Избор на добавка за повече издръжливост при лекоатлет

04.06.13
21:31

Здравейте, аз съм момче на 14г. висок 180, 65кг, активно спортуващ лека атлетика. Имам въпроси относно всички добавки - кое ще ми препоръчате за повече експлозивност и издържливост на мускулите. Причината да пиша тук, а не да вляза в първия фитнес магазин е проблема който ме притеснява с допинга - ходя редовно на състезания а нещата които прочетох за примеси на забранени от IAAF (федерацията лека атлетика) затова моля препоръчайте ми нещо наистина чисто.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.06.13 08:59.

04.06.13
21:52

Моето мнение е да се насочиш към аргинин - аминокиселина, която на твоята възраст е незаменима (тялото ти не може да я синтезира). Ще ти е от полза.

Мнението беше редактирано от dani на 04.06.13 21:54.

04.06.13
22:08

Благодаря за бързия отговор! Ще поръчам от сайта http://shop.bb-team.org/now-foods-l-arginine?sku=412 , мога ли да го комбинирам с още нещо, примерно съм се насочил към креатин или суроватъчен протеин, напълно съм объркан...

04.06.13
22:56

Може би бета аланин също ще ти свърши работа. Всичко зависи от финансите за съжаление.

04.06.13
23:33

Креатин. Повече сила = повече експлозивност.

05.06.13
15:29

Напълно съм съгласен че всичко е до финанси но това не ми е проблем. Интересува ме кое и как мога да комбинирам - ако ми дадете и нещо което сте пробвали ще е супер :)
П.П след 10 дни имам състезание, имам нужда от съвет - преди или след състезанието да започна приема на каквато и да е била добавка и защо?

Мнението беше редактирано от Иван Петров на 05.06.13 17:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1