02.06.13
15:26
Бях чул от един във фитнеса за четиридневна програма за маса. Беше нещо от рода на:
1 Гърди и бицепс
2 Гръб и трицепс
и след това ми се губят рамото, краката и трапеца. Ще желая помощ за пресъздаване на тази програма, защото искам да я започна. Най-вероятно всеки ден ще се прави корем и него не го включвам въобще в програмата :)
02.06.13
17:00
И аз съм я чувал тази програма бе :D класически 3-дневен сплит се казва.
1.Гърди бицепси/трицепси
2.Гръб ,трицепси/бицепси
3.Рамене,трапец,крака
И няма нужда да тренираш корема 3 пъти седмично. ;)
И като тренирам това три дни предполагам си взимам почивка и пак? И ако да, колко да ми е почивката?
Тренираш през ден , например:
Понеделник - Гърди,трицепс
Сряда - Гръб,бицепс
Петък - Крака,рамо,трапец
Събота и неделя почивка и повтаряш следващата седмица.
казано от Иван Митин на 02.06.13, 17:21:
Тренираш през ден , например:
Понеделник - Гърди,трицепс
Сряда - Гръб,бицепс
Петък - Крака,рамо,трапец
Събота и неделя почивка и повтаряш следващата седмица.
Не ме устройва това нещо. БИх си дал ден два почивка след като съм ходил три дена, но 4 дена почивка ми се виждат много. Плана ми е по-скоро 3 дена - почивка - 3 дена - почивка и така :)
Това е програма за професионалист или много напреднал. Ти ако беше на това ниво, нямаше да питаш във форума.
Аз нещо ни разбрах. Ти искаш мнение или вече си имаш свое?
За да не съм напълно оф топик програмата както ти казаха по-горе три тренировки пък ако теб те устройва повече така тренирай пет и почивай два.
02.06.13
20:00
3 дена тренировка и 1 ден почивка?Стига бе..Това изобщо не е за начинаещ като теб.
Я опитай 3 тежки тренировки 3 пъти седмично ,да видим ще искаш ли да правиш после 3+1. ;)
И с риск да повторя някого отново:
1.Трен.
2.поч.
3.трен.
4.поч.
5.трен.
6 и 7 поч.