Има ли някои подобни резултати ?

19.06.13
13:13

Здраво
Искам да попитам дали някои се храни по следния начин-намаляване на въглехидратите почти двойно , протеина се държи горе доло в същите граници , а за сметка на въглехидрата мазнините скачат почти двойно?И при всичко това чисти мазнини от тялото си. КБ ми е почти същия както преди , но просто повечето калории идват от мазнини , вместо от въглехидрати.

Темата беше редактирана от Пенев на 19.06.13 13:18.

20.06.13
00:06

Да,това е описанието на НВД :)

20.06.13
01:04

И аз съм така,отначло почнах с 6гр/кг ,постепенно ги намалих на 3гр/кг.Вярно че за 3 месеца съм смъкнал едва 3 %(от 15 на 12),но за сметка на това кантара е в застой,това не означава че съм в застой,напроив означава 3кг качени за сметка на 3кг мазнини..т.е. 6 кг разлика.Колкото по-дълбок релеф искаш толкова повече ще трябва да ограничаваш въглехидратите,ще дойде и моментът когато ще почнеш да губиш маса,тогава вече си преценяш....Има разлика м/у  летен(измършавял) и силов атлет..

20.06.13
13:40

Не съм от летните “билдъри”.Вече 2 години и половина минаха ,откакто започнах.Миналото лято изобщо си нямах на представа как се чисти и бягах като луд по 2-3 километра ама иначе хляб и сладки употребявах и не свалих желаното-а може би и нямаше какво да покажа , след като свалих..Сега що-годе тръгнах по правилните стъпки и за момента имам резултат с този начин на хранене.Мускулът за сега не мърда за сметка на мазнините.Не е точно нвд , но може да се каже , че се доближава до него.Вярно е , че по-бавно става , но не искам да преминавам на истинско НВД. Не искам дълбок релеф , просто леко поизчистване колкото да си личи , а не като сложа 1 пръст между плочките и тои да влиза между тях-за мен това е малко тъпо(мое мнение , нямам нищо против почитателите на дълбокия релеф - но нека поне да имат маса , не да са 40 киллограма и да ми се фукат с плочки и да ги питат какво правиш за корем.Тогава аз отговарям -Ами не яде , какво да прави .)...Та споделяите и вие дали имате резултат при такъв тип хранене , какви храни използвате и всичко свързано с това.Лично аз набивам яко кисело мляко , яйца ,фъстъци,сирене,кашкавал и различни меса.Мисля и извара да започна да си взимам по около 200-300 грама за преди лягане.

20.06.13
13:52

Прочети повече за ВМ НВХ, и в този форум има хора, които се хранят така. Можеш да видиш в дневниците им какви резултати са постигнали. Ако отвориш пък спайдър форума ще видиш още повече резултати. ;) Извара яж по което време на деня искаш, не задължително вечер.

20.06.13
14:02

казано от Пенев на 20.06.13, 13:40:

Не съм от летните “билдъри”.Вече 2 години и половина минаха ,откакто започнах.Миналото лято изобщо си нямах на представа как се чисти и бягах като луд по 2-3 километра ама иначе хляб и сладки употребявах и не свалих желаното-а може би и нямаше какво да покажа , след като свалих..Сега що-годе тръгнах по правилните стъпки и за момента имам резултат с този начин на хранене.Мускулът за сега не мърда за сметка на мазнините.Не е точно нвд , но може да се каже , че се доближава до него.Вярно е , че по-бавно става , но не искам да преминавам на истинско НВД. Не искам дълбок релеф , просто леко поизчистване колкото да си личи , а не като сложа 1 пръст между плочките и тои да влиза между тях-за мен това е малко тъпо(мое мнение , нямам нищо против почитателите на дълбокия релеф - но нека поне да имат маса , не да са 40 киллограма и да ми се фукат с плочки и да ги питат какво правиш за корем.Тогава аз отговарям -Ами не яде , какво да прави .)...Та споделяите и вие дали имате резултат при такъв тип хранене , какви храни използвате и всичко свързано с това.Лично аз набивам яко кисело мляко , яйца ,фъстъци,сирене,кашкавал и различни меса.Мисля и извара да започна да си взимам по около 200-300 грама за преди лягане.

Може и 120 кг да си и да имаш “дълбок” релеф.
Важното е да не набиваш яко хляб и сладки.

20.06.13
14:42

Изварата и сутрин мисля да я ям за закуска , но ще я разбивам с кисело мляко и ще я подслаждам , че не ми харесва много много на вкус.Иначе програмата ми ще си остане същата , както до сега- 8-9 серии с по 9-10 повторения тежки за голяма мускулна група и по 3-4 серии за малките мускулни групи + хубавата загрявка и по едно напомпващо за завършек за която и да е мускулна група и това е.Иначе този начин на хранене много ми харесва-чувствам се добре,имам енергия и съм бодър по цял ден (освен след сън :D).
Именно тези хора , които се хранят по този начин искам да чуя , да обменим опит и т.н :)

20.06.13
14:55

Мога да ти кажа как ям аз:
-закуска- 6 яйца + 50 гр масло
-обяд + вечеря- 700 гр сърца/дроб или месо +100-150 гр сланина + леща + зеленчуци
-закуска- ядки, колкото ми се ядат

20.06.13
15:23

Редуваш тези двете закуски , които си написал ли ?

20.06.13
15:26

Не- между обяда и вечерята, ако огладнея.

20.06.13
15:35

Аа, разбрах.Дроба е бъкан с протеин , ще трябва да си взема.Лятото не ми се яде много много и ще ми трябва нещо по-малко като количество , но повече като съдържание.Дробчетата са идеални ..А как ги приготвяш ? Вкъщи попринцип като ядем дроб , ги овалваме в брашно и ги пържим , после ги заливаш с лимонов сок - по-хубаво да е от истински лимон и стават мозък..

20.06.13
15:37

Сърцата ги варя, дробът на скара. Ако ще пържиш нещо, най-подходящо е в мас или масло.

20.06.13
17:24

казано от Петър Стоянов на 20.06.13, 15:37:

Сърцата ги варя, дробът на скара. Ако ще пържиш нещо, най-подходящо е в мас или масло.

И без брашно.

20.06.13
22:29

казано от Петър Стоянов на 20.06.13, 15:37:

Като семки ги хапвам, току що прокарах към половинка с една бира (само с една, че след малко ще карам :) )

21.06.13
00:02

За 3,85 кг- какво им плащаш. После като вземат да се оплакват, че не може да се яде евтнино и здравословно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1