортисти се оправдават че им пречели са пълни глупости дори и за подмишниците, това е моето мнение. Всеки мъж трябва да има косми, защото мъж без косми е кат...

еми пич ти ако имаш някви хилави краченца мно ясно че нема се обескосмяваш за да ти изглеждат по масивни краката ... аз съм мноо здрав в краката и затва си махам космите да личи още повече релефа и т.н :wink:

16.10.05
15:45

[quote author=“B_Ball_P”][quote author=“tcd”]Аз съм на 16год, и играя и в юнуши-младша, младежи и мъже във местният волейболен отбор, играл съм доста пъти пред доста многобройни публики, но не съм си бръснал краката никога. Едва преди седмица за първи път с машинката за подсригване си премахнах космите под мишниците, и не мисля да го правя повече (мисля че е гейско). Та мисълта ми беше, че тава дето спортисти се оправдават че им пречели са пълни глупости дори и за подмишниците, това е моето мнение. Всеки мъж трябва да има косми, защото мъж без косми е кат...

еми пич ти ако имаш някви хилави краченца мно ясно че нема се обескосмяваш за да ти изглеждат по масивни краката ... аз съм мноо здрав в краката и затва си махам космите да личи още повече релефа и т.н :wink:

Без въобще да фукам имам доста масивни и релефни крака просто за мен това си педер...

B_

16.10.05
16:09

еми бате махни ги де вземи някой плакат на националите по волей или по баскет и ми кажи кои изглеждат по добре .. тея с бръснати крака или тея като тебе :wink:

16.10.05
16:43

От 2-3 години си махам космите на цялото тяло. Мисля че е много по хигиенично, на жените им е пъти по приятно (поне на повечето) а и на самият мен ми харесва. Опитвал съм всички възможни начини, без лазерна епилация и смело може да ме питате.

По въпроса за епилатора - махал съм си с епилатор на краката, корема, гърдите и под мишниците. Тук хитрината е първо да си махнете космите с крем или да ги обръснете така че да не са много дълги и гъсти. Когато след известно време почнат да растат отново тогава вече може да ги махате с епилатора. Един вид с епилатора не трябва да го оставяте да растат много - иначе много боли ако ги изпуснете да пораснат. Затова жените го ползват -  те си махат космите редовно.

В момента предпочитам да се бръсна или да ползвам машинка за подстригване защото тези начини отнемат най малко време.

Иначе като цяло най-ефикасният според мен начин е кола маска при козметик - дълго време космите дори не се показват - пък болката не е толкова ужасна. Първите 2-3 пъти боли, но после се свиква, космите отслабват и въобще не е проблем. Пък и козметика знае как да си върши работата. Аз сам като си ги махам с кола маска мн повече ме боли отколкото на козметик а и се справям по бавно сам ;)

Айде успехи..

16.10.05
20:40

Ами аз като съм слабо окосмен какво да правя?
Едни ме мислят за гей, щото съм си махал космите, други ме питат ти с кво ги махаш...миналата година един ме пита дали си “бръсна ръцете” :lol:
Аз си се кефя естествен а и нямам много косми, но забелязах че имам едни гадни малки косъмчета по кръста, та кво да ползвам за тях?Депилиращ крем?Много ме дразнят като ги видя просто...не ми пречат, не са големи, но ме дразнят.

С.

25.10.05
22:52

И аз се зарибих да си ги махам некъде от лятото, първо с кола маска , после с епилатор, държа да отбележа ,че вече съм ги махал около 7-8 пъти за 4 месеца и има разлика, е вярно е и това че нито едно бръснене нямам.... Махам ги , това става общо взето на хубава агресивна музика (пр. Габба) и за около час на крак и после още толквоа за другия си вече екстра... Страх ме е на подмишниците и на корема, леле на корема с кола маска ги махнах един път и какво страдание беше.....

П.п Първия път ти е много странно кат ги махнеш, ама е яко ... леле първата нощ яко си ги барах беше ми чудно...... :lol:  :lol:

27.10.05
01:49

днеска ги отстраних на ръцете :)

някой препоръчва ли епилатора последно като ефикасно средство и бързо и евтино ? :)

28.10.05
23:35

Аз не :D

С.

29.10.05
19:45

ефикасно ДА, бързо може би , евтионо зависи....

Мене ми е евтион перкам си с епилатора на сестра ми , лесно ми е щот си ги махкам само по краката, ефикасно защото космаците са ми намаляли двойно, ако не и повече за 8 махания.....

31.10.05
20:41

pak go nema Kredora, opraite go nai nakraq!
Nai barzo i eftino e s mashinka!Moje da si go pravite tolkot iskate, ne 4e e nai gladko no stava!

S kremovete tam sashto imalo efekt (tai sam 4uval)!

Kolata Maska de a znam!

Epilatora - opredeleno e za malki kosmi, smisal 2-3 mm nqkade !

FR

02.11.05
18:37

Всичко много убу, и аз вече съм ползвал много методи, а най ми е интересно как да се справим с гадните пъпчици (обрив) който се появява след кола маска/бръснене/епилация ...  :cry: на мен ми е голям проблем. Поздрави.

02.11.05
19:39

[quote author=“Franklin”]Всичко много убу, и аз вече съм ползвал много методи, а най ми е интересно как да се справим с гадните пъпчици (обрив) който се появява след кола маска/бръснене/епилация ...  :cry: на мен ми е голям проблем. Поздрави.

мен след втория път не ми излизат, но иначе някой успокояващ лосион за тяло

09.11.05
01:01

[quote author=“Franklin”]Всичко много убу, и аз вече съм ползвал много методи, а най ми е интересно как да се справим с гадните пъпчици (обрив) който се появява след кола маска/бръснене/епилация ...  :cry: на мен ми е голям проблем. Поздрави.

:) Косми не се епилират/бръснат на юруш.Преди операцията трябва да си направите пилинг и да махнете мазнините които след това запълват порите.Например сода и пяна за бръснене.Нали ако си обръснеш брадата без крем и после не сложиш автършейв или подобно ефекта е същия.

AN

01.12.05
00:17

Ако понасяш кола - това е най-добрият вариант за всяка част. Епилатора - аз лично не мога да го понеса това мъчение. Другият вариант е машинка за подстригване, аз я ползвам за всичко освен за мишниците - там си правя кола.

HR

07.12.05
18:56

Аз също съм съгласен, че топла кола маска (особено на козметик) е най-доброто възможно. На мен  съпругата ми я прави, но при козметик става по-яко дори, мисля, че е от колата маска, която те ползват. Епилатор-не мога да понасям болката. Ползвал съм го само при къси косми, и пак боли доста. Като нямам време и аз със машинката, като повечето тук. Иначе, когато се съзтезавах (баскетбол), почнах с краката, но колкото повече възмъжавах, толкова повече трябваше да депилирам. И сега правя следното-гърди и корем с кола, ръце бръсна или кола, крака с кола или машинка, мишници бръсна. Имам гадни косми по трапеца-тях с кола. Лошото е, че съм на 23 год. едва, и знам че и гърбът ще ми се окосми до степен, когато ще трябва да го депилирам...имам космат ген от баша ми  :cry: 

Също не смятам, че е странно мъжете да депилират в днешно време, аз лично го правя защото така се харесвам повече, по-хигиенично е, и разбира се трябва да не се нарушава релефа и мускулната маса с излишни косми :D

Поздрави

09.12.05
22:25

Лично мое мнение е,че ако не си спорист,който се явява на съзтезания едвали е необходимо да си махаш изцяло окосмението.
Аз,напримерползвам услугите на машинката за подстигване.слагам и най-малката представка  се остригвам :D от главата до петите.а и аз не мога да се похваля с буйна растителност,така да се каже :D
Лятото понякога се домогвам до услугите на депилиращите кремове.

ZW

10.12.05
15:59

Ами с крем не е ли най-лесно? Не съм ползвал досега, но мисля да мина на него, след като ми го препоръчаха на скоро. Не оставя милиметри нали?

10.12.05
17:11

[quote author=“zwei0”]Ами с крем не е ли най-лесно? Не съм ползвал досега, но мисля да мина на него, след като ми го препоръчаха на скоро. Не оставя милиметри нали?

Зависи от крема. Купи си Veet, но гледай да е крем, а не пяна.

GA

10.12.05
22:03

И аз да разкажа за моя опит,тои е малък,понеже се занимавам с плуване и преди сяко състезание си епилирам краката.Това са да кажа около 6-7 пъти в годината и според мен не е много болезнено с епилатора въпроса е да издържиш в началото,после въобще не боли,ама както някои казаха вече е хубаво преди това да сте ударали 1 бръснач или машинка да не са много космите.
Според мен Епилатора е наи-доброто средство за обескосмяване

AN

11.12.05
18:59

[quote author=“zwei0”]Ами с крем не е ли най-лесно? Не съм ползвал досега, но мисля да мина на него, след като ми го препоръчаха на скоро. Не оставя милиметри нали?

Не, тези кремове са супер тъпи. Дори и най-скъпите не премахват всички косми, в същото време ефектът е като от бръснене - сгъстяват се и стават по-дебели космите, даже почват да излизат по няколко от корен. Може да го ползваш единствено за интимните части, щото така поне не може да се порежеш. Освен това излиза скъпо.

11.12.05
21:53

Приятелката ми си взема такива нищо не прави

TG

11.12.05
22:04

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Първо СПАМ Второ Ако пак срещна подобен език ще се наказваме !!!!
DJGorgio-Astor

12.12.05
09:44

Какво ще кажете за http://www.teleshop.bg/detail.php?item=29 продукт някои ползвал ли го е щото кат гледах рекламата деистваше ам дали е така наистина само пръскаш и след тва с неква кърпа избърсваш

С.

12.12.05
12:07

[quote author=“Randori”]Какво ще кажете за http://www.teleshop.bg/detail.php?item=29 продукт някои ползвал ли го е щото кат гледах рекламата деистваше ам дали е така наистина само пръскаш и след тва с неква кърпа избърсваш

Еми попринип действат тия неща.... Сега точно за тази фирма не знам, дали е надеждна, но като цяло действат тия препарати....  Просто не е ефектно за намаляване на космите. Когато после те поникнат на ново ще са същите каквито като си ги махнал, няма го ефекта както при епилирането за намаляване на космаците  :!:  Иначе поне не боли, тези препарати миришат доста неприятно..... абе кат на сяра или нещо такова и трябва да се изчака около 5минути , после мое ти изгори кожата.... абе то си има опътване  :wink:

13.12.05
04:53

Аз още обмислям евентуално намаляване на окосмяването... Методите са ми долу-горе ясни, но не съм сигурен точно къде да обезкосмявам, защото имам много места за обезкосмяване :wink:, а засега не искам да се обезкосмявам изцяло и напълно.

Работата е там, че дланите ми и предмишниците имат косми. Ако обезкосмя предмишниците трябва да обезкосмя и дланите, което май не искам да правя. Затова се чудя какво ще се получи от естетическа гледна точка, ако съм с обезкосмени гърди и корем и с косми по предмишниците и дланите? :roll:  Или по-добре да не обезкосмявам напълно гърдите и корема, а да ги поддържам подстригани на номер 1, например?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1