26.06.13
22:08
Здравейте. Преди време отслабнах с около 15 килограма и сега искам да започна да тренирам и да стегна корема. На 17 години съм, 180 см, 67 килограма. Трябва да сваля малко и в бедрата. Може ли да ми препоръчате някакви упражнения ?
Темата беше редактирана от ivelin stamov на 26.06.13 22:10.
Качи мускулна маса и после мисли за излишните мазнини. Ако сега се отървеш от тях може и под 60 килограма да паднеш а не мисля, че би искал такова нещо.
27.06.13
18:22
Коледен Пандализъм WTF?!? —-> ivelin stamov
Към автора:Не знам какво ще сваляш на ръст 180 и 67 кг.Хора с твоето телосложение се чудят как да качат някой друг килограм ,а той тръгнал да чисти плочки.
Като за начало сподели с какво разполагаш като база?
27.06.13
18:51
ОМГ.. аз съм 172см и съм 77кг и искам още да качвам тоя тръгнал да сваля...
Коледен Пандализъм WTF?!? —-> ivelin stamov
Ами иска да сваля от 67,да сваля от бедрата и да стяга корема,не е нормално...
Мнението беше редактирано от F.T.W на 27.06.13 19:23.
27.06.13
19:49
Брат като духа вятър си носи камъни по джобовете да не те издуха :) :)
27.06.13
23:12
Не съм наясно много с нещата и затова питам тук. Аз не искам да отслабвам. Искам да стегна малко корема, защото е доста отпуснат. Както казах преди година бях с 15 килограма отгоре. До колкото разбирам първо трябва да кача мускулна маса. Можете ли да ми препоръчате някаква програма ?
Мнението беше редактирано от ivelin stamov на 27.06.13 23:20.
Момчето пита как да си стегне корема , вие му говорите глупости тука ( как щял да го духне вятъра , как е много слаб и т.н. ) , Аз пък мисля че всеки си преценява как се чувства най - добре в кожата си , и как ще изглежда най - добре. А относно въпроса ти за да се стегнеш ти трябва Фитнес ( избери си някаква програма за стягане) , а за стягане специално в корема , най - голям ефект съм видял със Тичане , Тичане , Коремни преси , Коремни преси , и много повдигания на краката от Вис. И разбира се трябва да се съобразяваш с какво се храниш , защото при мъжете е генетично заложено да трупат мазнини около корема и ханша. ;)
14.08.13
13:34
казано от Венцислав Йоханов на 14.08.13, 08:39:
...избери си някаква програма за стягане...
И такива ли има??? Колко съм изпуснал дее*а... А програма за отпускане да ми препоръчаш за мене, че нещо много съм се стегнал...
а за стягане специално в корема , най - голям ефект съм видял със Тичане , Тичане , Коремни преси , Коремни преси , и много повдигания на краката от Вис...
Да, по 1000 на ден най-малко. И задължително всеки ден (това е с ирония, да не взема да подведа автора на темата).
А най-голям ефект си видял с тичане и преси, щото не си пробвал с преден клек, тяга и планк... Примерно. ;)
...при мъжете е генетично заложено да трупат мазнини около корема и ханша.
Я пак?
Ивелине, аз вече казах, ама пак: клек, преден клек, тяга (без колани и фЕтили), кофи, гребане, суинг, планк... По-натам обръщане, обръщане и изтласкване, изхвърляне... Да видиш к’во е стягане, после и ти като мене ще питаш за програма за отпускане.
А, и като цяло маса.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 14.08.13 16:10.