22.06.13
12:40
След 20 дни съм на касинг и силно желая да отслабна с 4-5кг. и да се постегна. Готова съм да тренирам здраво, но се замислих дали няма по този начин да напрегна много мускулите и накрая да съм си навредила повече отколкото помогнала? От 10 дни тренирам по тази (приемам корекции) система 4 пъти в седмицата, но не виждам резултат, а и мерките ми не са ми мръднали. Знам, че много бързам, но ме е страх дали след още 20 дни няма да имам резултат, затова се чудех в останалите 3 свободни дни - да включа по 20-30 минутен ХИИТ? Не мога да ги правя заедно в един и същи ден, тъй като се уморявам. Имам сили да продължа, но усещам, че не правя качествено тренировката.
В тренировачни дни калориите са около 1500 (по принцип), а сега ги свалих на 600-800. Висока съм 170см. и тежа 54кг. Храня се предимно с плодове, зеленчуци, ядки и житни. Харесвам се такава, каквато съм, но за тази работа искат много, много слаби момичета (45-50кг), а пък аз искам много, много силно тази длъжност. Не взимам никакви добавки, тъй като не смятам, че са полезни, но в този случай мога да направя компромис (живея в Германия, така че не мога да намеря от български производители).
Дали да не променя начина си на хранене? Например - Войнската диета?
Темата беше редактирана от Sunny на 22.06.13 12:46.
Поредната тема тип: идва лято и трябва да отслабна и да се стегна ; имам кастинг , трябва да сваля ; имам фотосесия искам да стегна баджаците до 10 дена.
Сваляне на килограми за кратък период от време - ГРЕШКААА!
Гладуване с цел сваляне - ГРЕШКА! 600-800 ккал не ти стигат за нищо!
А и мотивацията ти - за да те вземат на работа да станеш 45кг изобщо не е за добро.
Няма ли да се научите, че добра форма не става с 10-20 дни тренировка преди лятото и после цяла година мързел.
Борето, както вече казах, лично за себе си се чувствам добре в кожата си... дори нямам желание да свалям, тъй като ще стана кожа и кости... И не, не мързелувам. Тренирам от 5 години - не винаги в фитнес. Повече ми харесва да ходя на тенис, плуване и т.н. Аз също не съм привърженичка на свалянето с бързо темно, но сега така ми се налага. Втори такъв шанс ще имам може би чак следващата година, а парите не са за изпускане... Та някой би ли ми помогнал по темата?
По темата съмнявам се някой да може да ти помогне до отслабнеш с 5кг с оглед на това, че казваш, че тренираш постоянно и едва ли има нещо кой знае какво за сваляне от теб. Иначе за стягането щом имаш някаква основа може да го направиш и да се стегнеш доста за 20 дни включително и да свалиш някое килце. По-късно ще ти пиша подробности, че сега съм на работа.
5 кг. за 20 дена се свалят без проблеми.
Минаваш само на чисто месо и зелена салата, тренираш си редовно, вкарваш някоя и друга сауна последните 2-3 дни и готово.
Дали ще изглеждаш по-добре и как ще се чувстваш след това обаче, не се знае.