И поредния въпрос за програма

02.06.13
15:26

Бях чул от един във фитнеса за четиридневна програма за маса. Беше нещо от рода на:
1 Гърди и бицепс
2 Гръб и трицепс
и след това ми се губят рамото, краката и трапеца. Ще желая помощ за пресъздаване на тази програма, защото искам да я започна. Най-вероятно всеки ден ще се прави корем и него не го включвам въобще в програмата :)

02.06.13
17:00

И аз съм я чувал тази програма бе :D класически 3-дневен сплит се казва.
1.Гърди бицепси/трицепси
2.Гръб ,трицепси/бицепси
3.Рамене,трапец,крака

И няма нужда да тренираш корема 3 пъти седмично. ;)

02.06.13
17:10

И като тренирам това три дни предполагам си взимам почивка и пак? И ако да, колко да ми е почивката?

02.06.13
17:21

Тренираш през ден , например:
Понеделник - Гърди,трицепс
Сряда - Гръб,бицепс
Петък - Крака,рамо,трапец
Събота и неделя почивка и повтаряш следващата седмица.

02.06.13
19:04

казано от Иван Митин на 02.06.13, 17:21:

Тренираш през ден , например:
Понеделник - Гърди,трицепс
Сряда - Гръб,бицепс
Петък - Крака,рамо,трапец
Събота и неделя почивка и повтаряш следващата седмица.

Не ме устройва това нещо. БИх си дал ден два почивка след като съм ходил три дена, но 4 дена почивка ми се виждат много. Плана ми е по-скоро 3 дена - почивка  - 3 дена - почивка и така :)

02.06.13
19:11

Това е програма за професионалист или много напреднал. Ти ако беше на това ниво, нямаше да питаш във форума.

02.06.13
19:14

Аз нещо ни разбрах. Ти искаш мнение или вече си имаш свое?
За да не съм напълно оф топик програмата както ти казаха по-горе три тренировки пък ако теб те устройва повече така тренирай пет и почивай два.

02.06.13
20:00

3 дена тренировка и 1 ден почивка?Стига бе..Това изобщо не е за начинаещ като теб.
Я опитай 3 тежки тренировки 3 пъти седмично ,да видим ще искаш ли да правиш после 3+1. ;)
И с риск да повторя някого отново:
1.Трен.
2.поч.
3.трен.
4.поч.
5.трен.
6 и 7 поч.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1