05.10.05
18:25
привет някои може ли да ми каже защо се получава така с бицепса ми ... значи тренирам секи ден повече наблягам на бицепс трицепс но от близо 3 седмици ицепса си ми седи на 32см и не помръдва а си правя упражнения с щанг правя по 4 серии с по 40 кг имам думпели по 14 кг и с тях тренирам постоянно ... и пак нестава някои може ли да ми обясни защо :)тнх предварително
Преведено.
Mr_Muskul
пиши на кирилица друг път :!:
не ти се получава защото не се тренира всеки ден и то една и съща група :!: :wink:
също така неможе за 3 седмици да очакваш ръката ти да порасне с 5 см. примерно. :wink:
05.10.05
18:29
кажи си програмата и повече информация, но то е ясно, че претренираш :wink: прави бицепс и трицепс по 1 път в седмицата, за да могат да се възстановят и трябва да знаеш, че за жалост за 2-3 седмици ръката няма да ти порасне
извинявам се за латиниццата...
а зна4и аз тренирам секи ден но не само за бицепс..
05.10.05
18:32
кажи си програмата де :wink: стажа също
зна4и отделям един ден само бицепс трицепс,един ден гарди един ден гръб и после примерно грърди и бицепс на следжасхтия ден и по4ивам субота и неделя :)
05.10.05
18:43
мм програмата не ми харесва не тренираш крака корем да не говорим за трапец, предмишница и прасеца :wink: разгледай на сайта за начинаещи някоя програма и тренирай 3 пъти в седмицата мисля че така е най удачно за теб (макар да не даде мн инфо ама ..) и кажи точно кви упр правиш за бицепс
мм не тренирам от дълго време скоро запо4нах да се занимавам около преди месец и половина зна4и за трицепса си правя на лежанка с тесен хват имам си у нас и гладиатор и правя Разгъване на горен скрипец . за бицепс с думпели по 12 кг правя Концентрично сгъване и сас щангата Бицепсово сгъване с щанга
ми ето ти една програмка като за теб: http://www.bb-team.org/training/000156.php
тренираш по неч 2 месеца и после я сменяш. :wink:
ми зна4и аз физикато обсхто зето си я имам от басхтата тои е атлет и сам спортувал много като малук и имам хубав корем пак и ползвам някакви колан4ета там дет ги рекламират и корема си ми е в доста добро састояние затова нетренирам а за крака су6то не тренирам за6тото карам колело при всяка възможност и то от няколко 5-6 години и краката са ми така да кайем силно развити ако мога таи да се изразя тренирал сам и 6 год карата ...ама тфа маи няма мн голямо зна4ение
05.10.05
18:53
хах blqsa4ko0 на колко години си? и да знаеш, че е дъмбел не думпел! :D та краката като са ти развити продължи да ги развиваш и в залата не ги зарязвай, а тия коланчета са големи боклуци батка :lol:
абе незнам дали са боклуци ама вурсхат мноо голяма работа зна4и мога да ги препору4ам на си4ки има мн голямо действие много помага ... ам на 17 год сам . а и не тренирам в зала у нас си имам лежанка и гладиатор ... и гири
05.10.05
19:04
хах преди да почна да се занимавам с бб си бях купил такова коланче и сега събира прахта някаде у нас .. и не видях ефект освен дадените кинти :shock: дай снимка на корема ти да видим ефекта
ми незнам как да сложа пък и ся излизам обесни ми ако мейесх и после като се журна 6те сложа. аре мерси за си4ко по кусмо можеби пак схе се видим (4уем) или каквото е там :)
05.10.05
19:51
ем има сайтове където можеш да си ръгнеш снимки нз тука как да го качиш :shock: :D
Абе пич ти искаш през 24 часа да расте мерения се правят най малко на месец-2 А и с това наблягане да не го скапваш (претренираш) тези неща смяташ ли ги
ми 4естно казано не .... ам колко дни трябжа да го оставям да по4ива примрно ако днес тренирам ... и да ви питам ако запо4ена да зимам протеин ще има ли по голям ефект ? :)
07.10.05
09:44
при всеки е различно но 2-3 дена трябва да си почине мускула. за протеина като натрупаш стаж 3-4 месеца добри тренировки можеш да си купиш и има ефект, но не очаквай нещо голямо :wink: