Нужна ми е помощ за коригиране на програмата моля

28.06.13
13:26

Здравейте казвам се Димитър на 19 г. висок 180 см и тежа 64-65 кг.В седмицата тренирам 4 пъти еот я и прогрмата:
понеделник:гърди,бицепс
вторник:гръб,трицепс
четвъртък;рамо,предмишница и корем
петък:крака и корем.
Прогамата ми уж е направена от специалист а вече 5 месец нямам резултат дори и с 1 кг.Храня се със много храна около 2600 кал на ден като белтъчините са около 180 гр.Взимал съм креатин монохидрат,Никакъв ефект нямах от него(вероятно от лошата програма).
В една дуга моя тема ми казаха да правя само 3 упражнения(лежанка,клек,и набирания(който немога да правя защото съм слаб и немога да си дигна теглото.).Но аз не мога а повярвам че саамо с тези упражнения ще стане се пак не трябват ли и тези като скрипец за гръб,пуловър за гърди и др. нали схващате всички тези най разпростарени упрайнения по 4-5 за мускулна група.

От това, което си написал, няма как да се разбере как тренираш... съответно да се прецени къде и какво да се коригира. Тренировка за гърди и бицепс е много общо понятие и може да значи много неща. Същото важи и за храненето.

Постарай се да пишеш по-грамотно.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.06.13 13:36.

28.06.13
13:54

Пиша от телефон за това се получава така.Абе в общи линии искам да ми кажете вярно ли е това че е по-добре да правя само клек,лежанка и набиране 3 седмично отколкото каквато и да е разширена фитнес тренировка моята е тази http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem . но не постигам резултати (целта ми е повишаване на мускулната маса но 5 месец няма ефект а за хранителния режим сам писал вече.

28.06.13
16:02

Ти най-вероятно говориш за 5х5 програмата... разгледай тук.

28.06.13
20:33

Ами нещо такова работата е там че тази програма дето съм дал не ми върши работа вече 5 месец никъкъв резултат,и ме съветват да правя само 3 упражнения(лежанка,клек,набирания),та питам това ли е правилния начин.

Забравяш тягата. Почваш клек, тяга, набирания, кофи, лег, намаляваш изолациите и си чук. Опиши храненето също - маса се прави на маса.

29.06.13
00:20

много разнообразно но богато на белтъчини над 150 гр дневно.Основния ми въпрос е дали да си следвам старата програма от мнимия специалист или тези базови упражнения който ми препоръчват съфорумниците и защо е лоша програмата от ‘’специалиста’‘’.

29.06.13
00:23

Поискай и останалите неща на този специалист и продължи по програмата му..

29.06.13
00:24

Ми то хубаво ама 5 месец не съм качил 200 гр.

И това, че няма прогрес не ти ли говори, че програмата е малоумна? Други причини ли ти трябват?

29.06.13
00:26

Да точно искам няколко хора да го потвърдят за глупостта и да ме посъветват за новата.

Ако ти нямаш акъл да го прецениш - най-добре си продължи по програмата, с която нямаш 200гр прогрес. Акъла не е х** да го набиеш в нечия глава. :)

Цензура - моя си ;)

29.06.13
00:32

Добре понеже ссм ‘’без’’ акъл дайте ми де колко да ви моля?

29.06.13
00:33

Пусни още няколко теми и всички ще спрем да ти обръщаме внимание.Колко хора искаш да ти го кажат-5,10,50?
Това ще промени ли резултатите ти?

29.06.13
00:33

http://www.bb-team.org/workout/4606_sistema-5x5

29.06.13
00:34

Във сяка тема спират да ми пишат или модераторите я преместват и никой нищо.мерси колега че ми даде линка.

Мнението беше редактирано от dimitar ivanov на 29.06.13 00:34.

Спират, защото искаш да ти сипят с лъжичка наготово, а не правиш нищо - теми и статии много.

29.06.13
01:11

5х5

29.06.13
00:09

Та така аз съм на 19г,тежа 65 кг,и висок 180 см.Тренирам от 5 месеца по програма на ‘’виден квартален специалист’‘. Вече 5 месец нямам никакъв резултат а напротив чувствам атрофия.Относно храненето по 2400 калории дневно предимно белтъци. Програмата ми беше:
понеделник:
гърди  лежанка (долна и горна),пълоувър,въжета,флаис
бицепс сгъване с гири,
вторник:
гръб:скриппец,гребане,екстензии,една машина която не и знам името,машина за мечка.
трицепс:френско,на скрипец,лежанка къс захват
четвъртък;рамо
корем
петък:крака
Според някой толкова дни и упражнения не са добри.те ме съветват за изпълнение на 3 базови упражнения(лежанка,набиране,клек) аз не мога да си го представя че ще стане толкова добре само с тези 3 упражнения.Според вас само с тези 3 упражнения ли трябва да се занимавам или да си пръдлжа стара програма.

След като не получаваш отговори, значи вероятно има причина за това.
След като модератор мести темата ти, значи със сигурност има причина за това.

Четеш тази тема. Премисляш нещата.
След това пишеш пак тук и ако някой има желание - дискутирате.
Мненията във форума се дават доброволно, никой не ти е длъжен и не е приемливо да нахалстваш.
Всяка следваща твоя тема с това питане ще бъде отстранявана без предупреждение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1