05.07.13
22:47
Здравейте! На 16 години съм, 68,3 кг, 181 см висок. Обиколка на ръката - 34,1 см. Изправен съм пред голяма дилема...Аз виждам 2 възможни пътя по които да продължа.
Таа искам да стана по-релеф, но имам мазнини. В същия момент искам и ръката ми да е голяма, но ако тръгна да свалям зареди релефа и за да изкарам плочките ръката ще стане по-малка..
Аз виждам 2 пътя:
1. Намирам си програма за покачване на маса, но в същото време правя кардио.
2. Започвам програма за релеф и пак правя кардио.
Искам да изкарам плочките..понеже нали знаете..моренце, басейнчета...ала бала...трябва да изглежда добре този пуст корем...
Но искам и да съм с нацепени ръце... Таа ако може да ми кажете вашата гледна точка, кое е по-удачно...ии така :)
П.П. На пипане се усещат плочките е са доста стегнати, но над тях има 1-2 см мазнини...
Благодаря предварително.
Може да предлагате, взимането на амино киселини примерно...абе всякакви идеи каквито имате..
Прикачил съм две мои снимки...за да видите за каква жалка история говоря :D
1. Започваш да тренираш яко.
2. Продължаваш да тренираш яко.
В момента няма смисъл да чистиш понеже няма какво да покажеш после.
Маладите путеси не кълват на плочки вече ;)
казано от CarnalK на 05.07.13, 22:53:
Маладите путеси не кълват на плочки вече ;)
парата си е пара!
Почвай да качваш до 80кг и после го мисли.
05.07.13
22:57
Направи така, че като духне вятъра по морето, гаджетата да не те търсят 300 метра надолу по плажа.
Не искам да кача мега много, нито да сваля много! Искам да стана по-релефен, с плочки и 5 см отгоре на ръката... Тренирам от 5 месеца. Ръката ми преди беше 30, сега е 34,1. Качих доста работните тежести в това време и като отида в фитнеса си правя упражненията без проблем, но не ми се вижда, че ходя на фитнес. Виждате..снимките...Никакъв релеф..малко мускулна маса и малко мазнини...и другото кости..
П.П. Хах Херцог Трън направо ме уби! :D :D Но и си много прав..като се замисля..
Мнението беше редактирано от Der Chef на 05.07.13 23:00.
05.07.13
23:04
Яко базови упражнения клек тяга военна преса лежанка и други с дъмбели - гребания, бутания , напади с по 4-8 повторения и в края на тренировката едно изолиращо 2-3 серии и кръгови тренировки . Яко храна високо въглехидратна високо мазнинина високо протеинова диета и бързо ще пораснеш.
05.07.13
23:07
Качвай килограми. Кур и смърт за пресата - лято с преса не е филм. Нито бира можеш да биеш на харабия, нито да си ядеш на харабия. Пък и преса на 50 килограмов човек НЕ ВАЖИ.
И БТВ, запознай се с близнака си :)
казано от Stefan Trifonov на 05.07.13, 23:07:
Качвай килограми. Кур и смърт за пресата - лято с преса не е филм. Нито бира можеш да биеш на харабия, нито да си ядеш на харабия. Пък и преса на 50 килограмов човек НЕ ВАЖИ.
И БТВ, запознай се с близнака си :)
О колко забавно! :)
Не си мязаме. Ако ме познаваше на живо нямаше да мислиш така.
05.07.13
23:14
Пресата, ръката... ами краката? Момчета (не към всички, разбира се), много е лошо момичетата да имат по-големи бедра от вашите.. (dull)
казано от Danniii :) на 05.07.13, 23:14:
Пресата, ръката... ами краката? Момчета (не към всички, разбира се), много е лошо момичетата да имат по-големи бедра от вашите.. (dull)
Аа не аз краката си ги тренирам..от както започнах да тренирам :)
Мнението беше редактирано от Der Chef на 05.07.13 23:17.
Нали има дънки за тая работа.
Сериозно, като сте женска компания, колко пъти се обръщате след мъж и му коментирате краката и/или задника?
Ръчички, раменца това май повече си личи.
05.07.13
23:19
Това е добре, щом ги тренираш. Моят съвет е да си направиш дневник, където да си описваш всеки ден храненето и тренировките :) По този начин ще дадеш някаква представа на хората тук какво всъщност правиш, а те ще могат да ти помогнат.
Успех!
05.07.13
23:25
казано от CarnalK на 05.07.13, 23:18:
Нали има дънки за тая работа.
Сериозно, като сте женска компания, колко пъти се обръщате след мъж и му коментирате краката и/или задника?
Ръчички, раменца това май повече си личи.
Дънките какво общо имат в момента?
Като сме женска компания, честно казано, изобщо не коментираме как изглеждат минаващите покрай нас момчета.
Ръчички и раменца не обсъждам и не могат да ме трогнат. Ако има хубави крака и задник, то е ясно, че и ръчички и раменца ще има. Но не всеки с ръчички и раменца има крака и задник, за съжаление.
Коментара ти не е на място спрямо мен в случая, мисля аз :)
Трупай маса, остави го тоя релеф, има време. И моят бицепс е 35см пък си се чувствам добре. Важното е ти да се харесваш, не се интересувай от мнението на другите. Без преса не можеш да си правиш кефа на морето?