13.09.05
20:23
Според вас хандгрипа помага ли за предмишницата. Има ли някъв растеж като се правят серии с него. Или той е просто за издръжливост
Според мен има доста!.. По принцип имам доста слаба предмишница...след седмица и нещо стискане - така м/у другото като седна пред компа и т.н. значително ми се стегна...
хандгрипа е идялен за предмишницата.Аз тренирам с хендгрип предмишница и съм много доволен :wink:
14.09.05
19:09
sorry ама какво представлява хендгрипа?
Да не би да са тези твърдите кръгли гумички ?
14.09.05
19:30
Точно така пич:)Стискаш яко и предмишницата расте!Аз най-често си стискам оная работа и да ти кажа има ефект, и 2те взеха да растат хахахахахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
15.09.05
16:13
мишоко е номер 1 (-_-) хахахахаха ебати якото
20.09.05
09:00
Добре де..кое е по ефикасно според вас?Тия гумички или онезе подобни на орварячка за консерви неща? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
илиенци,там не може да няма,или някой друг пазар.За специални магазини където ги продават нямам информация.
08.10.05
16:50
Където се продават добавки, ръкавици, колани и фитили.
Където се продават добавки, ръкавици, колани и фитили.
С други думи ще пробвам в МЕТРО.
:lol:
аз вчера си купих 2 такива.дадох 1 на брат ми и 1 за мен.само едно ми върши работа.нося си го винаги с мен и си стискам когато се сета.от вчера до днес,честно да ви кажа найстина забелязах нарастване.не е кой знае какво,но обема на предмишницата ми леко се увеличи,мускулът се стегна и вените леко изпъкнаха.единствения проблем е че щипката ми е твърда,тоест няма дунапрени и много убива,но се свиква.ръцете май позагрубяват от нея и не боли чак толкова след редовна употреба.а иначе си ги взех от магазинът който е преди плиска.там на колелото с 280 се ходи.малко след като завие към дървеница от цариградско шосе,има магазин за фитнес уреди.оттам ще си взема и дъмбели :) иначе много искам да изградя хубава,стегната и обемна предмишница :D а тези гумички какви са?
едит:забравих да добавя.цената на която си ги взех е 4,50.смятам,че това е добра цена за такъв полезен уред.
leldorin Имайки в предвид,че го ползваш от 2 дена,фефектът вероятно се дължи на напомпването на мускула.Аз не съм много “за” ползването на подобни нещица,щото има голяма вероятност да се претренира предмишницата.
22.10.05
13:22
това упражнение e предимно за издръжливост и за сила на пръстите (смачкваш хват) Лично аз доста често си стискам.Европейския вицешампион по канадска борба за тази година Стефан Митов стиска 2 такива с една ръка :lol: :lol: ( той сигурно и 3-4 ще стиска ама няма как да ги хване ..)Между другото тука в Ямбол са по 1лв
22.10.05
18:52
практикувам 0т д0ста време упражненията с хендгрипа и сам много доволен от него на всички начинаешти препоручвам това плус упражнението ласкане на питона 2 по 15 минути :wink:
хах абе от чекиИ щи порасне най много предмишницата и она работа ама проблема е че писват :twisted: Най добре прави сгъване с щанга - 3х8 и твае най доброто ,а колкото до хандгрипа той е за издръжливост и здрав хват нищо повече
[quote author=“Player”] хандгрипа той е за издръжливост и здрав хват нищо повече
напротив.не е само за сила а и за маса :!: тренирам предмишницата само с хендгрип и си расте и на сила и на МАСА :wink:
23.10.05
01:07
[quote author=“bolkers”][quote author=“Player”] хандгрипа той е за издръжливост и здрав хват нищо повече
напротив.не е само за сила а и за маса :!: не тренирам предмишницата само с хендгрип и си расте и на сила и на МАСА :wink:
Absolut Bolkers.
хах ми щом така мислите продължавайте в същя дух аз казах квото имах да кажа!
28.07.10
07:30
Значи аз имам една черна гумичка за стискане,но не знам по колко повторения трябва да правя и може ли всеки ден да си я тренирам предмишницата?
Мнението беше редактирано от Кристиан Кушлев на 28.07.10 07:31.
28.07.10
09:25
Прави няколко серии до отказ, може да правиш серийки 10 бързи 10 бавни и така докато се умориш, много напомпва предмишницата ;)
Мнението беше редактирано от Vask0 на 28.07.10 09:25.
И аз си търся гумичка .. защото имам проблеми с китките и не мога да тренирам предмишница с тежест :) Иначе имам хандгрип .. но не ми е удобно :)
05.04.11
01:19
Кои уреди са най-добре за трениране на предмишница: гумите,ръкохватките с пружина или тези ??? аз мисля да си купя такива с променливо съпротивление и при кои съпротивлението е най-голямо ?!?!...