Нова тренировъчна програма

03.06.13
17:44

Здравейте :) На 17 години съм. 52+ кг.  167 см.
Тренирам от 01.09.2011г. на лостове до 14.02.2012г. след това си закупих дъмбели и тренирам у нас.
*Спирал съм общо около 4 месеца поради сериозни травми*
Сега съм решил да се запиша на фитнес през лятото. Но ми трябва хубава програма като за ектоморф.
Целта ми е покачване на мускулна маса. Хранителен режим съм спазвал но се оказа адски трудно и спрях.

Ако може да ми кажете примерна програма ще е супер! (имайте предвид целта и телесния тип)
Също така може да ме посъветвате дали да взема Kre-Alkalyn PRO докато тренирам или качествена храна за тези пари.

Сигурен съм че 90% от постовете ще казват че трябва хранителен режим и т.н. ЗНАМ. Знам че храненето е най-важно но просто не мога да съм толко стриктен. Внимавам какво ям но дотам, не мога да ям по час като робот.

*Моля да пишат само хора които имат опит!

Благодаря предварително :))

04.06.13
18:52

Когато едно нещо е трудно , накрая ти се отплаща най-сладко.Вземи си пилешко месо вместо добавка.Иначе яко хранене и това е.Ако не искаш да се замазваш намали въглехидратите , а увеличи протеина , а пък ако не ти пречи да поскриеш малко плочките блъскай си и протеина и въглехидратите здраво - качествените.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1