03.07.13
14:16
Здравейте драги съфорумници! Имам проблем, понеже почнах работа и няма как да си нося храна и да ям какво предлагате да направя за да не смъкна пак тези килограми които съм качил. Преди 2 месеца някъде почнах високо въглехидратна диета и се видя ефекта но сега пак почвам да слабея понеже от 2 седмици насам работя. Какво предлагате да направя поне да запазя килограмите които съм качил. И да ми препоръчате една тренировачна програма 3 пъти в седмицата. Благодаря Ви предварително.
03.07.13
14:36
За носенето на храна - поради каква причина не е възможно?
03.07.13
15:02
казано от Димитър Михайлов на 03.07.13, 14:36:
За носенето на храна - поради каква причина не е възможно?
Ами понеже ми е забранено и + това няма къде да я съхранявам.
Ами правиш фастове според работното си време. Друг вариант не виждам аз, но по-компетентните да казват :)
03.07.13
15:58
казано от ivetass на 03.07.13, 15:12:
Ами правиш фастове според работното си време. Друг вариант не виждам аз, но по-компетентните да казват :)
Като казваш фастове?
03.07.13
16:42
казано от ivetass на 03.07.13, 16:02:
Извинявай- ето това :)
ООО благодаря ти за предложението но ще откажа:) Просто и аз вече нямам идея какво да правя честно казано.. Отчаян съм :D
03.07.13
16:46
Идеята на ivetass е добра, особено на фона на техническата ти невъзможност да се храниш в работно време. Периодичното гладуване е стратегия за организиране на храненето, която може да работи много добре.
03.07.13
18:04
казано от Кольо Пияндето на 03.07.13, 16:46:
Идеята на ivetass е добра, особено на фона на техническата ти невъзможност да се храниш в работно време. Периодичното гладуване е стратегия за организиране на храненето, която може да работи много добре.
Ами няма ли друг вариант? Това да го оставим примерно като план B :D ?
03.07.13
18:04
Цикличното хранене наистина е вариант при това положение, пробвай ако не ти допадне тогава му мисли, имай предвид, че като свикнеш няма да ти прави впечатление
03.07.13
18:44
казано от Владимир Димитров на 03.07.13, 18:04:
Цикличното хранене наистина е вариант при това положение, пробвай ако не ти допадне тогава му мисли, имай предвид, че като свикнеш няма да ти прави впечатление
Това ако бяхте ми го предложили в началото преди тази диета нямаше проблем, тогава и 1 път ми стигаше да се храня. Но просто като се отпуших и просто организма ми се нуждае от храна и си го иска и в момента не се чувствам добре защото ям само боклуци.. Много е зле работата.. Не мога да напусна, не мога да си нося храна, не мога да тренирам като хората просто ужас.. Апък от скоро време насам много се зачуках по фитнеса и храненията и всичко свързано с тялото, понеже сега като се постегнах малко не, че съм кой знае какво просто като видях, че има резултати и още повече се нахъсах но работата прецаква всичко.. :S
Ядеш яко преди и след работа. И през останалото време. Какъв е проблема, не виждам? Пък и едва ли е проблем да се залъгваш с някви ядки например. Или там и вода не пиете и не ходите до тоалетната. С времето ще свикнеш.
Като човек, които се хранеше по 5 пъти на ден, със ставането от леглото се насочваше към хладилника и над 50% от калориите си ги приемаше на закуска, ти казвам, че режима изглежда по-страшен, отколкото наистина е :) Не се шашкай толкова.
04.07.13
18:36
казано от ivetass на 03.07.13, 22:46:
Като човек, които се хранеше по 5 пъти на ден, със ставането от леглото се насочваше към хладилника и над 50% от калориите си ги приемаше на закуска, ти казвам, че режима изглежда по-страшен, отколкото наистина е :) Не се шашкай толкова.
Момчета и момичета измислих начин да си нося храна но нямам къде да я съхранявам. Може ли да ми кажете примерно приготвям си пилето с ориз от вечерта сутринта си разпределям храната по кутиите и колко време според вас ще е годна за ядене? Работя на топло място.
Нищо няма да й стане за няколко часа, аз също не ползвам хладилник на работа и вс е ОК.
05.07.13
12:03
казано от TheRunawy на 04.07.13, 19:55:
Напълно случаен въпрос, колко ти е дълъг работния ден?
12 часа