03.10.05
23:04
От както почнах да хода на фитнес сериозно значи от около 1 месец тренирам по нея кажете си мнението
http://torrents.bol.bg/bitbucket/Programa%202.jpg
ами тренировка 3 дена в седмицата за начинаещ е добре,обаче според мене упражненията са малко множко.Правиш предмишница,трапец,рамо в отделни серии.По-добре е да си бачкаш с базови упражнения bench presses,мъртва тяга недей прави рано ти е,прави за бицепс,пък за гръб прави на лостове.А пък ако ти действа тая програма прави я просто смятам 4е трябва да смениш 3 и 5 ден защото в първи ден като правиш гърди и после на 3 трицепс малко го преуморяваш с тая “супер тренировка” дето я правиш.Тя определено не е за начинаещ но щом си решил,действай.АйдЕ!
03.10.05
23:46
Ами според мен за твоя стаж тази програмка е добре , може би единствено може малко да намалиш броя на упражненията - например едната седмица за трицепс : вдигане от лег/тесен хват/ и трицепсово разгъване на скрипец,а другата седмица да речем френско и трицепсово разгъване с дъмбел зад главата
04.10.05
00:47
Незнам как си тренирал през този един месец, но ако си използвал малки тежести(все пак си начинаещ и малките тежести са за предпочитане) няма да ти дойдат в много упражненията. А ако наистина се чувстваш скапан след тренировка значи или си прекалил с килограмите или наистина за теб ти идва множко. А и не си казал нищо за себе си!
04.10.05
01:54
Ми след тренировка съм си екстра аз съм 176см 61кг и първата 1 седмица имах страшна мускулна треска което означава че съм тренирал добре,а сега след всяка тренировка имам лека мускулна треска на групата кадето съм тренирал така че мисля че нито съм преовеличил нито не съм,точно за това пуснах темата
Ако може още някой да се изкаже ще му бъда благодарен
04.10.05
12:53
Щом е така, имаш си тонус и се чувстваш добре, едва ли претренирваш. Ако смяташ да продължиш по същата програма я прави още 1 месец и сменяй, за да не може да привикнат мускулите на тези натоварвания и съответно да няма разтеж.
Успех!
04.10.05
21:41
Мерси на всички
Аз мисля че са ти множко упражненията тук на сайта има доста по добри програми който може да ти изглеждат малки но са по добрия вариант
04.10.05
23:58
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз мисля че са ти множко упражненията тук на сайта има доста по добри програми който може да ти изглеждат малки но са по добрия вариант
Коя например ???
[quote author=“ZeroMancer”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аз мисля че са ти множко упражненията тук на сайта има доста по добри програми който може да ти изглеждат малки но са по добрия вариант
Коя например ???
В сайта има за начинаещи избери си ако не можеш да го откриеш ще ти дам линк