Дневникът на Ачо

Темата е заключена.
Прескочи до:

Калояне, въпроса е, че си дървен философ и говориш тъпотии на килограм, 10 човека ти го казаха, а ти си на принципа “а оно рупа ли, рупа”.

АЧ

28.06.13
00:43

Ае да престанете със “спамовете” ???!! Създайте си тема и си пишете там..бахтии

АЧ

28.06.13
01:06

Кебабчета купени, другото си е месо и къде видя наденица ?? Като съм ял риба със зеленчуци и пилешко месо. А защо да не ям торта, като обичам ? Лелее.. човек не трябва да яде това, което обича ли... че за какво живеем тогава.

28.06.13
01:07

омг то и аз обичам сладолед и други сладки работи ма не ям всеки ден такова нали .. мм даже изобщо не ям щот с т’ва не се става як обобоо у мад брех?

едит ; всеки ги обича де хяхя .. и пак храната ти е зле брат обясниха ти 100 пъти даже меню ти направиха ама ти пак си знаеш твоето ;д

Мнението беше редактирано от umad brah на 28.06.13 01:09.

28.06.13
01:12

казано от Ачо на 28.06.13, 00:02:

Е*ахти спамърите сте...

27 юни 2013

Обяд – варени яйца, кебабче, сирене,маслини, хляб
Следобяд – риба със зеленчуци, салата зеле, хляб
Вечеря – боб с наденица, пилешко месо, цедено мляко, торта

Това с обичането и живеенето няма да го коментари,супер жалкарско прозвуча.

KA

28.06.13
08:41

казано от Херцог Трън на 28.06.13, 00:10:

Калояне, въпроса е, че си дървен философ и говориш тъпотии на килограм, 10 човека ти го казаха, а ти си на принципа “а оно рупа ли, рупа”.

Някаква теза се оборва с примери и доказателства. Ти си като някаква секретарка на някой и само ми обясняваш едно и също ....

казано от kaloyan на 28.06.13, 08:41:

Някаква теза се оборва с примери и доказателства. Ти си като някаква секретарка на някой и само ми обясняваш едно и също ....

Какви примери и доказателства? Ти преди(или след) като си пуснеш мненията четеш ли ги? Ако не бях видял в дневника ти, че пишеш, че си на 30, не мога да ти дам повече от 16! Имаш потресаващо инфантилно мислене, което ми напомня за мен, когато почнах да пиша по форуми преди почти 10 години - “Аз съм прав, това това това, вие грешите”. Вземи си прочети мненията (ако искаш само в този дневник) и ако наистина не откриеш проблем, значи надежда няма...

Калояне, за да имаш естетична физика се гледат пропорциите на първо място, а не килограмите.

28.06.13
11:50

казано от Ачо на 28.06.13, 01:06:

Кебабчета купени, другото си е месо и къде видя наденица ?? Като съм ял риба със зеленчуци и пилешко месо. А защо да не ям торта, като обичам ? Лелее.. човек не трябва да яде това, което обича ли... че за какво живеем тогава.

За да постигнеш нещо, трябва да си готов и да жертваш нещо (както са казали хората , за да получиш трябва да дадеш) , а ти с това мислене затова си на това дередже.

28.06.13
12:04

казано от Иван Митин на 28.06.13, 11:50:

казано от Ачо на 28.06.13, 01:06:

За да постигнеш нещо, трябва да си готов и да жертваш нещо (както са казали хората , за да получиш трябва да дадеш) , а ти с това мислене затова си на това дередже.

Един от малкото смислени коментари, които прочетох в тази “дискусия”, ако мога така да я нарека... :D

АЧ

28.06.13
12:35

Обясни ми с какво пречи торта да ям ? Че ще кача мазнини ли ...................

На този етап няма да омазниш. След 10тина години, когато метаболизма ти ще се забави много и си свикнал на това хранене ще видиш как за 1 месец ще станеш от тия хърбавите чички с бирените кореми.
Сега няма да омазниш, но няма и да качиш активна тъкан от нея. Да не говорим, че е тъпкана с транс мазнини, захар, хиляди набухватели и стабилизатори и т.н. - все неща вредящи на здравето. Това парче торта и да не го беше ял - разлика няма да има никъде. Нищо няма да ти стане от 1 парче, нито от цяла торта - проблема тука не е тортата, а мисленето ти към храната и хранителния режим - нищо не правиш, циклиш на 1 място.

И сега пак ще се оправдаеш, че ядеш квото има. Не знам, Ачо, ква е тази торта, но и аз някога се изкушавам и си взимам от най-евтините пасти (вкусни са) по 1.50лв парчето. При положение, че 6 яйца размер L са около 1.20-30 в момента... Не знам, то да беше инцидентно изкушение да хапнеш някакъв джънк - нямаше да ги пишем тия страници с коментари, ама на теб това ти е ежедневното меню. Напомняш ми за един мой познат, който точно така се храни с “квото има”, ама като влезе в магазина не излиза с по-малко от 1 кола и 2-3 кроасана... И като хапне 1 пилешка пържола и ходи да мери ръката с метъра.

Георги Милев

28.06.13
12:49

Мишо, Ти не разбираш... на човека му се яде торта.. това е.

Ама то и на мен ми се яде :D Няма лошо. Ачо в момента може да си позволи да се храни само с джънк. Ако вкара и месо/яйца, към нещата които яде, пак ще има резултат.

KA

28.06.13
12:53

казано от Херцог Трън на 28.06.13, 09:41:

казано от kaloyan на 28.06.13, 08:41:

Какви примери и доказателства? Ти преди(или след) като си пуснеш мненията четеш ли ги? Ако не бях видял в дневника ти, че пишеш, че си на 30, не мога да ти дам повече от 16! Имаш потресаващо инфантилно мислене, което ми напомня за мен, когато почнах да пиша по форуми преди почти 10 години - “Аз съм прав, това това това, вие грешите”. Вземи си прочети мненията (ако искаш само в този дневник) и ако наистина не откриеш проблем, значи надежда няма...

Ти явно не четеш а пишеш изцяло машинално. Някъде да си видял че държа да съм прав, просто си споделям мнението и някакви неща които ги има като информация. Не се получава смислена дискусия, понеже първата ви работа е да почнете да обяснявате колко съм зле. Пак ти казвам, ти пишеш точно като секретарка или ПР на някого без какъвто и да е смисъл. Но спирам да водя такива дискусии понеже не обичам да изпадам в индивидуални нападки, игнорирах някои коментари, но при положение че продължавате няма как да не ви отговоря.

Ачка, извинявай за коментарите спирам, хапвай си и торта, хапвай си и други неща, стига да не ти стават навик.

28.06.13
12:54

Десетина дори и повече хора от форума са ти обяснявали кое как , но ти явно не можеш или не искаш да приемеш това , което ти се казва.Безнадеждно е да ти се обеснява като ти не възприемаш..Яж си торти и наденици и си вярвай , белкем някога ти светне нещо и си кажеш “те ми казваха , ама аз си мислех че се правят на интересни” ..

АЧ

28.06.13
12:55

Е не виждате ли, че съм вкарал... в ресторанта се спуквам от месо, даже взе да ми писва от него ама..

Абе спукваш се.... И ти като моя познат хапваш няколко яйца/ пържола и си оправил режима за 1 месец напред...
Ачо, само се оправдаваш - тука на тепсия няколко човека ти казаха как да ядеш и ако го беше направил щеше да си спестиш няколко години лутане... И не е като да нямаш финанси.. Не минавай с тия - на морето яко се бачка, ама за лятото като за в България се изкарват много добри пари.

28.06.13
13:07

Ачо, единственото нещо което се вижда са резултатите. От там вече почва да се гледа къде куца - тренирвоки, храна или сън. Тъй като резултатите ти не са това което ти искаш да бъдат, или каквото повечето хора от форума смятаме за добра МЪЖКА визия, се посочват евентуалните спънки на прогреса ;)

Това, че на Калоян му харесваш, еми може и да си пада по слаби момченца, но тук на почит е 200 тяга и клек и 150 лег, тежки суингове, набирания, кофички, изхвърляния, тласкания, военни преси и животински вид и трениране като цяло. От там идва негативната реакция като се пропагандира street fitness (познато още като “не правя клек защото тичам в парка”) визия за нещо стойностно, добро, мъжко, прекрасно, перфектно и тн.

Няма лоши чувства :)

28.06.13
13:08

/offtopic

Е няма такъв дневник направо :D :D

/end offtopic

Storm, скандала и сеира правят чудеса :D Ачо в момента е най-тълкуваната личност във форума :D Което не е лошо, напротив - лош PR или лоша реклама няма “:D

АЧ

28.06.13
13:26

Старая се, колкото мога толкова.

АЧ

28.06.13
13:26

Нито искам да ставам Mr. Olimpyа .. тренирам си за кеф, здраве и се чувствам супер.

28.06.13
13:39

казано от Ачо на 28.06.13, 13:26:

тренирам си за кеф, здраве

Тука залъгваш само себе си и това се явява като оправдание
Всеки който не е постигнал или не може да постигне целите си се оправдава с това : “Е какво пък от това , аз тренирам за кеф”

Не се стараеш грам, явно се надяваш на чудо... Спокойно мр. Олимпия никога няма да станеш.... any0ne, ти каза останалото. Ти тренираш за загуба на време и някой друг лев за карти, за друго не.

Всеки ден по 180-200 грама протеин и си ти Ачка. Другото - квот ти е кеф. Блъскай пасти, по снимките се вижда, че си доста чист, и да омазниш няма да е фатално. И по тежки тренировки, писал съм ти по горе. Е тука те виждам тебе http://www.bb-team.org/forums/viewthread/64048 или http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40303 . Малко да сложиш месо на тия кокале.

28.06.13
14:09

казано от Владимир на 28.06.13, 13:07:

тук на почит е 200 тяга и клек и 150 лег, тежки суингове, набирания, кофички, изхвърляния, тласкания, военни преси и животински вид и трениране като цяло. От там идва негативната реакция като се пропагандира street fitness (познато още като “не правя клек защото тичам в парка”) визия за нещо стойностно, добро, мъжко, прекрасно, перфектно и тн.

Няма лоши чувства :)

Е кво като е на почит? Дай всички да тренираме за единия лайк. Забелязвам напоследък все повече от тоя форумен синдром “да напъваме залудо” за да може само и само да го напишем във форума...
Не защитавам Ачо, не ме разбирайте погрешно - според мен също дейностите му (хранене, тренировки) са лишени от абсолютно всякакъв смисъл, но след като той е ОК с това, не виждам какъв е смисъла от цялата тая дискусия - нека си прави това, което му е кеф...
Разбирам да беше искал помощ, та да се започне хранилката, но той си живурка там...Вече, честно казано, не е забавна дискусията...Проблемът си е негов, когато/ако го осъзнае, може и да направи нещо по въпроса...

28.06.13
14:30

Не съм захранвал и тн. нито съм казал че всички трябва да са с 200 тяга, опитвах се да обясня реакцията на някои хора, която беше насочена по-скоро към Калоян а не към Ачо. Всички сме различни и това е хубавото, as the saying goes “Variety is the spice of life…”

28.06.13
17:29

Аре,аре оставяйте го,стига сте писали,нека се махаме,че наистина стана неудобно вече.Верно аз създадох тая дискусия (ква дискусия, то стана miles long comment war) преди 5 страници...извинявам се на автора за което,дано поне му влезе нещичко в главата.Айде успех с тренировките и храненето и нека спрем да му спамим да си пише и да си тренира и да си яде както той си знае,това е,файда няма както виждате.

п.п 1078 коментар е моя,първия,от тогава само спам.Близо 230 коментара :Х :Д наистина сме прекалили.

Мнението беше редактирано от lordinario на 28.06.13 17:31.

28.06.13
17:47

И аз кат’ не мога повече въглехидрат да поема и дъня лесни въглехидрати,че да си ударя макротата за деня.Ама ежедневието ми е такова и режима и апетитът,че не ми позволява да ям толкова много чисти въглени,че и много мазнини ям. Не му мисли много,ама гледай да имаш задоволително количество протеин 1.5gr на кг и да си в калориен излишък.

28.06.13
17:59

Ти изчисти ли се,какво стана?В дневника ти бях видял,че преди година казваше - почвам да чистя,като се изчистя ще кача снимки (ако успея), това за 2012 се отнася,е?

28.06.13
18:11

От бая отдавна се изчистих,е достатъчно за да виждам малко фибра по краката. Сега от време насам качвам.

28.06.13
18:28

Поздравления за успеха.

АЧ

29.06.13
00:06

Гръб,трапец ,бицепс и корем

Мъртва тяга – 1х20кг, 4х85кг – 15, 4х7 пов
Набирания на машина – 80х4х10
Долен скрипец – 70х3х7
Гребане с дъмбел 25кг -  2х7 на ръка
Трапец с дъмбели по 30кг – 3х10
Сгъване с крив лост – 32х3х8
Скотово на машина – 20х2х8
Скотово с дъмбел 7,5кг – 2х10 на ръка

Корем на машина – 40х2х15
Вдигане на крака от лег – 2х15

Закуска – овесени ядки с кисело мляко
Обяд – пушен свински бекон, майонеза, хляб
Следобяд – панирана риба с пържени картофи, малко телешко с ориз
Вечеря – пилешко месо, шницели, картофи с кашкавал, шопска салата

Мнението беше редактирано от Ачо на 29.06.13 00:07.

29.06.13
00:32

Има известно подобрение,браво.Продължавай така.

казано от Миsh0 на 28.06.13, 13:09:

:D Ачо в момента е най-тълкуваната личност във форума :D

Сърдя Ви се!!!! (dull)

Аз в момента използвам около 2-3лв на ден за хранене и пак май е по-добро от твоето така, че зарежи тия неща от сорта ‘’няма пари’’ :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.06.13 06:00.

АЧ

29.06.13
10:39

Обясни как се храниш /

АЧ

30.06.13
00:03

29 юни 2013

Закуска - овесени ядки с кисело мляко
Обяд - свински пържоли, пържени картофи, салата, хляб
Вечеря - пилешко месо, тиквички, шопска салата

АЧ

01.07.13
00:01

30 юни  2013

Закуска - овесени ядки с кисело мляко
Обяд - пилешки рула с ориз, хляб
Вечеря - свински пържоли, пържени пиперки, картофи, шопска салата

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1