Тренировките за ръце.

29.06.13
09:59

Здравейте ! Тренирам от около 2 години, година и половина лостове, сега залата от половин година.
Та ето го и въпросът ми: тренирам на седмичен сплит от скоро съм с нов.
1ви ден гръб и корем
2ри ден крака и рамо
3ти ден почивка
4ти ден ръце- бицепс, трицепс и корем. Тренировката ми е  :http://www.bb-team.org/workout/2340_den-za-ratse
5ти ден- Кардио + дърпане на ластици ( бой в сянка с тях)
6ти ден- Гърди + корем + 2 упражнение с леки килограми по 2-3 серии за бицепс
7ми ден - Почивка.
Та, проблем  ли е че ги тренирам така ръцете. Винаги съм имал много развит гръден кош, а ръцете ми според мен изостават и искам да ги стимулирам да пораснат.Храня си се правилно, спа като хората и всичко както си му е реда .

29.06.13
14:47

по принцип не е проблем и програмата не е лоша,но на мен ми харесва повече така:
трицепс-френско,разгъване зад глава,кик-бек
бицепс-сгъване от стоеж,сгъване от седеж,скотово сгъване
предмишница-сгъване на китки с надхват,сгъване на китки с подхват

30.06.13
01:17

Ще пробвам :) Въпросът ми е относно това че правя и още 2 упражнения за бицепса, а и боя в сянка с ластиците товари бая трицепса. Според мен това ще помогне да пораснат ръцете, но не съм убеден... Да не се пренатоварят се притеснявам.

30.06.13
02:25

2 упражнения за бицепс и 1 за брахиалис са достатъчни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1