07.10.05
23:04
Тренирах 3мес,през ден по едно упр, за всички мус,групи и мисля да мина на слит ето такъв;Ден1 ГЪРДИ - ТРИЦЕПС -почивка-2ри ден ГРЪБ-БИЦЕПС-почивка-3ти ден-РАМО-ПРЕДМИШНИЦИ Правя по 2упр,по 3 серий по 10повторения, ДАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО МОЛА
кажи какви са ти упражненията. :wink:
в програмата нямаш крака и трапец. :wink:
в петък(3-та тренировка)добави крака вместо предмишница. :wink:
[quote author=“jultopepi”]Тренирах 3мес,през ден по едно упр, за всички мус,групи и мисля да мина на слит ето такъв;Ден1 ГЪРДИ - ТРИЦЕПС -почивка-2ри ден ГРЪБ-БИЦЕПС-почивка-3ти ден-РАМО-ПРЕДМИШНИЦИ Правя по 2упр,по 3 серий по 10повторения, ДАЙТЕ СИ МНЕНИЕТО МОЛА
Тренирай ГЪРДИ с БИЦЕПС и ГРЪБ с ТРИЦЕПС, а не обратното. За големите мускулни групи прави по 3 упражнения, за малките 2. Ще са ти достатъчни. Повторенията да не надминават 8.
Ами време ти е да превключиш на друг сплит въпреки че да не тренваш крака си е грешка
ГРъб - придърпване на скрипец с изпънати ръце ,теглене на скрипец с широк хват,гребане с дъмбел Трицепс- разгъване на скрипец,разгъване на дъмбелзад врат Гърди-вдигане на дъмбелот лег- пег дек Бицепс-сгъване на дъмбел от седеж исгъване с дъмбел оот стоеж Рамене- разтв на дъмбел встрани -раменни преси на гладиатор пов на дъмбели напред -преси с дъмбили от лег
[quote author=“jultopepi”]djgorgio-ASTOR посъветвай ме по точно
Намери сплит или направи така че да има и крака в тренировката тази дето си ядал не е лоша но включи и крака
[quote author=“jultopepi”]Andriqn,кажи за сериите,колко да са
Еми примерно 3 серии ще са ти добре. Може да са по-малко или повече, но това зависи от други работи. Можеш примерно да правиш 3 упр. с 2 серии с по 4-6 повторения съответно с по-голяма тежест. Но ти препоръчвам да се придържаш към това което казах преди.