10.06.13
01:11
Моля някой да каже как се справя с този проблем,предполагам че не само при мен се получава.В момента използвам обикновен шейкър и се получава доста голямо набъбване и казеина остава на големи парченца.
10.06.13
12:31
#2
Има ли значение дали течността ще е топла или студена ?
Използвай студена или хладка вода, при температура над 40-45 градуса белтъците се денатурират и е възможно сместа да стане на парцали.
10.06.13
14:57
#4
Като цяло казеинът си става на желе и изисква повече време за разтваряне, това не трявба да те притеснява. :)
10.06.13
17:49
#5
Днеска отново пробвах да направя една доза казеин и резултата беше трагичен.Доста неразтворени парченца и половината шейкър беше в пяна...
10.06.13
21:45
#7
Сложих около 300мл студена вода.