Нова тренировачна програма (сила, маса, плътност)

Здравейте колеги
От 3-4г тренирам насам, и тренирам по метода 3х8 70-80% от тежестта, като съм разделил упражненията по групи един вит стандартна програма, но от скоро си измислих нова и мисля да е пробвам , но искам да е споделя с вас, да чуя и вашето мнение.

Понеделник
Набирания 3х40 (с собствена тежест)
Гърди-хоризонтална лежанка (70-80% от мах тежест)
Мъртва тяга (80%о мах тежест)
Бицепс (30-40% от мах тежест- при правилно и бавно изпълнение с правият лост)
Трапец( 80% от мах тежест)

Вторник
-Кардио крака

Сряда
пак като понеделник

Четвъртък
Кардио крака

Петък
Пак като понеделник

( Не съм включил в тренировъчната програма клек с щанга защото , правя доста често кардио(спринтове и всякакви по разнообразност упражнения с краката и са ми доста развити, а пък и мисля ,че самата МЪРТВА ТЯГА е бога на упражненията след 3 серия с повече килограми, се напомпвам от прасците до трапеца...А също и корем не тренирам, защото от кардиото ми е доста стегнат и съм доволен)

Целта ми не е да приличам на културист , а по скоро повече сила по плътни и не толкова релефни мускули.

21.06.13
10:10

Бих сложил тежест на набиранията, бих махнал трапец и бицепс и вместо тях - раменна преса и кофички с тежест.
Щом не клякакш - тягата първо упражнение и с вариации - дефицитна, широка, сумо...

Благодаря за коментара и съвета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1