Оредяват ли космите след епилация?

19.06.13
18:34

До сега се  бръснех  един  приятел  ми  каза  че  със епилатор от както се  обескосмява по тялото.Космите  му са започнали да  оредряват.Въпроса ми е  дали  това е възможно  или  е  преувиличено и още един въпрос колко  време след  епилацията със  епилатор  започват  да  никнат  космите?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.06.13 19:13.

19.06.13
22:20

3-4 дни - до седмица им трябва да пробият кожата след епилация. Иначе не оредяват, просто растат на етапи - една част е набола, докато друга едва започва да се показва.
Не се занимавай да се скубеш, ако са по-дебели трудно пробиват кожата и растат под нея.. гадни пъпки..

19.06.13
22:33

казано от aresenal3 на 19.06.13, 18:34:

До сега се  бръснех  един  приятел  ми  каза  че  със епилатор от както се  обескосмява по тялото.Космите  му са започнали да  оредряват.Въпроса ми е  дали  това е възможно  или  е  преувиличено и още един въпрос колко  време след  епилацията със  епилатор  започват  да  никнат  космите?

Принципно оредяват, но трябва да мине време! При всеки е индивидуално. Освен това приятеля ти е герой, защото болката е доста силна при епилатора. На мен след кола маска почват да ми никнат на втората седмица, но има хора при които никнат по-бавно, индивидуално е!

20.06.13
17:29

За  крем за депилация какво  мислите имали  ефект колко време е този  ефект?

20.06.13
17:35

Какъв точно ефект търсиш? Космите се махат и после пак растат, независимо с какво ги третираш, просто периода, който им е нужен за да порастнат отново е различен.

21.06.13
17:45

казано от aresenal3 на 20.06.13, 17:29:

За  крем за депилация какво  мислите имали  ефект колко време е този  ефект?

Колкото и със самобръсначката

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1