според мен ще е най-малко в петицата , ако не и на в тройката.
РУСКАЯ МАШИНА !
Пети,смея да твърдя.Виж,ако на някой му се разкарва до Майна Town и пари бих сложил на масата,че както виждам рядкост сме майните тук(може и да се бъркам де...)
П.С. Някой може ли да ми даде линк към някои негови снимки,че не намерих в гуглето,а съм му виждал само една от преди година,в списание !!!
[quote author=“NoNameD”]Пети,смея да твърдя.Виж,ако на някой му се разкарва до Майна Town и пари бих сложил на масата,че както виждам рядкост сме майните тук(може и да се бъркам де...)
П.С. Някой може ли да ми даде линк към някои негови снимки,че не намерих в гуглето,а съм му виждал само една от преди година,в списание !!!
Да не си скаран с ”гуглето”
[quote author=“Delta38”][quote author=“NoNameD”]Пети,смея да твърдя.Виж,ако на някой му се разкарва до Майна Town и пари бих сложил на масата,че както виждам рядкост сме майните тук(може и да се бъркам де...)
Да не си скаран с ”гуглето”
Всъщност не - предположих,че името му се пише Fiodorov,а не Fedorov.
Затова не го намерих в “гуглето”(е,поне “оценихте” шегата...).
Благодаря все пак за линк-а.
Еми надявам се да е в 6цата.
Заслужава го момчето. Помня че преди 1-2 години ако не се лъжа имаше много сериозна травма на ръката,но се възстанови след това.
Дано тренировките в тва гробище дето блъскал да се окажат ПОЛОЖИТЕЛНИ 8)
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul
За 5тицата според мен няма шанс... гласувах 9… Лично стискам палци на Густаво и Декс!
Той каза че май няма да участва, за Декстър говоря!
Деа..изостанал съм с новините... благодаря за инфото...
very sad :cry: :cry:
04.10.05
21:19
Абе Промт батка Ицето още ли има шансове да е на Олипмия?
05.10.05
14:36
Вече не.
05.10.05
16:54
аз мисля 4е ще е някъде към 7,рони,джей,декстър,лии,маркус,крис кормиер, има да поработи още по гърди4ките.на олимпия няма слу4аини.
Вече не.
Ами ако участва за новата ‘‘Wild’’ карта? Взима е и бие Фьодоров, който ще е десети!
17.10.05
08:43
айде да видим кой позна и кой неможа :)