karfi4ka тренира - интервали он холд

Прескочи до:

28.05.13
17:10

казано от Мила на 28.05.13, 13:44:

казано от karfi4ka на 26.05.13, 22:32:

Прекъсвам посещенията си в зала.

На открито ли ще тренираш вече? Къдееее (wasntme)

Даааа, на открито и вкъщи. За откритото все още обмислям - засега съм принудена да се придържам към дебрите на Надежда. Но варианти са също 10-то уìлище в Младост, Раковски и Бонсист.

А какво те накара да спреш със залата? :)

28.05.13
17:26

казано от Херцог Трън на 28.05.13, 17:24:

Хубавото време предполагам :)

28.05.13
20:05

казано от Петър на 28.05.13, 17:26:

казано от Херцог Трън на 28.05.13, 17:24:

Хубавото време предполагам :)

Абсолютно. А и ходенето до залата ми усложнява живота - живея в единия край на града, тренирам в другия, губя сумати часове в път. ЗА зимата е ок и нямам избор, но сега, когато времето е толкова хубаво... Освен това, разнообразието е хубаво нещо. Цяла зима и есен тренирам само в зала, време си е за нещо по-слънчево.

28.05.13
22:27

28.05.2013г.

Храна:

07:00 - чай алое вера, чай хибискус;
10:00 - 5 зърна какао, чай шипка;
13:30 - мийтца, 50гр. сурови лешници;
19:30 - мийтца;
22:30 - пъстърва на фурна, домат, краставица, крем от авокадо, ягоди, какао, лешници, орехи, кокос и чия;

Добавки:

R-ala, масло от вечерна Иглика, жен-шен;

Тренировка:

Йога - 40 минути:
- загрявка;
- dancing worrior - 1, 2, 3, 4;
- standing pose basic flow;
- forward bends and twists;

Колелце от стоеж:
6х5;

Суинг до хоризонтала:
5х20@16кг пудовка;

Набиране с успореден хват:
2х8;
1х7;
1х3.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.05.13 22:37.

29.05.13
22:25

29.05.2013г.

Храна:

07:00 - чай алое вера, чай мента, чай шипка и хибискус;
11:00 - 5 зърна какао, чай шипка;
12:30 - четири яйца в кокосово масло;
19:30 - 50гр. сурови лешници;
22:30 - ксерол от яйца, чушка, домат, лук, губи, маслини, магданоз;
23:00 - домашен бананов сладолед с лешници, орехи, кокос и чия;

Добавки:

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.05.13 23:12.

30.05.13
20:03

30.05.2013г.

Храна:

07:30 - чай алое вера, чай хибискус + 40мл чай йохимбе;
10:00 - 5 какаови зърна;
12:30 - ксерол от яйца, чушки, домати, гъби, лук и магданоз;
16:00 - сурови лешници, варено яйце, маслини;
22:00 - кюфтета от мляно свинско, краставица, домат;

Добавки:

Тренировка:

Йога (преди работа) - 20 минути:
- загрявка;

Йога (след работа) - 70 минути:
- загрявка;
- standing pose basic flow;
- forward bends and twists;
- backbend flow basic;
- supine poses;
- inversions;
- handstands;

4 рунда, с почивка от 20 секунди между всеки вид набиране и 50 секунди между рундовете, от:
7, 5, 4, 3 х набиране с широк надхват;
5, 5, 2, 2 х набиране с тесен надхват;
3, 3, 2, 3 х набиране с широк подхват;
3, 3, 2, 2 х набиране с тесен подхват;

Суинг до хоризонтала:
5х20@16кг пудовка.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.06.13 02:05.

01.06.13
02:05

31.05.2013г.

Храна:

07:30 - чай джинджифил с канела;
12:30 - 5 какаови зърна, сурови лешници;
13:30 - четири яйца в кокосово масло, краставица;
16:00 - шест шоко фурми;
21:00 - 02:00 - бадеми, две Блъди Мери-та, две коли;

Добавки:

R-ala, масло от вечерна Иглика, хром, жен-шен.

02.06.13
11:49

01.06.2013г.

Храна:

11:00 - 5 какаови зърна;
15:00 - суров бар;
16:00 - протеинов бар;
22:00 - кюфтета от мляно месо, чери домати;

Добавки:

R-ala, хром, жен-шен;

Тренировка:

Йога (след ставане):
- загрявка;
- поздрави.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 03.06.13 22:41.

03.06.13
22:42

02.06.2013г.

Храна:

13:00 - кюфтета от мляно месо;
14:00 - банан;
20:00 - арабско хлебче с пилешко и телешко, и зеленчуци;
23:00 - ябълка;

Добавки:

R-ala, хром, жен-шен.

03.06.13
22:47

03.06.2013г.

Храна:

10:00 - зелен чай;
11:00 - две яйца;
15:00 - сурови лешници;
18:00 - чай йохимбе + зелено кафе;
23:00 - пастърва, краставица, чери домати, орехи, лешници;
23:30 - банан;

Добавки:

R-ala, хром, жен-шен;

Тренировка:

Йога около 60 минути:
- загрявка;
- поздрави;
- усуквания;
- наклони напред;
- наклони назад;
- обърнати пози;
- малко баланси;

Описвам много лаишки, но трябва време. Освен това цялото нещо се развива в клас по йога и общо взето не е по схемата ми, но реших да тествам. Загубиха ме тотално с изречението “по-важно е количеството на това което ядете, отколкото какво ядете” :x Но иначе мноооого хубаво се поразтегнах, леко се натоварих. Доколко това е добре - още не е ясно.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 03.06.13 23:16.

04.06.13
22:45

04.06.2013г.

Храна:

09:00 - чай алое вера;
11:30 - 5 какаови зърна, 7-8 бразилски ореха;
13:00 - 2 яйца, 7-8 бразилски ореха (превиших дозата селен и аз (giggle) );
18:00 - 40-50гр. сурови лешници;
23:00 - кюфтета от мляна свинска плешка, краставица, чери домати, сурови лешници;

Добавки:

R-ala, жен-шен, спирулина;

Моята най-добра приятелка се е заела с внос и дистрибуция на спирулина и вчера ми подари едно бурканче. Чудесна възможност да изпробвам въздействието й. Та от днес приемам и спирулина..макар тя да не е точно хранителна добавка, понеже е под формата на хапченца ще си я пиша в добавките.

Относно съмненията ми по отношение на ефекта от вчерашната не особено динамична йога - чувствам се чудесно, имам прекрасна мускулна треска на странни места.

05.06.13
20:20

05.06.2013г.

Храна:

09:00 - чай алое вера;
11:00 - 5 какаови зърна, чай хибискус;
13:30 - 10 пъдпъдъчи яйца, бар с фруктоза, чай хибискус;
15:00 - суров бар;
20:00 - кюфтета от мляна свинска плешка, авокадо, сурови лешници;

Добавки:

R-ala, жен-шен, спирулина;

Тренировка:

Йога (след работа) - 80 минути - Въведение в Ащанга Йога на Кино Макгрегър:
- загрявка;
- поздрави;
- стоящи пози с наклони напред и усуквания;
- наклони напред;
- наклони назад;
- обърнати пози;
- стойки на глава и на ръце;

Много хубаво видео, най-сетне го приложих. За съжаление това, че е на английски малко ми пречи, защото толкова се съсредоточавам в това, което, подчертавам, се ОПИТВАМ да направя, че пропускам половината указания,а някои пък не мога да ги чуя добре, но ще свикна предполагам. Удивена съм от стойките на глава. Няколко пъти успях да се изправя без каквато и да било засилка и без стената, и то само с преместване на тежестта, и даже успях да се задържа за няколко секунди, след което контролирано се връщах, без да падам и без да се подпипрам на стената. За първи път усетих къде ми е слаб коремът. Досега за стойките на ръце съм ползвала само засилване, много е яко като се опитвам да го правя с корема, а не само с краката.

Днес си бях забравила храната за работа, НО грижовната колежка, която отглежда пъдпъдъци, ни беше донесла цяяяяяла торба сварени пъдпъдъчи яйца, с които злоупотребих неусетно. Имаше едно колкото нокътя ми :D

05.06.13
20:29

казано от karfi4ka на 05.06.13, 20:20:

Удивена съм от стойките на глава. Няколко пъти успях да се изправя без каквато и да било засилка и без стената, и то само с преместване на тежестта, и даже успях да се задържа за няколко секунди, след което контролирано се връщах, без да падам и без да се подпипрам на стената. За първи път усетих къде ми е слаб коремът. Досега за стойките на ръце съм ползвала само засилване, много е яко като се опитвам да го правя с корема, а не само с краката.

Когато правиш всичко без да припираш и с внимание, започваш да усещаш голяма част от пропуските си и успяваш сама да се коригираш на доста места.
Ако имаш това време, може един път да превъртиш видеото и само да гледаш и слушаш инструкции. Ще ти е от полза. :)

Днес си бях забравила храната за работа, НО грижовната колежка, която отглежда пъдпъдъци, ни беше донесла цяяяяяла торба сварени пъдпъдъчи яйца, с които злоупотребих неусетно. Имаше едно колкото нокътя ми :D

Как се белят пъдпъдъчи яйца? :D

05.06.13
20:41

казано от Маргарита Манева на 05.06.13, 20:29:

Ако имаш това време, може един път да превъртиш видеото и само да гледаш и слушаш инструкции. Ще ти е от полза. :)

Аз, още като го свалих, го прегледах три пъти. Тепърва ще го гледам на части още много пъти. Някои неща например не мога да ги разбера чисто практически, т.е. превеждам си буквално какво казва, но не мога да разбера физически как да го приложа. Например не разбирам какво значи да си задържа гърдите отворени като преминавам в лицева опора след скока назад. Също при Utthita Trikonasana В не мога да разбера как да си държа раменете в една линия - рамото което е отдолу (рамото на ръката която опира пода) някак си отива напреди нагоре, докато горното рамо успявам да държа назад и надолу, далече от ухото

казано от Маргарита Манева на 05.06.13, 20:29:

Как се белят пъдпъдъчи яйца? :D

А имей предвид, че бях така услужлива да беля и за колегата. А това дето беше колкото нокътя ми ме влуди с обелването :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.06.13 20:41.

05.06.13
21:10

Точно при тази поза, позицията на раменете е зависима от дължината на мускулите на задната верига, т.е. те трябва да са достатъчно дълги, за да осигурят достатъчно усукване на торсда и правилно позициониране на раменете.

05.06.13
21:19

казано от Маргарита Манева на 05.06.13, 21:10:

Точно при тази поза, позицията на раменете е зависима от дължината на мускулите на задната верига, т.е. те трябва да са достатъчно дълги, за да осигурят достатъчно усукване на торсда и правилно позициониране на раменете.

Помниш ли как паднах в залата върху коляното си :D Същото се случи и днес :D

В интерес на истината страдам от някаква мания, че не бива да си разтягам еректорите и гледам да нямам никакво напрежение там, гледам да се напрягат само задните бедра. Факт е, че позата ми е много приятна, когато успея да се съсредоточа така, че да запазя баланс и да не падам, и разбира се да се усуча правилно. Предполагам, даже съм сигурна, че въпросът е в практиката и всичко дае постепенно (признавам, че на моменти се усещам, че съм се разбързала за някъде и натискам ли, натискам без да се усещам, че ме боли, но се старая да го контролирам това и да се придържам към метода “постепенно”). Много ми харесва, че във видеото се изпълняват едновременно по-тежкия и по-лекия вариант.

Също е много странно, че тазът ми от ляво (ако изобщо може да се каже така) е по-отворен - огъването на левия крак и навеждането напред в тази позиция, независимо в седеш или стоеж, ми е много по-лесно, безболезнено и стабилно от същото при десния :D Опсявам се, че съм... крива :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.06.13 21:21.

05.06.13
21:28

Да имаш различни усещания от двете страни е абсолютно нормално -сигурна съм, че и Цецо би го подкрепил, никой не е абсолютно симетричен.
За съжаление, до завършените пози в йога нпма шорткът - много пъти съм пробвала, не става. И не само това, ами ако се пробваш да насилиш поза, за която тялото не е подготвено, дори те връща назад. Всяка от тях си изисква своето време и постоянство. Някои стават по-лесно, други отнемат години.

06.06.13
21:27

06.06.2013г.

Храна:

10:30 - чай родиола розеа;
11:00 - пет пръчки ловджийски деликатес, сурови лешници;
14:00 - ягодово смути със захар;
17:00 - една пръчка ловджийски деликатес, две варени яйца, два домата;
22:00 - пъстърва, домат, краставица;

Добавки:

R-ala, хром, жен-шен, спирулина;

Тренировка:

Йога (след ставане) - 80 минути - Въведение в Ащанга Йога на Кино Макгрегър:
- загрявка;
- поздрави;
- стоящи пози с наклони напред и усуквания;
- наклони напред;
- наклони назад;
- обърнати пози;
- стойки на глава и на ръце;

Преди известно време, когато още учех за магистратските изпити и за целта ставах рано, рано, една злополучна сутрин, докато си бърках “коктейлчето” за концентрация и адаптация, което пиех на гладно, нещо обърках дозировката на родиолата и вместо четвърт лъжичка, както Деско ме е инструктирал, сипах лъжичка с връхче. Не много по-късно събудих Деско с “Дескоооо, гади ми се, гади ми се, ще повърна, много ми е зле”. Констатирахме, че съм сбъркала дозата родиола. Днес, най-щастливо си сварих 500мл вода, след което с нея попарих половината от също така щастливо купеното пакетче родиола. После оставих да се запарва докато си правя тренировката. После, след като беше преседяло над час и половина, прецедих и си напълних гигантската чаша. От така напълнената чаша на един дъх изпих....една четвърт...пооосле ооооще една четвърт...после започна да ме облива пот, ръцете и краката се загряха яко, устата започна да ми се пълни със слюнка, така както се пълни точно преди да повърне човек и историята с “Деско, гади ми се...” се повтори. Не мислех, че дозата на родиолата може да се превишава, но явно днес съм направила неволно чая много, много силен. Не мислех и чепри евентуално превишаване на дозата, може да има толкова осезаеми симптоми. Много я харесвам, ама май трябва да съм мнооого внимателна с нея... Стигат ми халюцианциите от йохимбето :D

06.06.13
21:31

казано от karfi4ka на 06.06.13, 21:27:

... Стигат ми халюцианциите от йохимбето :D

Това шега ли беше? Наистина ли си имала халюцинации?! (ndolars)

06.06.13
21:35

Наркоманските признания на Карфицата. :D :D :D
Аз цял ден си кисна родииолата и не съм усетила такъв ефект - усещам че ме вдига леко, но нищо повече.
...а йохимбето понякога дори не усещам че съм го пила...

казано от Маргарита Манева на 06.06.13, 21:35:

Наркоманските признания на Карфицата. :D :D :D
Аз цял ден си кисна родииолата и не съм усетила такъв ефект - усещам че ме вдига леко, но нищо повече.
...а йохимбето понякога дори не усещам че съм го пила...

Ти вече си се пристрастила към дозата. Започвай с по-висока :D

казано от Vic на 06.06.13, 21:31:

казано от karfi4ka на 06.06.13, 21:27:

... Стигат ми халюцианциите от йохимбето :D

Това шега ли беше? Наистина ли си имала халюцинации?! (ndolars)

Шегува се бе!!! Мислеше си, че чува призрака на баба си, а просто спахме с най-шумните чаршафи и явно малкия деско е ставал през нощта и е шумолял :D

08.06.13
20:54

07.06.2013г.

Храна:

15:00 - чаша Траминер, скумрия на скара;
20:00 - 01:00 - салата “Цезар”, пастърма, пилешко с броколи, карфиол и моркови, тарталета, уиски, кола;

Добавки:

R-ALA, жен-шен, хром, спирулина;

08.06.2013г.

Храна:

Захар и тесто, кола и свински котлети;

Добавки:

R-ALA, жен-шен, хром, спирулина;

И две снимки - от дипломирането и от абсолвентския бал на Деско:

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.06.13 18:46.

10.06.13
18:45

09.06.2013г.

Храна:

14:00 - пилешко бутче, пилешко филе, домат, краставица, маслини, череши;
23:00 - свински котлет, домат, маслини;
00:00 - сладолед;

Добавки:

R-ala, хром, спирулина;

Тренировка:

“Йога” - 60 минути;

Не мога да опиша какво точно беше “йога”-та, защото ... това изобщо не беше йога...или аз съм заблудена. По моя стара традиция да давам втори шанс на нещата/хората, които първоначално не съм харесала, реших да дам втори шанс на клуб “Скорпион” (миналия понеделник посетих йога клас там), тъй като е добре, че си правя разни неща, които много ми харесват, вкъщи, но тъй като съм много начинаеща смятам, че се нуждая от някакъв вид корективно наблюдение. Та, дадох втори шанс и посетих нещо, което се наричаше “спортна йога”. Понеже няма начин да се информирам какво точно представлява, за да знам дали изобщо е за мен, реших да науча емпирично. ГРЕШКА! Инструкторката не можеше да прави нито една лицева опора от стъпало, можеше само от колянна опора; като ги правеше лактите й сочеха навън. Започнахме с разтягане на незагрети мускули, после неистови наклони настрани с маскимална скорост, после въртене настрани с висока скорост, после някакви упражнения за вътрешна и външна част на крака, все едно си на каланетика. Не знам. Може би аз не съм запозната с това какво е “спортна йога”, но ми се стори, че някак си това не е каквато и да било йога. Наложи се да направя най-, най- просташкото нещо на света, но след 40 минути в странни упражнения, просто станах и си отидох. ЗНам, че съм простачка, но...това просто беше абсолютна измама.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.06.13 18:50.

10.06.13
19:04

10.06.2013г.

Храна:

08:00 - зелен чай + тинктура родиола розеа, чай алое вера;
11:00 - зелен чай;
13:00 - две яйца;
16:00 - сурови лешници;
19:00 - пъстрва;

ДОбавки:

R-ala, спирулина;

Тренировка:

Йога (преди работа) - 30 минути;
- загрявка;
- поздрави;
- стойки на глава.

10.06.13
19:06

И аз съм присъствала на занимания, от които ми се е искало да си тръгна, но от уважение към колеката съм оставала и това в крайна сметка се оказва грешка, тъй като си тръгвам от там изнервена и напрегната.
Проблема с т.нар. “спортна йога”, която само гадая че е нещо подобно на измислицата “фет бърнинг йога”, която пък има прекалено много почитатели, е че е обичайно се води от бивши гимнастички, които освен че са доста гъвкави, други допирни точки с йога - НЯМАТ. Това бързо се разбира, когато видиш при първия наклон напред колене в неконтролирана хиперекстензия и лицеви опори със стърчащи лакти.
Понеже много от хората нито са разтегнати, нито имат добра двигателна култура, много се радват като видят подобни изпълнения и този вид практики набират доста почитатели, които рано или късно обаче установяват че “йога контузва”. Ако обаче попиташ тези йога “учители” как да си облекчиш болката в илиопсоаса, много малко от тях ще реагират адекватно.
ПП: На мен ми е малко деформация това, че когато присъствам на йога занимание водено от някой друг, гледам първо как той самият изпълнява движенията. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 10.06.13 19:07.

10.06.13
19:24

казано от Маргарита Манева на 10.06.13, 19:06:

ПП: На мен ми е малко деформация това, че когато присъствам на йога занимание водено от някой друг, гледам първо как той самият изпълнява движенията. ;)

Интересното е, че аз също първо това наблюдавах! Не знам кога ме загуби - мисля, че когато първото нещо, което правихме бяха .... наклони напред за загрявка. Лицевите опори ....

И аз целите 40 минути си повтарях, че ще е ужасно да си тръгна, че е много грозно и обидно, че не искам някой ден някой студент да си тръгне от мое упражнение (когато стана асистент, де)..но в един момент усетих, че просто ще се взривя от яд.

10.06.13
19:39

казано от karfi4ka на 10.06.13, 18:45:

09.06.2013г.

“Йога” - 60 минути;

Не мога да опиша какво точно беше “йога”-та, защото ... това изобщо не беше йога...или аз съм заблудена. По моя стара традиция да давам втори шанс на нещата/хората, които първоначално не съм харесала, реших да дам втори шанс на клуб “Скорпион” (миналия понеделник посетих йога клас там), тъй като е добре, че си правя разни неща, които много ми харесват, вкъщи, но тъй като съм много начинаеща смятам, че се нуждая от някакъв вид корективно наблюдение. Та, дадох втори шанс и посетих нещо, което се наричаше “спортна йога”. Понеже няма начин да се информирам какво точно представлява, за да знам дали изобщо е за мен, реших да науча емпирично. ГРЕШКА! Инструкторката не можеше да прави нито една лицева опора от стъпало, можеше само от колянна опора; като ги правеше лактите й сочеха навън. Започнахме с разтягане на незагрети мускули, после неистови наклони настрани с маскимална скорост, после въртене настрани с висока скорост, после някакви упражнения за вътрешна и външна част на крака, все едно си на каланетика. Не знам. Може би аз не съм запозната с това какво е “спортна йога”, но ми се стори, че някак си това не е каквато и да било йога. Наложи се да направя най-, най- просташкото нещо на света, но след 40 минути в странни упражнения, просто станах и си отидох. ЗНам, че съм простачка, но...това просто беше абсолютна измама.

Преди години и аз по погрешка отидох на спортна йога в същия клуб и впечатленията ми бяха подобни...единствената йога поза беше скакалец, всичко останало беше гимнастика, а инструкторката накрая си призна,че е бивша състезателка по художествена гимнастика.Да, наистина беше супер гъвкава, но това не те прави йога..дори да предодаваш само спортна йога.

11.06.13
20:19

11.06.2013г.

Храна:

07:30 - зелен чай + тинктура родиола розеа;
09:30 - чай алое вера, чай маточина;
11:00 - 5 зърна сурово какао, 30гр. сурови лешници;
14:00 - пилешка пържола от бут, салата цвекло и моркови;
18:00 - две яйца, зелени маслини;
20:00 - стафиди;

Добавки:

R-ala, хром, спирулина;

Тренировка:

Йога (преди работа) - 40 минути (Shiva Rea):

- загрявка:
- dancing warrior 1, 2, 3, 4;
- inversions;
- handstands.

12.06.13
08:59

...обичайно се води от бивши гимнастички, които освен че са доста гъвкави, други допирни точки с йога - НЯМАТ. ...

Което ми напомня за твоята бивша колежка Евгения (гимнастичка), която наблюдавах 15 мин как неистово се разтяга и връзва на възел “да загрее” преди кросфит комплекс... Накрая не се сдържах и се опитах тактично да обясня, че така най-вероятно ще се контузи, но не съм сигурен, че ми повярва. Е, на следващата лекция се оказа, че има болки в кръста, ама иди обяснявай на “специалисти” от НСА...

12.06.13
09:09

казано от Vic на 12.06.13, 08:59:

...обичайно се води от бивши гимнастички, които освен че са доста гъвкави, други допирни точки с йога - НЯМАТ. ...

Което ми напомня за твоята бивша колежка Евгения (гимнастичка), която наблюдавах 15 мин как неистово се разтяга и връзва на възел “да загрее” преди кросфит комплекс... Накрая не се сдържах и се опитах тактично да обясня, че така най-вероятно ще се контузи, но не съм сигурен, че ми повярва. Е, на следващата лекция се оказа, че има болки в кръста, ама иди обяснявай на “специалисти” от НСА...

С Жени никога не може да си сигурен, че дори е разбрала, че говориш на нея... :D често не дава никакви реакции, или са тогава, когато най-малко ги очакваш...Виждала съм много от тренировките и - и групови (йога) и персонални във фитнеса...предпочитам да си замълча...
ПП: Но за “специалистите от НСА” (поне тези, които са ми били колеги) си много прав - безпредметно е да водиш подобен разговор с тях, тъй като знаят всичко.

Мнението беше редактирано от Margi на 12.06.13 09:13.

13.06.13
22:36

12.06.2013г.

Храна и течности:

07:00 - зелен чай + тинктура, чай маточина;
12:30 - чай жълт кантарион и шипка;
13:00 - пилешко бутче, домати, краставици;
15:00 - протеинов бар;
20:00 - две блъди Мери-та;
23:00 - меча стъпка, диня;

Добавки:

13.06.2013г.

Храна и течности:

08:00 - зелен чай + тинктура родиола розеа;
09:00 - чай хибискус;
10:00 - 6-7 зърна сурово какао;
12:00 - зелен чай;
13:00 - овча пържола с гъби в масло;
19:00 - зелен чай;
21:00 - 30гр. сурови лешници;
22:30 - свински котлет, домати с босилек, магданоз, настъргани орехи и лешници и зехтин, краставици с коопър, настъргани орехи и зехтин;

Добавки:

Тези дни така се случи, че вечерите са социални, а двете сутрини не можах да се надигна навреме, за да си направя сутрешната предиработна йога.

16.06.13
19:49

14.6.2013г.

Храна и течности:

09:00 - чай маточина, зелен чай;
11:00 - 7 зърна сурово какао;
13:00 - четири чйца, краставици с орехи, лешници, копър и зехтин;
17:00 - 30гр. сурови лешници;
18:00 - чай ройбос;
22:00 - кюфтета от мляно свинско, домат;

Добавки:

R-ala, спирулина, жен-шен;

15.6.2013г.

Храна и течности:

Протеинов бар, пълнозърнест геврек, сладолед, пица;

Добавки:

R-ala, спирулина, хром, жен-шен;

16.6.2013г.

Храна и течности:

Баница, кекс, бяло вино, сладоледена торта;

Добавки:

R-ala, спирулина, хром, жен-шен;

Тренировка:

Загрявка:
- поздрави към слънцето А и Б;

5 рунда от:
5 х набиране надхват;
10 х бърпи;
150 х скок на въже;

Имаше и спринтове с кучето Груч :D

16.06.13
20:27

казано от karfi4ka на 16.06.13, 19:49:

И ти от сутринта се почваш с ракиите. :D :D :D
...и ги маскираш само с родиолата и зеления чай...

16.06.13
20:53

казано от Маргарита Манева на 16.06.13, 20:27:

казано от karfi4ka на 16.06.13, 19:49:

И ти от сутринта се почваш с ракиите. :D :D :D
...и ги маскираш само с родиолата и зеления чай...

Смей се ти, ама чашата, в която пия сутрешния чай вкъщи, е 500мл. В него слагам една чаена лъжица от тинктурата и като го пия, имам чувството, че лоча ракия :D :D :D А днес, нещо което съм пропуснала да отбележа в отчета - 40мл чай от хохимбе, престоял около седмица, без прецеждане, и две лъжици от тинктурата....честно, мислех, че сърцето ми ще изхвърчи :D А....аз не се потя по принцип, или ако се потя, то трябва да се разбия с нещо, но днес....подгизнах,а ниищо кой знае какво не съм вършила, даже не се напънах толкоз в тренировката, колкото да се гоня с Груди.

17.06.13
20:30

17.06.2013г.

Храна и течности:

07:30 - чай алое вера + тинктура родиола розеа;
09:00 - чай хибискус + тинктура родиола розеа;
13:00 - три яйца, зелени чушки;
16:00 - един трюфел;
19:00 - сурови лешници, маслини;
21:30 - ксерол от домат, лук, маслини, зелена чушка, магданоз и яйца;
22:00 - домашен бананов сладолед с чиа, кокос и какао;

Добавки:

R-ala, спирулина, жен-шен.

18.06.13
22:11

18.06.2013г.

Храна и течности:

07:00 - чай алое вера + тинктура родиола розеа;
09:00 - чай хибискус ;
11:00 - зелен чай;
13:00 - скумрия на скара, домат, краставица, зеле и моркови;
16:00 - четири кайсии;
16:30 - едно яйце;
22:00 - сурови лешници, домати, кюфтета от мляно свинско;

Добавки:

R-ala, спирулина, жен-шен;

Тренировка:

Загрявка:
- отваряне на раменете;
- поздрави към слънцето А и Б;

Набиране с подхват:
1х10;
1х5;
1х7;
1х5;

5-4-3-2-1-1-2-3-4-5 от:
- набиране с подхват;
- лицеви опори на стойки за лицеви;

3 рунда от:
10 х суинг до хоризонтала@24кг пудовка;
10 х бърпи с лицева опора;

Малко стойки на ръце и на глава. Въпреки успехите ми с изправянето на глава без оттласкване с краката, не мога да постигна това при стойките на ръце :( Хубава тренировка, малко слабичка се чувствах на набиранията, но то нормално, напоследък съм ги пооставила (след 2 седмици отново ще живея с лост за набиране, така, че “пооставяне” повече няма да има :D ). Тренировката беше в залата (Пуър джим), макар да беше лостаджийска :D

Много ми харесва да започвам деня с йога, но тази седмица всеки ден пътувам и тръгвам супер рано, и нямам силици да стана, а сутрешните ми ритуали заемат мнооооого време (чай, храна, гмуркане...). Но още една седмица и съдилищата излизат във ваканция и съответно до септември няма д апътувам въобще или ще е мнооого рядко.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.06.13 23:42.

19.06.13
22:02

19.06.2013г.

Храна и течности:

07:00 - чай алое вера + тинктура родиола розеа;
09:00 - чай шипка, жълт кантарион и мащерка;
11:00 - 7 зърна сурово какао;
13:00 - омлет, домат, краставица;
14:00 - половин парче шоколадов сладкиш;
18:00 - половин парче шоколадов сладкиш;
22:00 - кюфтета от мляно свинско, салата от домат, магданоз, босилек, суров слънчоглед, орехи и зехтин, 2 малки праскови;

Добавки:

R-ala, хром, жен-шен, масло от вечерна Иглика, спирулина;

Тренировка:

Йога (преди работа) - 30 минути:
- слънчеви поздрави А и Б;
- пози от стоеж.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.06.13 22:07.

От тия поздрави огладняваш през два часа, бре! :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1