Дневникът на Juls

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.06.13
10:45

Как бих искал снимка с тази маска. Такива неща само по филмите съм виждал :-)))

06.06.13
10:50

Няма проблем.Днес пак ще си правя и ще се увековеча :)
Иначе под ръка имам снимка с друга маска- с бяла хума и кисело мляко :D

06.06.13
11:00

Не е толкова страшно, колкото звучеше :-)) Съвсем като в подписа ти :-)))

06.06.13
11:16

:D :D :D значи другия път ще си направя косата на кок тип “лайно” и ще стана по-страшна..Обещавам ;) :P

06.06.13
20:49

06.06 четвъртък

Тренировката: :D семпла,но супер много съм доволна от себе си :D (makeup)
Колело-3мин за загрявка
Клек на гръб: 2*10*20кг 2*5*40кг 2*3*45кг 1*8*50кг 2*2*55кг 2*2*60кг 2*1*65кг 1*70кг  (party) :D (party)
много стреч преди и след клякането
На по-малките килограми умишлено не правя много повторения.Гледам хем да загрея и подготвя,хем да спестя силата.

Храната:
30гр стафиди
65гр сушени кайсии
2 пилешки супи
1 голям комат селски пресен хляб- на улицата го ядох  :D
голяма салата дом,краст,магданоз,лук,60гр сирене,40гр извара,2 варени яйца

Добавки:
Общо 3 хапа Уотър контрол за деня
1 хап ЗМА преди лягане
0,5гр МСМ

Мнението беше редактирано от Juls на 06.06.13 20:50.

Има ли ефект от бинтовете?

06.06.13
21:17

Слагам само на едното коляно като не го увивам цялото,а само под коляното,много стегнато.Бинта го сложих преди да правя с 60кг и не го махна до 70.Това са не повече от 10 мин . Не съм усетила никакво мърдане този път :)

Мнението беше редактирано от Juls на 06.06.13 21:17.

Това е добре, но внимавай :)

06.06.13
21:20

Дали е удачно да слагам и на другото?
Ще внимавам,разбира се :)

Не бих казал. Слагай само на това, в което чувстваш нестабилност.

07.06.13
00:57

Дописвам:
2 варени яйца
1 домат
130гр Бонус 6 зърна
1 домат
400мл зелен чай

07.06.13
02:13

Е не,това е нереално...Такъв глад ме подгони изведнъж,сякаш е на живот и смърт (rock)

Второ дописване- половин голяма тава мусака и 6 филии хляб.........(dull)

07.06.13
11:07

казано от JulsaVena на 07.06.13, 02:13:

Ти какъв метаболизъм имаш... не е истина просто :D

07.06.13
11:12

казано от Radost_nezemnA на 07.06.13, 11:07:

казано от JulsaVena на 07.06.13, 02:13:

Ти какъв метаболизъм имаш... не е истина просто :D

Не знам какъв метаболизъм имам,но чак ме е срам от себе си...легнах си в 3,като бременна хлебарка..станах в 8,озверяла от глад (dull)....Не знам дали да не си взема хром или нещо такова,защото напоследък често се освинвам и все ми е подут корема,тежи ми,мързи ме..а в ежедневието ми не мога да си позволя грам мързел (headbang)

07.06.13
11:44

И според мен имаш супер метаболизъм и ген де.Все пак тренираш тежко,хапвай си спокойно,какво те притеснява?Веднага го изгаряш,а щом има глад,значи тялото има нужда,знам ли :)

07.06.13
13:42

Ами май откакто започнах да тренирам късно следобед или вечер,тогава започнах системно да ям по нощите... (dull)..Просто намм друг избор в момента..даже оня ден май отидох в 11 часа..(headbang),добре че имам ключове за залата..
Другата възможна причина,която обмислям е,че напоследък рязко намалих месото в менюто си,а аз без месо трудно се усещам сита..а и мазнините са ми под 40-50гр на ден..
Хапва ми се месо,но напоследък не мога да си намирам домашно..Което пък ме подсеща,че скоро не съм яла риба :)

Някой доволен от хром пиколинат във връзка с намаляване на апетита (wasntme)

07.06.13
22:25

07.06. петък

Тренировка:

3 кръга без почивка:
клек плие с 32кг пудовка*10
суинг до вертикала 12кг*10
тяга прави крака с 2 пудовки*12кг *8

3 кръга без почивка:
преден клек*30кг*8
лицеви*8
кофи на пейка*8

3кръга без почивка:
напади с 15кг диск*10
корем стенд*10 редувано с корем вис*10
раменна преса зад врат с лост 20кг*3

3 кръга без почивка:
чукчета*35кг *8
прасец на калф от седеж*10 със задържане горе на вс повторение
лег преса 10*90кг 10*110кг 10*120кг

Преди да си тръгна:
лег преса 10*140кг

Храната:
-50гр пълноз.макарони с 25гр извара,25гр сирене,1 суров домат и морков-настъргани вътре,чубрица
-200гр Бонус 6 зърна, 100гр извара,1 домат
-50гр овес,10гр стафиди,100гр кисело мляко
-2 варени яйца,50гр извара,50гр сирене,много домат,краставица,лук,магданоз и 5гр шарлан
-800мл зелен чай

Добавки:
общо 4 хапа Уотър Контрол
2 хапа ЗМА преди лягане
0,5гр МСМ преди лягане

Хубава вечер :)

08.06.13
16:36

Хелоу. Минавам да кажа,че днес ще се отдам изцяло на изкушенията и ще ям каквотоо и колкото ми се яде.
На зала няма да ходя.Направих едни 50мин вело,да не е без хич :)
Храната няма да я описва.Само ще кажа,че досега ,по груби сметки на око,съм минала 4000 кал (devil) (headbang)

Единстеният начин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш напълно :)

08.06.13
19:42

Айде опиши я де... много обичам да чета - направо се “нахранвам” с твоите постове ;)

08.06.13
20:26

:) Сега е моментът всички,които се чувстват зле от тва,че ядТ много,да се почувстват добре :P

Значи...
Ходихме на гости у баба сутринта:
много тутманик,на око беше над 600гр..(wasntme)
1 час след тутманика,у дома:
велото 50 мин
след велото-салата с неконтролирано количество сирене,извара,яйца и т.н.
И тука вече започнах мазани филии с шоколад,които и в момента продължавам :)
До момента са изядени 4 филии Бонус,един цял бял хляб ,400гр течен шоколад и е започнат нов буркан-Изядени са на три пъти няякъде.
Някъде помежду ми стана много сладко,та реших да си правя неш като ориз по китайски :) с много неща вътре.След ориза се чувствах като мечка и съм заспала зимен сън (makeup)..около час..Станах преди малко и в момента мажа яко филии и кийпвам калм :D
Една чиния мусака си топля в момента ;)
Имаше промоция на бадеми,та 1 пакет 200гр по пътя от магазина до дома ;)

Мнението беше редактирано от Juls на 08.06.13 20:27.

Juls къртиш :D

казано от JulsaVena на 08.06.13, 20:26:

:) Сега е моментът всички,които се чувстват зле от тва,че ядТ много,да се почувстват добре :P

Малиииии, а аз съм се запритеснявала с моите мизерни 2700ккал. :D
Направо изби рибата момиче! (rock)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 08.06.13 21:00.

08.06.13
21:17

Не се гордея с това хранене и ме дразни като си чета дневника назад...Затова това ще ми е последното описване на такива самоиздевателства :)
Предпочитам да си чета хубавите дни,с добро хранене и свестни тренировки.Това ми дава стимул.
Сега като си чета ..цял ден ядене и мързел...направо се плаша..

И такива дни трябва да има и е редно да си ги пишеш според мен. Така ще можеш да си четеш и да отчиташ ефекта от залитанията, злоупотребите и всички други неща, които оказват влияние на прогреса/регреса.
Аз лично ако трябва да описвам само стриктните дни ще пропускам по 5-6 поста на седмица :D

09.06.13
15:29

Аз се надявам да няма повече такива омазвания :) Имам детенце,на което трябва някой да дава пример.Още не разбира,но скоро ще трябва много да внимамве какво яде,правим и говорим пред него,затова трябва да се стягаме :)

09.06.13
19:18

09.06.

След вчерашното омазване днес ме мързи даже да мисля :) . Събудих се гладна и нервна,а още не ми е дошло..(dull)..ПМС стана вече повече от седмица... Напук на мързела и липсата на настроение реших да фастя и в 10.30 бях на стадиона с дечко :)
Ето какво направих там:

Тренировките:

1.На стадиона-сутрешна,на гладно:
12 рунда без почивки:
10сек спринт
5 лицеви
10 коремни
5 кофи на пейка

2.Следобед,вкъщи..мързеше ме да ида до залата (headbang):без почивки

3 кръга с 10кг лост:
сгъване за бицепс*10
раменни преси зад врат*10
клек на гръб*10

3кръга с дъмбели:
повдигане напред за рамо*10
кик-бек трицепс*10

3 кръга:
тяга 40кг*8
коремни*10
повдигане крака от лег*10

3 кръга:
кофи на маса*10
напади*10кг *10
отпади*10кг*10
прасец от стоеж*10кг*10

Храната: 19 часа фаст :D
500мл зелен чай
100гр Бонус с течен шоколад (headbang) (dull) (yawn) (fubar) (nbadno) :@
30гр Бонус натопен в соса на печено пиле
половин пилешко бутче
200гр броколи
салата домати,краставици,лук,магданоз,мааааалко шарлан и малкооооо хималайска сол
Като калории е д/г добре...ама пак се изкуших пусто да остане тоя шоколад гаден мръсен джънк ..фък.........(headbang) (headbang) (headbang)

Добавки:
общо 4 хапа Уотър Контрол
1хап ЗМА преди лягане
МСМ преди лягане

Планирам до 8 да съм си изяла салатата и утре пак фаст..

09.06.13
21:08

Храната ти храна, ама и тренировката ти е ТРЕНИРОВКА!! (hug)

09.06.13
22:01

Е не..това е нереално ..Бясна съм на себе си..Дописвам:
50гр овес,10гр белени семки,10гр стафиди
2 филии Бонус с шоколад (dull)

И без това в близките 10 дена тежки клекове няма да имам,само една тяга ще правя тея дни тежка.Затова:
1 седмица от утре ВМ-НВД !!! С максимално ниски калории...
Какво очаквам-калорична,но малообемна храна,та малко да се посвие тоя търбух.
Освен НВД-кардио на гладно !!! Ще ставам рано,ще лягам рано..Мамка му и глад...Не е намерил човека (finger)
Аааааааа..то не бе ядене,не бе омазване,не бе самозабравяне...:@...

09.06.13
23:31

Сори за спама,ама не си само ти .. и аз нещо съм се повредила тея дни и ми се яде яко.Уж удържах фронта,ама днес се омазах .. еми каквото такова (: Според мен не бива да се обвиняваш толкова,това е храна ... живеем чрез нея,а не за нея (:

10.06.13
05:21

АБе то храна ,ама в момента ми пречи на целите тоя фъкин шоколад!!! Тъкмо се зарадвах,че имах супер прогрес при паласки и корем и се отпуснах :(
ЯХвам коллото аз (rock) ся ш видите вий кон боб яде ли :D :P (giggle)

Мнението беше редактирано от Juls на 10.06.13 06:44.

10.06.13
07:12

казано от JulsaVena на 10.06.13, 05:21:

ЯХвам коллото аз (rock) ся ш видите вий кон боб яде ли :D :P (giggle)

Щом не е метлата добре...:D :D

10.06.13
07:34

От време на време и метлата яхвам (devil) ама иначе съм спокойна и търпелива личност ;)

10.06.13
07:48

Julsa, успокой се! На всеки се случва да похапне повечеко. И при мен има моменти с доста филии с течен шоколад или сладко от боровинки :D Не се тревожи.Твоята храна като цяло е много изчистена ,а тренировките ти са силни :) Не вярвам да ти се отразят тези филии :)

10.06.13
08:00

казано от June101 на 10.06.13, 07:48:

Julsa, успокой се! На всеки се случва да похапне повечеко. И при мен има моменти с доста филии с течен шоколад или сладко от боровинки :D Не се тревожи.Твоята храна като цяло е много изчистена ,а тренировките ти са силни :) Не вярвам да ти се отразят тези филии :)

Спокойна съм,когато държа нещата под контрол..А това да си казвам,че няма да ям джънк и да посягам некотролируемо към него,ме изкарва от нерви :) Затова айде пак в релси..Не може така..Има ли цели,трябва труд.А колкото и да са ми сериозни тренировките,ако храната е под всякаква критика,не става нищо. Преди години пак съм тренирала,без хран.режим.Сега тренирам и виждам разликата,когато има налице режим :) Освен това имам да оправям хормони и не е сега мястото за боклучава храна! ;)

10.06.13
09:10

Тука се заформя бая тава :D…..........Ама и бедъра е мощен де..:P..сори ..нещо не мога да я обърна..:(

Мнението беше редактирано от Juls на 10.06.13 09:12.

10.06.13
09:26

добре тренираш, добре си хапваш като цяло-чудя се дали тези преяждания не са на чисто “нервна почва”

10.06.13
12:10

казано от Queen Kobra на 10.06.13, 09:26:

добре тренираш, добре си хапваш като цяло-чудя се дали тези преяждания не са на чисто “нервна почва”

не,нямам такива наклонности :)

10.06.13
13:41

След всичкия шоколад и хляб,днес се събудих пъпчива :) Толкова зле не ми е било лицето от пубертета :) Старая се да запазя самообладание :) но ми идва да се самобичувам,задето съм такъв изрод (headbang)...Сега ще се снимам как съм урод и ще си лепна снимката на хладилника,та другия път като посегна,да ме удря ток :@

10.06.13
14:29

казано от JulsaVena на 10.06.13, 13:41:

След всичкия шоколад и хляб,днес се събудих пъпчива :) Толкова зле не ми е било лицето от пубертета :) Старая се да запазя самообладание :) но ми идва да се самобичувам,задето съм такъв изрод (headbang)...Сега ще се снимам как съм урод и ще си лепна снимката на хладилника,та другия път като посегна,да ме удря ток :@

Нема нужда от самобичуване, заяж се нещо с мъжа си и той ще те нагласи :-)
P.S. Ама това не е съвсем шега.

10.06.13
14:53

казано от StefanR на 10.06.13, 14:29:

казано от JulsaVena на 10.06.13, 13:41:

Нема нужда от самобичуване, заяж се нещо с мъжа си и той ще те нагласи :-)
P.S. Ама това не е съвсем шега.

А какво е?????

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1