18.06.13
19:53
Здравейте.Четох няколко подобни теми, но реших да покажа собствените си данни и ако може да получа информация и съвети.На 18 години съм, 171 см, тежа 70 кг.Имам доста силно развита мускулатура на краката(тренирал съм футбол доста време) и желая да я стопя, както и мазнините, разбира се и да стана 61-2 кг(смятам че толкова ще е перфектно за моят ръст.)
Ръка-30
Бедро-56
Талия-78
гръдна обиколка-97кг
Доколкото разбра не е възможно да се сваля мускулна маса само от един мускул, но при мен няма проблем, тъй като желая да сваля и от гърди евентуално.Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.06.13 10:48.
Аз съм почти твоят ръст и съм 80 кг. 60 кила са перфектни, ако си момиченце.
Вместо да се мъчиш да сваляш мускул (което не става с тренировки), по-добре почни да качваш в горната част на тялото.
18.06.13
20:25
Ясно, но нямам желание да качвам нагоре.Можеш ли да ми разясниш как точно става свалянето на мускул?Въобще никакво натоварване или?И относно храната нещо?
Насилственото премахване на активна тъкан няма как да е хубаво нещо за тялото ти и ако все пак успееш да го направиш, ще е постигнато с или ще предизвика някакви негативни последици. Това е ако изобщо те е грижа за себе си естествено.
Мнението беше редактирано от Желязото на 18.06.13 20:35.
Абе какви са тия мании всички напоследък да са Бухендвалдски манекени..... ‘Ся без извинение, ама, пич, ти си хърбав от всякъде.... Както ти казаха освен, че не е здравословно свалянето на мускулна маса (щото единствение начин, който знам е зверско претрениране + глад), няма да свалиш само от краката, ами от всякъде и ще станеш още по-кльощав... Тренирай горната част да дръпне и ще си решиш проблема. А да не говорим, че 56см бедро е ДАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ от голямо.... дори на твоя ръст.
Днес много интересни теми... Един иска да сваля мускулна маса, друг иска да поддържа 50 кг на 173 см ръст...
казано от Иво Савов на 18.06.13, 21:19:
Днес много интересни теми... Един иска да сваля мускулна маса, друг иска да поддържа 50 кг на 173 см ръст...
Точно това си мислех да напиша :D.
18.06.13
21:40
Темите са сензация и са за бисерите целите. Тези двамата трябва да ги съберем да си бистрят проблемите заедно...
Мнението беше редактирано от Dexter Morgan на 18.06.13 21:40.
Тодоре, спираш да тренираш и минаваш на калориен дефицит поне 500 калории. Не тренираш и не ядеш много, с други думи. На какво ще мязаш не ми се мисли, но както е казал поета - разни хора, разни идеали. Утре, надявам се, ще си горд, че тежиш с 3 килограма повече от жена си.
казано от Todor Todorov на 18.06.13, 20:25:
Можеш ли да ми разясниш как точно става свалянето на мускул?Въобще никакво натоварване или?И относно храната нещо?
Хах,ама то имаш ли мускул който да сваляш? :) Първо трябва да има нещо,което да коригираш. А мускули май не се виждат в тебе :) 56 см бедро не е нещо грамадно. :) Стой неподвижен през деня. Избягвавй всякакви движения с краката и ще стопиш мускула. Движи се само с кола,автобус и метро навсякъде. Не яж много месо и намали силно въглехидратите и ще топиш мускула като пролетен сняг. :)
Мнението беше редактирано от Миро на 18.06.13 23:42.
Ще се намерите в тоя форум, че и футболистче. От талията не искаш ли да свалиш и оттам малко, почти си на 90-60-90 на 171см си готов за Визаж.