04.10.05
21:31
Значи от известно време едната ми гарда се е развила някак
и е слязла много надолу другата гарда си ми е добре но тази ме претеснява защото по гардата нали няма мускол как се е развила
толкова надолу някаде около 6см е по надолу преди не беше така!
Как да го оправя??
Благодаря предварително
Добре дошъл в форума. 8)
Първо гърдите са мусколи. :wink: :!:
И второ можеш да го оправиш като качиш малко маса.. :wink:
ем такова са :D ама виж ся на твоя аватар как само му на тоя гардите как са очертани отдолу пак моита едната отиде под очертанието и даже очертанието са загуби и стана грозно.... :cry: :oops:
Ами дано стане ще се постарая въпреки че качвам трудно маса :D :D
Благодаря за саветите ман 8) :lol: :wink:
6 см по-надолу? можеш ли да дадеш снимка на областта.Нещо като че ли не е наред.Възможно е да си тренирал само 1 гърда и от това да е,но 6 санта са си бая(поне година трябва).Щом преди си си бил добре,най хубу да идеш на лекар!
[quote author=“Size”]6 см по-надолу? можеш ли да дадеш снимка на областта.Нещо като че ли не е наред.Възможно е да си тренирал само 1 гърда и от това да е,но 6 санта са си бая(поне година трябва).Щом преди си си бил добре,най хубу да идеш на лекар!
Абсолютно съм съгласен с тебе.Такава разлика не е нормална.
Болкерс, престани да бълваш глупости за това кое е мускул и за плочи ,и теракот.Навсякъде даваш съвети и съветчета без дори и ти самия да си наясно,да ме извиняваш :x
може да си качил мазно в тая област
а болкерс наистина мненията ти бяха изключително некомпетентни!
offtopic:
Bolkers той като да изцика нещо да натрупа мнения и като има повече ламерите ще мислят че е просветен
Наистина най добрата стратегия в момента е да даде снимка момчето да видим щото това е неестествено 6 см