Покачване на мускулна маса

20.03.13
21:59

Значи проблемът е следният,на 16години съм тренирал съм 4,5месеца разкъсано,в момента тренирам 3-та седмица пия креатин на Optimum Nutrition (ON) 67кг. 172-173см. искам да кача мм защото за тези месеци съм качил почти нищо да не кажа нищо...
Направо ми се реве вече какво ли не опитвах.. Молбата ми е следната
Някой който се занимава сериозни и има опит (като повечето хора тук в форума) да ми направи 1 програма за трениране попринцип тренирам 5дни в седмицата Бицепс,Трицепс и рамо,Гръб и трапец,Гърди,Крака.
1програма за трениране за моите размери така да го кажа с хранителен режим (какво кога да ям, кога да не ям) и мисля да взема Protein Optimum Nutrition Gold Standart хвален е затова може да препоръчате и друго,също и трябва да сваля малко от корема само това е всичко друго е ок.
Моля ако съм сбъркал нещо да ме извините нов съм в форума отчайващо мерси предварително!

20.03.13
23:47

Ами пич, не ядеш ли достатъчно, каквито и протеини и креатини да пиеш те няма да ти помогнат. Храната е преди всичко останало. Хранителната добавка (както се подразбира под името й) е само добавка а не заместител на яденето.
Напиши за пример един твой хранителен ден- какво ядеш, колко хранения имаш и какво количество. За да сме наясно.
И тея тренировки по 5 пъти на седмица не са ли ти много. Мисля, че 3 тренировки на седмица са ти достатъчни, примерно да правиш програмата 5х5. Като задължително да правиш мъртва тяга, лег и клекове с щанга.

21.03.13
16:27

Нямам определен хранителен режим,ям сутрин-обед(след тренировка към 4след обяд)-вечер.
Днес например ядох сутринта Corny и още 1 вид мусли, сега преди 30мин ядох картофена салата,сирене и кисело мляко, а за вечеря мисля да е чушки с ориз. Знам какви храни трябва да се ядат горе-доло. Месо,картофи,извара,сирене,мляко,ориз и т.н.

21.03.13
16:27

А забравих да спомена,протеин още не съм взел само креатин е все още.

21.03.13
16:31

Като знаеш кво трябва да ядеш що не го ядеш? :D
Иначе мноо ме кефи как бицепса е изтеглен в отделен ден.

21.03.13
16:36

Ям го обяснявам,но не в режим а когато ми се дояде!
Това с бицепса на сериозно ли беше? :D

10.06.13
22:24

Ще помоля някой които е по-навътре с нещата от мен за малко помощ. Значи изчислих си 2800kcal: 61кг. 16години 173см.
Избрах си 45:35:20 В:Б:М което е 315:245:60грама. Избрах си 6 пъти хранене на ден. Тренировъчен ден 1хранене 75:55:10,2хранене 41:34:10,3хранене 41:34:10, 4хранене 75:55:10 защото е след тренировка,5хранене 41:34:10,6хранене 41:34:10. В не тренировъчен ден 1хранене 75:55:10,2;3;4;5;6хранене 48:38:10.. Разполагам с Протеин Pure Nutrition 30грама доза 23грама протеин 5грама глутамин в доза. Пия го сутрин на гладно веднага след ставане и след тренировка по 1 доза! Проблемът е следният за тези Въглехидрати,Белтъчини,Мазнини не мога да си изградя хранителен режим опитвах се много пъти имам разминавания постоянно.. Моля някой да помогне да изгради за тренировъчният ми ден поне за нетренировъчният аз ще се справя някак си. Моля имайте в предвид протеинът към белтъчините иначе той е 118kacl Total fat 1. В режима се опитвам да преобладават мляко,яйца,извара,картофи,ориз,месо но гледам да няма риба. Моля за помощ благодаря предварително :)
Поздрави :)

Това помага ли?

11.06.13
12:05

Да това ми помогна аз по него съм си изградил нещата мисълта ми е самият режим,храните в него! Примерно 1хранене: 3белтъка 1 жълтък 50гр. ядки; 2хранене еди какво си и така разбираш ли там ми е проблема самите храни не мога да съчетая с тези грамове въглехидрати мазнини белтъчини ;Х

Сметни съдържанието на белтъчини, мазнини и въглехидрати в храните, които ядеш в момента. Така ще получиш текущата картинка на храненето ти и ще видиш кой от тези три елемента трябва да коригираш. Сайтът има съвсем прилична база данни за съдържанието на храните, ползвай я. Всичко, което ти трябва, е писано десетки пъти, включително кои храни трябва да имат приоритет при едно добро хранене. Отдели временце за четене - така ще ти се изясни какво правиш, вместо да следваш готови рецепти.

...и не разделяй белтъците от жълтъците на яйцата. :)

17.06.13
21:11

Не трябва ли само белтъците да ям, защото примерно 4 жълтъка май са много, а и са си калории?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1