Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

Иванеее, спирай диетата, че като гледам аватара нищо не е останало от теб.

25.06.13
12:54

То па щото много имаше преди, та за тва сега нищо не е останало...:D

25.06.13
12:58

Важното е да е Зиз стайл..

25.06.13
15:51

Хаха,какво толкова е различно бе,че чак така, дропнал съм 8-9кг от зимата, 4-3 см от големите групи (рамене,гръб,гъз) и по 1-2см от малките,поне това показва кантара и сантиметъра,кое му е промененото.Просто не съм тесто в лицето с тройна гуша и объл,мек,пъпчасал фейс.А тая снимка е от преди седмица,дето съм на точно на 11-12 дни без въглехидрат,без да съм помпал нищо (не че мога да се напомпам като хората без креатин и въглехидрат) и съм ФЛАТ ас фък,тейче точно ти Мише,дето стандарта ти за мъж е 130+кг Маркус Рул стайл не ми говори за кое е добре,а се погледни себе си,едно 10-15кг ако свалиш ти гарантирам,че ще се чувстваш и изглеждаш доста по-добре.Па пак си качвай огромно количество маса.

Мнението беше редактирано от lordinario на 25.06.13 15:52.

25.06.13
16:09

Пък за масата и силата,ви гарантирам,че почина ли 2-3 пълни дни,храня ли се с калорични храни,вкарам ли въглехидрати,възстановя ли се - мога на 95% да си изпълня всяко едно от постиженията,дето преди съм правил,ОСОБЕНО дърпащи и сгъващи,там даже на 100%.Вие какво искате,натурално и спад НАД 10% на лично тегло да вдигам абсолютно същите еднакви стойности ли?Еми няма го този филм.

Мнението беше редактирано от lordinario на 25.06.13 16:09.

Че то аз ако сваля 15тина кила ще съм нацепен с преса, ама не ми е целта това. Преса се прави за няколко месеца, мускули с години :)

25.06.13
16:20

Нали се сещаш обаче за малката подробност,че ако ще се цепиш до преса на твоите кила и голямо количество маса,ти трябват дооста пари и то не само за храха... ;)

Нем - всъщност по-малко пари ще ми трябват от сега, чисто и просто защото ще поемам по-малко калории. Не ме мисли мене, на почти 120 кила и на отпуснат корем ми се личат горните 2 реда плочки вече, така че някой ден ако реша да позачистя няма да ми е много трудно :)

25.06.13
16:24

А дано.

25.06.13
16:55

Днес последен ден без зала,отпочивам си добре,психически се разтоварвам,въпреки че все още тренирам по 2 пъти на ден.Утре натискам тежкото в ниски повторения.

25.06.13
21:29

днес почивен ден,малко разкърших само / малко кардио ходене, 100 широки набирания, 100 лицеви , 15 кофички /, че ми е уморено, имам нужда.

26.06.13
01:15

Добавям вечерта

100 набирания за 7 : 48 !
след това
1 час кардио (walk)

26.06.13
02:08

Няма да записвам диетата тук,а на отделен документ за да мога да си следя всичко точно.Тук ще записвам основно тренировките в залата,кардио сесиите,тренировките на лостовете,ако има някакви драстични промени в храненето и ако имате въпроси ще отговарям.То и без това всеки ден пиша едно и също...ям само и единствено яйца, месо, сирене (извара и прясно мляко пия), някоя ядка, някой зеленчук, зехтин и масло, това всичкото разпределено в 1500-2000 калории (в зависимост от деня),така че това е.Зареждащите дни обаче ще ги записвам. :D

26.06.13
04:51

От днес всички ще ми викате Италиано,не ме питайте защо,просто така. :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 26.06.13 04:52.

DO

26.06.13
10:11

казано от A.W.E.I.T на 26.06.13, 04:51:

Берлускони ще ти викаме !

Мнението беше редактирано от donsir на 26.06.13 10:11.

DO

26.06.13
10:21

26.06.13
17:29

казано от Denny Crane на 26.06.13, 10:11:

Ти чу ли ме какво ти казах?Май бях достатъчно ясен.

DO

26.06.13
19:00

казано от A.W.E.I.T на 26.06.13, 17:29:

казано от Denny Crane на 26.06.13, 10:11:

Ти чу ли ме какво ти казах?Май бях достатъчно ясен.

Извинявайте Италиано, всички се разсеяхме от неотразимия ви костюм Гучи.

Мнението беше редактирано от donsir на 26.06.13 19:02.

За мен си си Ванчо :P

26.06.13
19:15

DO

26.06.13
19:17

казано от Ragnar Lodbrok на 26.06.13, 19:15:

ьььаааааа хехехехе ;д

26.06.13
23:16

back in the gym

гърди/гръб

1) горен лег лост с тесен хват  80кг х 4 5 4 4 4 + дроп сет
2) гребане с щанга, надхват - 130кг х 8 6 8 8 7
/5 суперсета/
3) кофички с тежест - (+40кг) х 5 х 5
4) гребане на т-бар, тесен успореден - 115 х 6, 90кг х 4 х 12 + дроп сет
/5 суперсета/
5) равен лег с дъмбели - 37кг х 5 4, 33кг х 9 8 7
6) гребане с щанга, подхват - 100кг х 3 х 10, 110кг х 2 х 10 + дроп сет
/5 суперсета/
7) горен лег с дъмбели - 33кг х 5 х 6
8) гребане с дъмбел - 45кг х 5 х 15
/5 суперсета/

- малко набирания за цвят в края
- стречинг
- малко кардио (walk)

Набирам скорост.

Всеки път сменям упражненията,никога не съм правил една и съща,еднаква тренировка от както започнах диетата...вече така ще правя (и дори в оф-сизъан),винаги яко на макс дали ще е набирания,дали скрипци,дали щанги или машини,всичко работи,няма неефективни упражнения,просто е важно всичко да е яко до отказ и то в много серии + отвъд отказа форсирани (хубаво форсирани повторения по 5-10 секунди,а не да ти вдигат щангата асал).Това е.

Мнението беше редактирано от lordinario на 26.06.13 23:35.

26.06.13
23:48

И после може да качиш някой мускул като спреш да тренираш така :D

26.06.13
23:56

Дай аргументи,които да защитят тезата ти,че не тренирам правилно.Но да бъдат смислени,а не broscience style.

27.06.13
00:07

Ако беше някой сериозен човек щях да ти извадя аргументи,ама сега бих ти извадил друго само :))

27.06.13
00:15

Ми,ако искаш да се видим и да ми го извадиш,а?Или ми дай телефон на лично да се разберем.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 00:16.

27.06.13
00:27

Аз говорих за среден пръст,ама ти явно си навит за друго :D

EDIT: Да се уточня,че никъде няма си врЪ пръстЪ ,а просто ще ги го покажа.. :D

Мнението беше редактирано от Teen Power на 27.06.13 00:35.

Сега диетата си е важна и при качване и при сваляне.. факт... възстановяване, начин на живот и т.н. оказват влияние но влияние си оказва и тежеста... според мен когато сменяш мястото на едно упражнение в една тренировка всеки път или изключваш упражнението от тренировката няма как да качиш работна тежест което в един момент води до застой... затова аз като тренирам и си хапвам сериозно винаги разчитам на едни и същи упражнения... разбира се под упражнения имам предвид тези с по-базов характер ( набиране, гребане, тяга, клек, лег преса, лег с щанга, кофички... ) дали една тренировка ще правиш концентрично сгъване и на следващата скотово няма кой знае каква разлика аз на тези упражнения не се стремя да качвам работни тежести.

27.06.13
12:43

Днес леко ще позаредя,че с по-ниския процент мазнини се чувствам убит по-лесно,дори с вдигнати въглехидрати трябва по-честичко да се зарежда.А и от утре ме чакат поне 10 дни интензивна диета, така че всичко е наред. Всичко с времето си,аз не бързам,бързата работа срам за майстора,както са казали.И без това доста бързо се получават нещата при мен,имам 4 месеца диета, остават месец и няколко дни,почти седмица.Ако виждам нужните резултати може седмица/2 да спра преди това,ако не ги виждам да добавя седмица/2 и така.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 12:44.

27.06.13
13:27

Гледам че коментара на Кристиянчо получава подкрепи,затова ще отговоря какво имах предвид за да няма обърквания и погрешни разбирания:

Прав си, но само донякъде,виж ми мисълта, аз ще изясня за какво става дума. Така - не говорих за смяна на базовите,основни,многоставни,комплексно изграждащи упражнения с машини и скрипци.А смяна на вариацията им всяка тренирока, и то не винаги, понякога подредбата им просто. За мен 2 еднакви тренировки са еднакви, когато са изградени от еднакви упражнения, изпълнени от еднакви ъгли и с еднаква подредба. Ако размениш мястото на второто и първото упражнение, и на второто хванеш по-тясно, това е промяна ,такива промени ще правя и аз. А не днес да започна гърба с мъртва тяга,а утре с горен скрипец, няма такова нещо. И още нещо да се изясни - да покачваш сила не е нужно да правиш линейно едно и също упражнение,стига да правиш подобни и да натоварваш сходните и/или съпътстващите го групи. Давам пример - правиш гърди - правиш тежък горен лег с широк хват и кофички с раменен хват на успоредни лети, после обратен лег с дъмбели и флайс. Другият път няма да направиш същото, а ще изтеглиш кофите като първо, но ще ги правиш на широките летви, дето са под ъгъл, като второ ще правиш избутване от лег с дъмбели, а не горен лег. На третата тренировка някаква сходна, но различна от първата тренировка промяна ще направиш. И във втората и в третата основното упражнение не ти е горен лег с широк хват, но на четвъртата като се върнеш ще направиш повече кила (не по-малко от колкото ако би го правил на втората и на третата като първо и основно), просто защото си заякнал на широките кофи на втората и на нещото си на третата. Това е промяната,която визирах и това е нещото,което смятам да правя.Трибойците от Westside barbell препоръчват на всеки няколко седмици (или дори на седмица) да се сменят вариациите на основните им движения клек, лег и тяга. А самите клек, лег и тяга да се правят само на състезание (ДА,ТРИБОЙЦИ!) или в случай, че не си ги правил дълго време за да тестваш макс, но в никакъв случай да ги правиш директно за линейна прогресия. Естествено използваните от тях упражнения са доста сходни с класическите - бокс клекове, зерчер клекове, клекове с разни приспособления и по-криви лостове, мъртви тяги от различни височини, с вериги, с ластици, лежанки от земя, лежанки от трупчета и т.н. Същите упражнения, но в различна вариация и с различна концепция от класическите. Така. За аналогия и изясняване го дадох просто. Такъв ще е и случаят с мен,аз ако правя тяга веднъж на 4 седмици, при условие че я тренирам 4 пъти на 4 седмици , но останалите 3 я правя по-различен начин и на всеки от тези начини се старая да вдигам силата, то не значи че на 4-тата седмица ще вдигам по-малко, от колкото някой, който я е правил всяка една от тези седмици със същия протокол, с който аз съм изпълнявал “асистиращите” базови упражнения (за обем) и т.н. Това е.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 13:29.

27.06.13
13:48

Те Уестсайд много ги насраха последния месец...
Даже Дан Грийн беше написал един много критичен пост, че твърде много се заиграват със спомагателни и разни други движения, и все по-рядко натискат истинските лифтове.
Това по спомен де...

27.06.13
13:54

Не следя много в тези среди вече,не се вдълбявам да чета статии както преди по цял ден, и с трибой не ми се занимава, имам амбиции ,но за напред във времето. Сега само гледам в раздела за трибоя в т-нейшън за нови рекорди и в пауърлифтингуоч от време на време и това е.И в Ютуб,естествено.
С Дан Грийн се чуваме понякога,много животно е наистина и доста дръпна за 6 месеца.Постави световен рекорд на скоро.

Яко животно, баси големият гъз дето има (но хомо).

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 13:55.

27.06.13
13:58

казано от slavko на 27.06.13, 13:48:

Те Уестсайд много ги насраха последния месец...
Даже Дан Грийн беше написал един много критичен пост, че твърде много се заиграват със спомагателни и разни други движения, и все по-рядко натискат истинските лифтове.

А бе колкото и да са ги насрали, те са по-близо до истината от “серачите” с по три движения и почти нищо друго.
Някой ден като се позамогнат тия Уестсайд да ми се обадят, ще ги открехна как да станат още по-отворени в тренирането :D

27.06.13
16:34

Добре де,как може една салата от малко броколи,зелен боб,краставици и домати да ти излезе 4 лева и то без никакви зехтини вътре,нищо...1 мазна пица 200гр да струва 1.30, 1 кифла с шоколад 80 стотинки,а една салата 4 лева...еми как няма хората да са яко дебели,замазнени и т.н.

Как може 210гр фъстъчено масло да струва 3 лева, а 1 голяма кола да е все на промоция за 1 и 89…що 1 път не са пуснали лененото масло на промоция или овесените ядки да кажем...

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 16:36.

27.06.13
16:39

Защото колата е синтетичен продукт със себестойност стотинки и опаковка надхвърляща цената на продукта. Могат да я намаляват колкото си искат.

27.06.13

Трябва всички да са дебели да има работа за лекарите и аптеките :D

27.06.13

Оххх.... не си ти единственият, когото го мъчи този въпрос... и аз бих се зарадвал от сърце на по-евтина салата, както и на плодове и телешко, сьомга, но май ставам нахален..

27.06.13
16:46

Еми да,ама е бая тъпо 3000 калории от диетични храни в добро съотношение на протеини,въглехидрат (комплексни) и мазнини (наситени,поли/мононенаситени) да ти излиза тройно,четворно по-скъпо,от колкото същото количество калории, но от простотии.

27.06.13
17:25

Здравословен зареждащ мийл тука.

250гр пчелен мед
200гр овесени ядки
200гр фъстъчено масло
50гр черни и бели стафиди (общо)
канела и ванилия

432гр въглехидрат, 68 протеин, 98гр мазнина - 2882 калории в 1 хранене

тежка храна си е,но е аааадски вкусна,ако някой смята да я прави,да внимава как я яде,щото като си гладен се яде бързо и после ти става супер тежко.

Мнението беше редактирано от lordinario на 27.06.13 17:26.

27.06.13
17:28

казано от A.W.E.I.T на 27.06.13, 17:25:

Здравословен зареждащ мийл тука.

250гр пчелен мед
200гр овесени ядки
200гр фъстъчено масло
50гр черни и бели стафиди (общо)
канела и ванилия

432гр въглехидрат, 68 протеин, 98гр мазнина - 2882 калории в 1 хранене

тежка храна си е,но е аааадски вкусна,ако някой смята да я прави,да внимава как я яде,щото като си гладен се яде бързо и после ти става супер тежко.

А ако си го направиш това на формички и ги сложиш в хладилник, и после като се стегнат, ги натопиш/полееш с разтопен шоколад, ще станат още по-яки ;).

Миналата година си правих подобно нещо, но му добавих и банан и ром и стана приказка :).

Мнението беше редактирано от Петър на 27.06.13 17:29.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1