19.06.13
18:34
До сега се бръснех един приятел ми каза че със епилатор от както се обескосмява по тялото.Космите му са започнали да оредряват.Въпроса ми е дали това е възможно или е преувиличено и още един въпрос колко време след епилацията със епилатор започват да никнат космите?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.06.13 19:13.
3-4 дни - до седмица им трябва да пробият кожата след епилация. Иначе не оредяват, просто растат на етапи - една част е набола, докато друга едва започва да се показва.
Не се занимавай да се скубеш, ако са по-дебели трудно пробиват кожата и растат под нея.. гадни пъпки..
19.06.13
22:33
казано от aresenal3 на 19.06.13, 18:34:
До сега се бръснех един приятел ми каза че със епилатор от както се обескосмява по тялото.Космите му са започнали да оредряват.Въпроса ми е дали това е възможно или е преувиличено и още един въпрос колко време след епилацията със епилатор започват да никнат космите?
Принципно оредяват, но трябва да мине време! При всеки е индивидуално. Освен това приятеля ти е герой, защото болката е доста силна при епилатора. На мен след кола маска почват да ми никнат на втората седмица, но има хора при които никнат по-бавно, индивидуално е!
Какъв точно ефект търсиш? Космите се махат и после пак растат, независимо с какво ги третираш, просто периода, който им е нужен за да порастнат отново е различен.