Решение на проблема с "набъбването" и неразтворимостта на казеина

10.06.13
01:11

Моля някой да каже как се справя с този проблем,предполагам че не само при мен се получава.В момента използвам обикновен шейкър и се получава доста голямо набъбване и казеина остава на големи парченца.

10.06.13
01:28

Повече течност

10.06.13
12:31

Има ли значение дали течността ще е топла или студена ?

10.06.13
13:37

Използвай студена или хладка вода, при температура над 40-45 градуса белтъците се денатурират и е възможно сместа да стане на парцали.

ЖЧ

10.06.13
14:57

Като цяло казеинът си става на желе и изисква повече време за разтваряне, това не трявба да те притеснява. :)

10.06.13
17:49

Днеска отново пробвах да направя една доза казеин и резултата беше трагичен.Доста неразтворени парченца и половината шейкър беше в пяна...

10.06.13
17:53

Какъв ти е казеина, колко течност слагаше преди и колко сложи този път?

10.06.13
21:45

Сложих около 300мл студена вода.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1