Запазване на теглото и покачване на силата

30.06.13
11:38

Тренирам кикбокс от няколко години и винаги кикбокса ми е бил главна цел. Тренирах месец и половина само фитнес, защото нямахме тренировки. Качих близо 8 килограма и си силата ми се вдигна с хранителен режим, протеин и креатин. Тренировката ми е от базови движения ето я  и нея:
Пон:
Повдигната лежанка  4 серии
Обикновена лежанка 4 серии
Кофички 4 серии
Пуловър 4 серии

Вторник:
Клек 4 серии
Преден клек 4 серии
Сумо мъртва тяга 4 серии
Мъртва тяга в изправени крака 4 серии

Четвъртък:
Войнишка тяга 4 серии
Upright row ( не го знам как се казва на български) 4 серии
Clean and Press ( и това не го знам как се казва) 4 серии

Петък:
Набирания 4 серии
Гребане 4 серии
Мъртва тяга 4 серии

Та въпроса ми е мога ли след тренировките, които са от 6 до 8-8.30 да ходя на фитнес и да си правя програмата, без да смъквам маса. Защото ми е ясно, че не мога да кача с толкова физически натоварвания на ден. Просто да не ми мърда теглото, а само силата да се покачва?

АЧ

30.06.13
12:43

Прави 5х5 тогава :)

30.06.13
22:49

Всичко същото, само да правя вместо 15-8-8-6 - 5-5-5-5-5?

30.06.13
22:56

казано от Kris Kris на 30.06.13, 22:49:

Всичко същото, само да правя вместо 15-8-8-6 - 5-5-5-5-5?

Ами не точно. Във важна тема в раздел “Тренировки” има оригиналната версия на 5х5. Това е по принцип трениране на почти цялото тяло във всяка от тренировките. Трениране само с базови упражнения и накрая по 1-2 асистиращи. Тренировката е много различна от обикновените сплитове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1