Тренировки на село

28.06.13
23:33

Здрасти , та след 2 дена ще заминавам на село за 2 седмици и искам да се допитам до вас как да тренирам там ? Понеже по цял ден няма кво да правя след като свърша всичката работа за 1,2дена - ако тренирам всеки ден ще претренирам ли ? Аз пак ще си спазвам НВД-то и ще правя кардио , но се чудя дали всеки ден да правя по 1,2 часа тренировка на цялото тяло. Като например кофички ,набирания , лицеви с братчед ми върхи мен , клек с братчед ми върху мен , мъртва тяга с някакво желязо и лежанка също , коремни преси , за прасец някой неща и така. Та въпроса ми е да тренирам ли това по 1,2 часа всеки ден за 2 седмци малко промяна или пак на 4 пъти като до сега да тренирам , но с по-малко упражнения каквито измисля .

28.06.13
23:39

ден 1: набиране - хспу суперсерия, 12-15 суперсерии, 10-30 сек пауза
ден почивка
ден 2 - американски подскоци 30 сек работа, 30 сек почивка, 10-15 интервала
ден почивка
нагласяш според възможностите, намаляваш или увеличаваш почивката и/или работния обем.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 28.06.13 23:58.

29.06.13
00:05

Ако ми обясниш как се правят американските подскоци и какво е хспу ще си златен :D

29.06.13
00:14

Ами на село упражнения много и все разнообразни.Косене,копане,плевене,носене на камъни,бъркане на бетон,носене на кофите с бетон.Това са основните , иначе има и бране на грах,боб,краставици-доста натоварват кръста.Работа да искаш само.

29.06.13
00:16

казано от Луд за връзване на 29.06.13, 00:05:

Ако ми обясниш как се правят американските подскоци и какво е хспу ще си златен :D

само че клякаш до долу, и скачаш нагоре на макс и се изпъваш, а не като тоя пендел
за второто - е аре не се излагай ,HSPU в гугъл.

29.06.13
17:17

Избери си програма http://www.madbarz.com/all-routines

29.06.13
21:26

Мерси , доста е полезен този сайт мисля да си избера от него :)

30.06.13
12:34

С мотиката има доста видове упражнения и обикновено удрят цялото тяло,не се шегувам :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1