Прясно мляко Delica 0.1%

06.06.13
13:12

Днеска го забелязах в едно CBA литъра е 85 стотинки и си взех 2 литра
В найлоново пакетче е и на вкус е много добро.
Състава е прясно мляко със сухо мляко, ако сте го пробвали споделете мнение :)

Не разбирам смисъла на молбата ти. Ако го пробвам и ми хареса на вкус, това как ще се отрази на твоето мнение за този продукт? А ако не ми хареса - ще има ли разлика за теб?

А дали мляко с 0.1% масленост е добра храна - това е съвсем друг въпрос.

Мила

06.06.13
13:21

Прясно мляко - което е обезмаслено + добавено сухо мляко. Такова ли е млякото, в своята природа?

06.06.13
13:25

А защо си купил 2 л. при положение, че не си го опитвал преди (wasntme) защото е ефтино ли (headbang)

06.06.13
14:04

Все ще намериш , някои които гледа крави в района .. Литъра е 1 лев ама вкусът е съвсем различен от този на тея боклуци в наилонови пликчета(точно те са баш боклуци .. )..То и на мен ми харесва вкуса на маргарина ама друг е въпроса дали е полезен.

06.06.13
14:19

Сам си видял, че пише, че съдържа сухо мляко...

06.06.13
14:27

Ако е мляко да е пълномаслено!

06.06.13
18:25

А защо си купил нискомаслено мляко, то даже и мляко не е. Явно си го взел заради ниската цена.
А и какво като ти хареса на вкус, това че дадено нещо ти е вкусно, не винаги означава че то е полезно. В тея млека им слагат сумати заместители и подсладители, че дори и орина да пиеш (с извинение) пак ще има вкус на мляко.
Ако ще е купешко млякото, нека поне то да бъде пълномаслено.

06.06.13
20:19

казано от avitohol avitohol на 06.06.13, 18:25:

А защо си купил нискомаслено мляко, то даже и мляко не е. Явно си го взел заради ниската цена.
А и какво като ти хареса на вкус, това че дадено нещо ти е вкусно, не винаги означава че то е полезно. В тея млека им слагат сумати заместители и подсладители, че дори и орина да пиеш (с извинение) пак ще има вкус на мляко.
Ако ще е купешко млякото, нека поне то да бъде пълномаслено.

В тоя ред на мисли, като каза “урина” та се сетих нещо от миналото. Преди години баба ми купуваше козе мляко, от една бабичка в квартала. Уж било полезно, уж не знам какво си, но един ден влязох с бабичката в кошарата да и помогна. Леле това което видях ме потресе, водата с която изми вимето на козите се стичаше свободно в кофата в която трябваше да издои млякото, отделно една от козите се изпика, и пръски от урината също в заветната кофа попаднаха, абе ужас. И бабичката дори не реагира, предвид че я гледам, явно толкова беше обръгнала, че не и пукаше. Та с две думи, независимо от къде се купува млякото или каквото и да е, няма абсолютно никаква гарания какво има, или няма вътре. Още повече разбиранията за хигиена на хората са в такъв широк диапазон, че понякога е по-добре да не знаем! А българското мляко впрочем е пословично със съдържанието си на микроорганизми. Неслучайно малко производители имат право да изнасят млечни продукти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1