Проблем с едната гарда

04.10.05
21:31

Значи от известно време едната ми гарда се е развила някак
и е слязла много надолу другата гарда си ми е добре но тази ме претеснява защото по гардата нали няма мускол как се е развила
толкова надолу някаде около 6см е по надолу преди не беше така!
Как да го оправя??
Благодаря предварително

04.10.05
21:39

Добре дошъл в форума. 8)

Първо гърдите са мусколи. :wink:  :!:
И второ можеш да го оправиш като качиш малко маса.. :wink:

04.10.05
21:50

знам че са мусколи ама то е под гардата апак под гардата няма мускол
нали :D

04.10.05
21:55

а плочите кво са тогава. :?:  :lol:  :lol:  :lol:
:wink:

04.10.05
21:58

ем такова са :D ама виж ся на твоя аватар как само му на тоя гардите как са очертани отдолу пак моита едната отиде под очертанието и даже очертанието са загуби и стана грозно.... :cry:  :oops:

04.10.05
22:02

ми почни да трупаш мускулна маса на гърдите и може да се изравнят. :wink:

04.10.05
22:05

Ами дано стане ще се постарая въпреки че качвам трудно маса :D :D
Благодаря за саветите ман 8)  :lol:  :wink:

04.10.05
22:08

пожелам ти успех при качването. :wink:

04.10.05
22:49

Как ти е изпълнението лежанката хоризонтално ли е поставена

04.10.05
22:50

6 см по-надолу? можеш ли да дадеш снимка на областта.Нещо като че ли не е наред.Възможно е да си тренирал само 1 гърда и от това да е,но 6 санта са си бая(поне година трябва).Щом преди си си бил добре,най хубу да идеш на лекар!

05.10.05
10:14

[quote author=“Size”]6 см по-надолу? можеш ли да дадеш снимка на областта.Нещо като че ли не е наред.Възможно е да си тренирал само 1 гърда и от това да е,но 6 санта са си бая(поне година трябва).Щом преди си си бил добре,най хубу да идеш на лекар!

Абсолютно съм съгласен с тебе.Такава разлика не е нормална.
Болкерс, престани да бълваш глупости за това кое е мускул и за плочи ,и теракот.Навсякъде даваш съвети и съветчета без дори и ти самия да си наясно,да ме извиняваш :x

05.10.05
14:22

може да си качил мазно в тая област
а болкерс наистина мненията ти бяха изключително некомпетентни!

05.10.05
15:50

offtopic:
Bolkers той като да изцика нещо да натрупа мнения и като има  повече ламерите ще мислят че е просветен
Наистина най добрата стратегия в момента е да даде снимка момчето да видим щото това е неестествено 6 см

05.10.05
18:15

аз мисля че може да е мастно натрупване под 1та гърда аз имам малко под лявата като сам в период на маса ама може при него да е доста повече и просто така да изглежда нали тои самия каза, че не е мускул

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1