Дневникът на Juls

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.06.13
15:06

казано от JulsaVena на 10.06.13, 14:53:

казано от StefanR на 10.06.13, 14:29:

казано от JulsaVena на 10.06.13, 13:41:

След всичкия шоколад и хляб,днес се събудих пъпчива :) Толкова зле не ми е било лицето от пубертета :) Старая се да запазя самообладание :) но ми идва да се самобичувам,задето съм такъв изрод (headbang)...Сега ще се снимам как съм урод и ще си лепна снимката на хладилника,та другия път като посегна,да ме удря ток :@

Нема нужда от самобичуване, заяж се нещо с мъжа си и той ще те нагласи :-)
P.S. Ама това не е съвсем шега.

А какво е?????

Наблюдение какво правят хората понякога когато им се прииска да се самобичуват. Но не ззадължително. Да кажем, че не е само шега. Ако не е на място, извинявам се,  да го изтрия ли  ?

10.06.13
15:09

Не го трий :)
Не съм нито заядлива,нито обичам да си го изкарвам на другите.Не знам защо си останал с такова впечатление,обаче аз съм супер спокоен и позитивен човек.
Хората това го правят,защото често търсят грешката във всичко друго,но не и в себе си.
Аз моите си ги осъзнавам,приемам и поправям :)

10.06.13
15:17

казано от JulsaVena на 10.06.13, 15:09:

Не го трий :)
Не съм нито заядлива,нито обичам да си го изкарвам на другите.Не знам защо си останал с такова впечатление,обаче аз съм супер спокоен и позитивен човек.
Хората това го правят,защото често търсят грешката във всичко друго,но не и в себе си.
Аз моите си ги осъзнавам,приемам и поправям :)

Нямах това предвид. А че понякога хората сконни да се самобичуват нарочно натискат бутон който ще им докара точно този ефект.

10.06.13
16:23

Досега разглеждах статии за конституции на тялото.Аз се определям като мезоморф,само прасците не отговарят на този тип ;).Дали съм права?
Важно ми е,за да определя тренировките си :)
Как е по-правилно за определянето? Да се погледна как съм била преди да тренирам,нали?

Мнението беше редактирано от Juls на 10.06.13 16:37.

10.06.13
16:43

Offf..В крайна сметка,след 1087 прочетени неща,реших,че съм едноморф,не абсолютен,но все пак ендоморф.
Сега ще трябва да променя някои неща в тренировките и храненето ..(dull)

10.06.13
17:06

Офф..:).

Мнението беше редактирано от Juls на 11.06.13 07:23.

10.06.13
21:07

10.06.понеделник

Тренировката:
Сутрешно кардио на гладно ,на велоергометър 35мин-25км изминати

Следобед вкъщи(пак не успях да стигна до залата (dull) ): без почивки

3 кръга:
10 лицеви-от които в последователност 3 на един крак,3 нормални,4 от колена
20 коремни преси
40 маунтин клаймърс

3 кръга:
пуш-преса*10кг*15
джъмпин джакс*20
янда коремни*10

3 кръга:
10 кофи на маса
сгъване бицепс лост 10кг*15
хай-пул*10кг*15

3 кръга:
пауър скуатс*10
въртикъл джъмпс*10
скуат енд кик*10

14мин велоергометър -изминати 10км (devil)

Храната:
180гр пил.дроб с 10гр шарлан
домати,краставици,магданоз,5гр шарлан,25гр сирене
30гр суров слънчоглед белен
200гр броколи сурови
3 яйца,5гр шарлан,25гр извара,50гр сирене
домати,краставици,магданоз,3гр шарлан,хим.сол малко
1,5 филия Бонус с мед и масло -от ПМС ми падна рязко кръвн (dull )ото
700мл зелен чай

Добавки:
ЗМА преди лягане
МСМ преди лягане
3 хапа Уотър Контрол общо за деня

11.06.13
17:10

11.06. вторник

20 мин вело-12км сутринта,на гладно :)

Тренировка: почивка :) много ме мързи днес

Хранене: ВМ-НВД
масло,сирене,дроб,яйца,домашна наденица,малко овес,сурови ядки,тиквени семки..някой друг зеленчук..

Спирам да си правя планове и режими,защото май май ще почвам работа.Дано да е така :) Ако е така,ще се наложи бая рокада :)
Докато не разбера със сигурност,ще карам по интуиция :)

11.06.13
17:20

Тъкмо БоП готвих :D..хуц хуц..

12.06.13
11:34

Имам официална покана за работа :) Обучението ще е 2 месеца с прилично работно време,но след това на смени.Втората смяна е до 22.00,което значи че трябва да си търся човек,който да взема малкия от ясла и да го гледа,докато баща му го поеме,понеже той е супер зает и няма да може да го взема той..Сега ми се иска свекито да си беше в БГ :P….Трябва да го обсъдим днес,защото до понеделник трябва да дам отговор дали ще започвам ..

12.06.13
12:51

Ауууууууууу....още не ми идва,цялата съм отекла,постояно съм гладна,кръвното ми е ниско,не съм ходила до залата от петък,хиляда неща имам за мислене,супер много ме мързи...(dull)..направо розов свят напоследък...И съм пъпчасала,както скоро казах..
Имам муск.треска от спринтовете в неделя..дано поразмине до довечера,че тая тяга я отлагам не знам колко време вече..

Ся като се оплаках не ми олекна..(dull)..

12.06.13
20:31

12.06. сряда

Тренировката:

20 мин кардио на вело по обяд- 14км изминати

Следобед в залата:

тяга 10*40 10*50 5*55 3*2*60 3*1*65 (party) :P

скрипец зад врат 2*10*30 1*10*35 2*5*45 2*4*50 (party)

3 кръга без почивка:
коремни на римско*20
корем стенд*10
странични на уред за хиперекстензия*10 на вс страна
корем от вис*10

лег преса 10*90кг 10*110кг 10*150кг

Храната:
25гр овес 40гр суров слънчоглед 15гр мед 50гр кисело мляко
200гр домашно крема сирене , 1 тиквичка сурова,1 краставица
1 филия с масло и сирене
100гр кафяв ориз сурово съст, 2 варени яйца, домати,краставици,магданоз

Добавки:
3 хапа уотър контрол
ЗМА преди лягане
МСМ преди лягане
По-късно ще пусна клип на тягата :)

12.06.13
21:30

Ето :)

12.06.13
21:35

Според мен може да тръгнеш от по-ниско положение и лоста има накъде да върви по краката, в смисъл, че бяга напред. Това е според моето разбиране, ако греша и тягата си е окей, съжалявам!

12.06.13
21:43

казано от Danniii :) на 12.06.13, 21:35:

Според мен може да тръгнеш от по-ниско положение и лоста има накъде да върви по краката, в смисъл, че бяга напред. Това е според моето разбиране, ако греша и тягата си е окей, съжалявам!

Преди от по-ниско тръгвах. Някой,мисля,че Марги,ме беше посъветвала малко от по-високо да започна :)
А тука,не знам дали се вижда,щангата е сложена върху два диска по 15кг-по един на страна,не два едн върху друг.За пръв път го правя това :)
За това да върви по краката си права,по принцип го спазвам.Даже на второто дърпане успях макс по краката да върви.Това е третото,все още се чудех дали ще успея и явно ме е разконцентрирало,което не е оправдание де..(dull)

12.06.13
22:23

О не,тяга не е добре така.Високо си и прекалено рано опъваш кракта,а от там почваш да я дърпаш почти само на кръст.Трябва да я буташ повече с краката.

13.06.13
16:27

поздравления за тягата ! Чудесен резултат !(друго не коментирам-за мен всяка техника, с която успееш да я вдигнеш от земята, е правилна-това да не го четат начинаещи)
и поздрави за работата-желая ти да си все по-самостоятелна!
интересно ми е защо толкова”мъчиш” скрипеца с малко повторения на тежки кила? Аз си мисля,че целта му е по-скоро да напомпи гърба= с десетина бройки например. Някак си под 6 повторения на скрипец не ми звучат логично-2-3 пък хич.

13.06.13
16:47

За тягата - тръгваш високо, дигаш таза, правиш излишна екстензия с кръста, дърпаш на кръст.
Като цяло всяко движение, в което по някакъв начин вкарваш кръст, за да го изпълниш е грешно и води до бъдещи контузии при слагане на повече кила.
Това така.
Другото, което няма нищо общо с теб, е личното ми озадачаване, как може толкова много хора да подкрепят пост, в който си изяла всичките нездравословни неща на земята.
Пиша го от гледна точка на това, че аз като попълня: “ракия със салата, уиски с бира” и се изсипва една върволица от Healthy Way of Life DEFENDERS!!!!! FOR LIFE, които ми обясняват, че ако искам да бъда истински спортист не трябва да пия.
При положение, че храната и тренировките ми са бетон :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.06.13 16:54.

интересно ми е защо толкова”мъчиш” скрипеца с малко повторения на тежки кила?

Напълно подкрепям Блажка за тягата ;) и искам да добавя, че за мен няма смисъл да си влагаш силата и да вдигаш кг-ите на скрипеца.. моето мнение е, че е глупаво :)

Поздрави  (sun) !

13.06.13
17:10

И за да не си помислиш, че почваме с голямат секира, искаме да ти секнем ентусиазма или ни е яд, че имаш бърз прогрес, ще ти кажа, че доста, да не кажа всички в тоя форум сме минали през манията - “Вижте ме колко съм як и колко дигам”.
Това е нормално, надъханящината е всъщност 50% процента от успеха.
Имайки предвид обаче, че при теб няма човек професионалист, който да ти показва правилното изпълнение и правилното качване на килограми според физическата ти възможност в момента и натренираност, рискуваш с кекава техника да си орезелиш доста важни части от тялото.
Това е едно настрана, но доколкото си спомням, искаш да качваш ЧИСТА мускулна маса ( с това правя препратка към горното си мнение за храната ти) и да имаш релеф.
Когато не изпълняваш правилно дадено упражнение, ти НЕ натоварваш тази част от мускулните групи, при която всъщност искаш да предизвикаш растеж.
Елементарен пример е да се клатиш, докато сгъваш за бицепс, това е най-често срещаната грешка при тренирщите в залите. Почват да сгъват за бицепс с непреценена тежест и се клатят... т.е. натоварването не отива изобщо в бицепсите :D

13.06.13
17:39

И аз съм съгласна с критиките. Без тази за скрипеца.
Julsa, снимай клипче на по - малко кг., тогава ще се прецени по - реално как дърпаш. На мен не ми допада вработването ти за тягата с десетки, а също и това, че поне за тази тренировка оставаш на макс и нямаш повече серии.

Наталья, тренировките и храната може да са ти бетон, но алкохолът компрометира усилията ти. Просто без него ще имаш още някое кило върху щангата. За един състезател това вероятно е важно. Може би това се опитват да ти кажат хората.
Иначе на мен не ми пречи да си пиеш, не ме разбирай погрешно :D

Защо някои постове с информация, която е за критика, биват подкрепяни, и на мен не ми е ясно. Вярно, че трябва да се поощряваме, но аз съм повече за критикуването. Че ние, хората, имаме навика да се самозабравяме като ни похвалят :D

13.06.13
17:42

казано от Инис на 13.06.13, 17:39:

Наталья, тренировките и храната може да са ти бетон, но алкохолът компрометира усилията ти. Просто без него ще имаш още някое кило върху щангата. За един състезател това вероятно е важно. Може би това се опитват да ти кажат хората.
Иначе на мен не ми пречи да си пиеш, не ме разбирай погрешно :D

Ааааа не не, алкохоличка ме изкарахте :D
Всички сериозни алкохолни прояви са описани в дневника “All About”, аз пийвам само аперитивчета. :P

13.06.13
17:48

Ааааа, не, не, думата “алкохол” ти я спомена първа :D
И как само се скри зад широкия гръб на Джеймс :D

П.П. Julsa, sorry за спама, Наталья ме подведе :D

Инис, а защо не си съгласна за скрипеца ? Ако може малко разсяснение, все пак имаш повече опит от мен :)

13.06.13
18:32

Наталия, ако ти беше се обосновала, щеше да е добре. Даже можеше да си поговорим по темата.
Ти имаш също достатъчно опит, мисля.

Моето мнение - защото бройките, тежестта, мястото на скрипеца в програмата зависят от целите (и от възможностите). И после, скрипецът е едно от основните упражнения за гръб. Ако човек иска сила (или маса) в гърба - за набирания и пр., скрипецът помага. Тежкият скрипец. А него не можеш да го правиш в много бройки. За сила класиката си е валидна - серии до 5 повторения.
Това, което аз не бих правила, е скрипец зад врат, но щом Julsa си е преценила, че й е добре...в крайна сметка ние си пишем, но в залата си е тя и тя може да си прецени има ли, няма ли дискомфорт и колко натоварване може да поеме.

И накрая - преди време правех по едно - две набиране подхват и тук - там някоя половинка. Започнах паралелно с опитите за набиране да дърпам скрипец подхват - гледах да имам по 3-4 тежки серии и се стремях да качвам кг. Стигнах си собственото тегло горе - долу и набиранията ми прогресираха, даже бях снимала 5 набирания с 6 кг. дъмбел от този период. Лично аз бях доволна - колкото вложих, толкова получих :)

13.06.13
18:36

Я ,какво оживление :D
Инис, не оставам на макс на тягата,нито на клек,нито на скрипец. Просто по принцип не ги вписвам низходящите серии,защото редовно са ми дълги постовете и ме мързи,а и нямам това време.Вече ще се опитам да ги вписвам,за да няма недоразбиране.
Това за вработващите серии не го разбрах напълно,ако може малко по-обстойно,че съм руса и съм малка :P :D

Блажке,Нат и другите,които пропускам да спомена, по принцип не я изпълнявам така.Винаги се опитвам да държа макс близко по краката да върви.За пръв път я вземам от по-високо.За пръв път си виждам на клип да се изправя преди момента.Усещам упражнението в задното бедро и глутеуса,никога не съм го усещала в кръста (wasntme). Не се оправдавам,но този път съм се разконцентрирала,което ще избягвам за вбъдеще и повече няма да вземам от високо и другите забележки ще коригирам.

За храната и алкохола нямам кой знае  какво да кажа :) Аз не пия официално от 10 януари мисля,не че преди пиех редовно,но..все пак го отчитам като някакъв прогрес за себе си.С храната-имам своите моменти,но като цяло гледам да е добра.

ЗА скрипеца усещам,че ми дава сила и като се опитвам да се набера,всеки път имам някакъв прогрес.Не знам дали е от него или от самите опити :) обаче

За тягата последно да кажа. Аз затова съм качила клипа,за да получа градивни критики.Те нито ще ме ядосат,нито ще ме накарат да се откажа.Всеки се учи,аз тренирам в хамалска зала,с мъже,половината от които си нямат представа какво правят там.Няма професионалисти,няма кой да ме следи,няма кой да ми покаже на момента къде греша.Гледам клипове,чета и основно разчитам на хората във форума.Откакто пиша,научих много и благодаря на всички вас,които сте взели участие в дневника ми,защото съветите ви са безценни и са ми дали много!!

13.06.13
18:38

казано от Инис на 13.06.13, 18:32:

Наталия, ако ти беше се обосновала, щеше да е добре. Даже можеше да си поговорим по темата.
Ти имаш също достатъчно опит, мисля.

Моето мнение - защото бройките, тежестта, мястото на скрипеца в програмата зависят от целите (и от възможностите). И после, скрипецът е едно от основните упражнения за гръб. Ако човек иска сила (или маса) в гърба - за набирания и пр., скрипецът помага. Тежкият скрипец. А него не можеш да го правиш в много бройки. За сила класиката си е валидна - серии до 5 повторения.
Това, което аз не бих правила, е скрипец зад врат, но щом Julsa си е преценила, че й е добре...в крайна сметка ние си пишем, но в залата си е тя и тя може да си прецени има ли, няма ли дискомфорт и колко натоварване може да поеме.

И накрая - преди време правех по едно - две набиране подхват и тук - там някоя половинка. Започнах паралелно с опитите за набиране да дърпам скрипец подхват - гледах да имам по 3-4 тежки серии и се стремях да качвам кг. Стигнах си собственото тегло горе - долу и набиранията ми прогресираха, даже бях снимала 5 набирания с 6 кг. дъмбел от този период. Лично аз бях доволна - колкото вложих, толкова получих :)

За скрипеца зад врат-започнах така да го правя,защото го усещам най-добре.Нямам никакъв дискомфорт. :)

13.06.13
18:41

казано от Наталья Заболотная на 13.06.13, 17:10:

И за да не си помислиш, че почваме с голямат секира, искаме да ти секнем ентусиазма или ни е яд, че имаш бърз прогрес, ще ти кажа, че доста, да не кажа всички в тоя форум сме минали през манията - “Вижте ме колко съм як и колко дигам”.
Имайки предвид обаче, че при теб няма човек професионалист, който да ти показва правилното изпълнение и правилното качване на килограми според физическата ти възможност в момента и натренираност, рискуваш с кекава техника да си орезелиш доста важни части от тялото.
Това е едно настрана, но доколкото си спомням, искаш да качваш ЧИСТА мускулна маса ( с това правя препратка към горното си мнение за храната ти) и да имаш релеф.
Когато не изпълняваш правилно дадено упражнение, ти НЕ натоварваш тази част от мускулните групи, при която всъщност искаш да предизвикаш растеж.
Елементарен пример е да се клатиш, докато сгъваш за бицепс, това е най-често срещаната грешка при тренирщите в залите. Почват да сгъват за бицепс с непреценена тежест и се клатят... т.е. натоварването не отива изобщо в бицепсите :D

Блажке,това за колко съм як и колко вдигам ..Аз въобще не се имам за яка, и не го правя с цел показност. Просто се радвам на себе си,че постигам нещо,че имам напредък,че се чувствам по-силна,по-устойчива,по-самоуверена,по-полезна на себе си.И понеже от хората около мен не мога да очаквам разбиране в това отношение,споделям тук :) Тук срещам разбиране и има кой да ме оцени,кой да ме критикува.

Мнението беше редактирано от Juls на 13.06.13 18:42.

Инис, моята идея за скрипеца съвпада напълно с твоята, просто прекалено кратко се изразих. Исках да кажа, че аз не бих правила тежки серии със скрипец ЗАД ВРАТ, а бих ги правила отпред. Аз също правя скрипец отпред точно защото все още се затруднявам с набиранията и тежките серии на скрипеца ми помагат.
Juls, съжалявам за спама ;) (F)

13.06.13
18:53

13.06. четвъртък

Сутрешно раздвижване вкъщи,на гладно:без почивки
3 кръга:
лицеви*5
стриктно бицепсово*15 на ръка
кик-бек трицепс*15 на ръка

3 кръга:
коремни преси *20
повдигане крака от лег*20
янда коремни*10

3 кръга:
клек СТ*17
пауър скуатс*10
раменни преси *15

3 кръга:
повдигане дъмбел напред за рамо*10
хай-пул*10
скуат енд кик*10

Следобед в залата:без почивки
Малко загряване на чукчета,разтягане,клекове..

3 кръга:
чукчета*40кг 5-6-7
коремни на римско*20
трицепс на скрипец*15

3 кръга:
прасец с щанга зад врат 40кг*20
стриктно бицепсово*10
прасец на калф от седеж*15

3 кръга:
хай-пул на скрипец*12
корем от стенд*12
прасец на лег преса*12

3 кръга:
клек на гръб*30кг*15
напади с 10кг диск*20
корем от вис*10

суинг до вертикала 12кг пудовка 10-15-20

Храната:
след първата тренировка: 100гр пълноз.макарони,5гр краве масло,50гр сирене,100гр прясно мляко
преди втората тренировка: 1 тиквичка сурова,100гр извара,магданоз
след втората тренировка: 4 принцеси с Вита,домашна кайма,малко парче бискв.торта със стевия
вечеря:50гр овес,15гр стафиди,50гр кисело мляко,2 варени яйца,100гр Вита,200гр броколи сурови
600мл зелен чай

Добавки: същите

13.06.13
18:55

казано от Наталия Николова на 13.06.13, 18:49:

Инис, моята идея за скрипеца съвпада напълно с твоята, просто прекалено кратко се изразих. Исках да кажа, че аз не бих правила тежки серии със скрипец ЗАД ВРАТ, а бих ги правила отпред. Аз също правя скрипец отпред точно защото все още се затруднявам с набиранията и тежките серии на скрипеца ми помагат.
Juls, съжалявам за спама ;) (F)

Това не е спам.За мен тези дискусии са изключително полезни :) Попивам всяка дума....

13.06.13
19:24

Така я дърпам usually

чукчета*40кг 5-6-7

Juls, това не мога да си представя какво е ? Прасец с щанга зад врат и това не го знаех ?

13.06.13
19:46

чукчета-гребане с щанга
другото е повдигане на пръсти с щанга зад врат

Мързи ме да пиша..

14.06.13
08:40

казано от JulsaVena на 13.06.13, 18:41:

казано от Наталья Заболотная на 13.06.13, 17:10:

Блажке,това за колко съм як и колко вдигам ..Аз въобще не се имам за яка, и не го правя с цел показност. Просто се радвам на себе си,че постигам нещо,че имам напредък,че се чувствам по-силна,по-устойчива,по-самоуверена,по-полезна на себе си.И понеже от хората около мен не мога да очаквам разбиране в това отношение,споделям тук :) Тук срещам разбиране и има кой да ме оцени,кой да ме критикува.

В такъв случай личния ми съвет е да не слагаш повече от 40кг на тяга. Прави тренировка с толкова кила, с колкото без усилие можеш да направиш 3 серии по 10 повторения ;)
Запамети и свикни с движенията, дай си време, след година, ще качиш повече и ще си сигурна, че ще стане без да се контузиш.

Мнението беше редактирано от Блажка на 14.06.13 08:41.

14.06.13
08:49

А втория клип,който качих,как ти се струва?
И ако може да приложиш някакво видео с правилна според теб техника,за да видя къде точно са недостатъците на моята.
Ако имаш някакви насоки,също бих искала да ги споделиш.

Мнението беше редактирано от Juls на 14.06.13 08:58.

14.06.13
09:37

казано от Наталья Заболотная на 14.06.13, 08:40:

...
В такъв случай личния ми съвет е да не слагаш повече от 40кг на тяга. Прави тренировка с толкова кила, с колкото без усилие можеш да направиш 3 серии по 10 повторения ;)
Запамети и свикни с движенията, дай си време, след година, ще качиш повече и ще си сигурна, че ще стане без да се контузиш.

И да и не. Истина е, че 40 кг ще са относително безопасни, дори да греши с техниката, но за човек, който няма наставник на главата нещата стоят малко по-различно. В един момент тя ТРЯБВА да тества границите на възможностите си, за да прогресира и най-важното - да натрупа опит. А ти сама знаеш, че максовете рядко са красиви.

Колкото до подкрепата на клипове с не дотам правилна техника - при положение, че близкото и обкръжение се старае всячески да я обезкуражи в спортното и ежедневие, Julsa доказва, че има воля и хъс за тренировки. Това си заслужава потупването по рамото.

Julsa, това е важно! Направи всичко възможно да запазиш гърба прав. Дори и да си вдигнала таза преди да отлепиш щангата, това няма да е толкова опасно, ако успееш да задържиш гърба прав. Ако усетиш, че те огъва, върни щангата на земята, дори и да имаш сила да я вдигнеш. Ако въобще се налага огъване (поради липса на мобилност, примерно), то нека да е в горната част от гърба, но в никакъв случай в кръста. Още нещо - и най-правилната техника не дава 100% гаранция за безаварийност. Да не говорим, че в някои случаи може неосъзнато да се симулира правилна техника, т.е. на пръв поглед всичко да е ОК, но де факто натоварването да е концентрирано на грешното място.

Малко по-конкретно - вторият клип е доста по-добър. Не забравяй да поемеш макс въздух и да стегнеш силно ядрото преди да тръгнеш нагоре (стабилизация).

14.06.13
10:25

Нямам такъв клип, но Вик е казал всичко. Вторият клип ми харесва и на мен.

Критиката си е критика, аз поемам по много всеки ден, видях какво е с треньор, видях какво и без.
Помогнаха ми да разбера защо НЕ трябва да правя максове още и защо трябва да правя повече повторения на 50% от предполагаемия макс.

Вик, ако ти е добра техниката, ще ти е добра и на максимален опит.
Вчера Алан каза нещо, което не правя: ” Ти не трябва да мислиш за тежестта, а за техниката, за правилното изпълнеие, като хванеш щангата мислиш как точно се изпълнява съответното упражнение и вдигаш.”
И изведнъж стана по-леко..

Понеже все ме обвиянват, че пускам само руснаци, ето един българин, може би с най-добрата техника на изхвърляне, изпълнявайки максимален опит.

Николай Пешалов 145кг  категория 62кг

А тук може да се види колко са прави и стабилни нашите момчета и колко криви са останалите.

Марков Боевски - Сидни

14.06.13
10:35

Ще коригирам всичко,което сте споменали.Следващия път ще направя два клипа-един на по-леки кила и един на по-тежки.Не знам дали 65 ми е макса,или може и повече.Стигнала съм до 65,ще карам така известно време,докато не коригирам пропуските в техниката.
Благодаря на всички за съветите.Пак казвам-те са ми само от полза и са важни за мен. Хъс и амбиция имам големи,но без да преувеличавам техниката е по-важна,както казахте всички-аз нямам тренъор,нямам инструктор покрай мен и мога да разчитам само на себе си да се опазя читава.Грижа ме е за здравето ми,най-малкото,ако не съм здрава-няма да мога да се грижа пълноценно за детето.

14.06.13
13:17

Вчера ходих до яслата да питам какви документи да подготвя и ме сюрпризираха,че ще приемат деца чак септември (dull),което ме постави в много странна ситуация,защото до понеделник трябва да кажа дали ще приема работата и ако да-трябва да започна обучение до 2 седмици. И понеже нямам свободни баби,дядовци и т.н. търся детегледачка до септември като стане време за ясла,а и след това ще ми трябва от време на време...Днес имам среща с една жена.Препоръчаха ми я.Дано се разберем,да си допаднем,а и като пари...дано всичко се уреди,че тая работа я дебна от миналата година и не искам да я изпускам (headbang)...
Засега нямам ясни цели относно тренировките,защото ако почна-месец и нещо,два ще съм от 7 до 7 заета,после се прибирам-дете,домакинство и т.н.Ще се наложи да разредя тренировките.После ще съм на смени и ще е по-лесно..уж..:D
Затова пък си поставям по-ясни цели при храненето:
1.Да сведа до минимум храните,които натоварват бъбреците-млечни,меса ит.н. Основно пилешко остава-не всеки ден,риба,яйца-от тях не се отказвам за нищо...
2.Да увелича процентното съотношение на сурова към сготвена храна в менюто си.

Живот и здраве,ако всичко е наред и финансите ще потръгнат нагоре и смятам да си напоръчам туй-онуй..:P
Дано да стигна днес до залата,че след тая среща имам да ходя да сменям ЛР,да пазарувам,да готвя и разни други скучни неща :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1