Застой... :(

05.10.05
18:25

привет някои може ли да ми каже  защо се получава така с бицепса ми ... значи тренирам секи ден повече наблягам на бицепс трицепс но от близо 3 седмици ицепса си ми седи на 32см и не помръдва а си правя упражнения с щанг правя по 4 серии с по 40 кг имам думпели по 14 кг и с тях тренирам постоянно ... и пак нестава някои може ли да ми обясни защо :)тнх предварително
Преведено.
Mr_Muskul

05.10.05
18:28

пиши на кирилица друг път :!:
не ти се получава защото не се тренира всеки ден и то една и съща група :!:  :wink:
също така неможе за 3 седмици да очакваш ръката ти да порасне с 5 см. примерно. :wink:

05.10.05
18:29

кажи си програмата и повече информация, но то е ясно, че претренираш :wink: прави бицепс и трицепс по 1 път в седмицата, за да могат да се възстановят и трябва да знаеш, че за жалост за 2-3 седмици ръката няма да ти порасне

05.10.05
18:30

извинявам се за латиниццата...
а зна4и аз тренирам секи ден но не само за бицепс..

05.10.05
18:32

кажи си програмата де  :wink: стажа също

05.10.05
18:39

зна4и отделям един ден само бицепс трицепс,един ден гарди един ден гръб и после примерно грърди и бицепс на следжасхтия ден и по4ивам субота и неделя :)

05.10.05
18:41

абе кажи каква ти е програмата(кви са ти упражненията) и стажа. :!:

05.10.05
18:43

мм програмата не ми харесва не тренираш крака корем да не говорим за трапец, предмишница и прасеца  :wink:  разгледай на сайта за начинаещи някоя програма и тренирай 3 пъти в седмицата мисля че така е най удачно за теб (макар да не даде мн инфо ама ..) и кажи точно кви упр правиш за бицепс

05.10.05
18:47

мм не тренирам от дълго време скоро запо4нах да се занимавам около преди месец и половина зна4и за трицепса си правя на лежанка с тесен хват имам си у нас и гладиатор и правя Разгъване на горен скрипец . за бицепс с думпели по 12 кг правя Концентрично сгъване и сас щангата Бицепсово сгъване с щанга

05.10.05
18:48

ми ето ти една програмка като за теб: http://www.bb-team.org/training/000156.php
тренираш по неч 2 месеца и после я сменяш. :wink:

05.10.05
18:50

ми зна4и аз физикато обсхто зето си я имам от басхтата тои е атлет и сам спортувал много като малук и имам хубав корем пак и ползвам някакви колан4ета там дет ги рекламират и корема си ми е в доста добро састояние затова нетренирам а за крака су6то не тренирам за6тото карам колело при всяка възможност и то от няколко 5-6 години и краката са ми така да кайем силно развити ако мога таи да се изразя тренирал сам и 6 год карата ...ама тфа маи няма мн голямо зна4ение

05.10.05
18:53

хах blqsa4ko0 на колко години си? и да знаеш, че е дъмбел не думпел! :D та краката като са ти развити продължи да ги развиваш и в залата не ги зарязвай, а тия коланчета са големи боклуци батка  :lol:

05.10.05
18:56

абе незнам дали са боклуци ама вурсхат мноо голяма работа зна4и мога да ги препору4ам на си4ки има мн голямо действие много помага ... ам на 17 год сам . а и не тренирам в зала у нас си имам лежанка и гладиатор ... и гири

05.10.05
19:04

хах преди да почна да се занимавам с бб си бях купил такова коланче и сега събира прахта някаде у нас .. и не видях ефект освен дадените кинти :shock: дай снимка на корема ти да видим ефекта

05.10.05
19:14

ми незнам как да сложа пък и ся излизам обесни ми ако мейесх и после като се журна 6те сложа. аре мерси за си4ко по кусмо можеби пак схе се видим (4уем) или каквото е там :)

05.10.05
19:51

ем има сайтове където можеш да си ръгнеш снимки нз тука как да го качиш  :shock:  :D

05.10.05
22:43

Абе пич ти искаш през 24 часа да расте мерения се правят най малко на месец-2 А и с това наблягане да не го скапваш (претренираш) тези неща смяташ ли ги

06.10.05
07:19

ми 4естно казано не .... ам колко дни трябжа да го оставям да по4ива примрно ако днес тренирам ... и да ви питам ако запо4ена да зимам протеин ще има ли по голям ефект ? :)

07.10.05
09:44

при всеки е различно но 2-3 дена трябва да си почине мускула. за протеина като натрупаш стаж 3-4 месеца добри тренировки можеш да си купиш и има ефект, но не очаквай нещо голямо  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1