При тези факти на къде да продължа?

05.07.13
22:47

Здравейте! На 16 години съм, 68,3 кг, 181 см висок. Обиколка на ръката - 34,1 см. Изправен съм пред голяма дилема...Аз виждам 2 възможни пътя по които да продължа.
Таа искам да стана по-релеф, но имам мазнини. В същия момент искам и ръката ми да е голяма, но ако тръгна да свалям зареди релефа и за да изкарам плочките ръката ще стане по-малка..

Аз виждам 2 пътя:
1. Намирам си програма за покачване на маса, но в същото време правя кардио.
2. Започвам програма за релеф и пак правя кардио.

Искам да изкарам плочките..понеже нали знаете..моренце, басейнчета...ала бала...трябва да изглежда добре този пуст корем...
Но искам и да съм с нацепени ръце... Таа ако може да ми кажете вашата гледна точка, кое е по-удачно...ии така :)

П.П. На пипане се усещат плочките е са доста стегнати, но над тях има 1-2 см мазнини...

Благодаря предварително.

Може да предлагате, взимането на амино киселини примерно...абе всякакви идеи каквито имате..

Прикачил съм две мои снимки...за да видите за каква жалка история говоря :D

05.07.13
22:53

И на колко искаш да изчистиш 60 кила на 1.80 ли???

05.07.13
22:53

1. Започваш да тренираш яко.
2. Продължаваш да тренираш яко.

В момента няма смисъл да чистиш понеже няма какво да покажеш после.
Маладите путеси не кълват на плочки вече ;)

05.07.13
22:54

http://www.youtube.com/watch?v=coKcX9R7r2s

05.07.13
22:55

казано от CarnalK на 05.07.13, 22:53:

Маладите путеси не кълват на плочки вече ;)

парата си е пара!
Почвай да качваш до 80кг и после го мисли.

Направи така, че като духне вятъра по морето, гаджетата да не те търсят 300 метра надолу по плажа.

05.07.13
22:59

Не искам да кача мега много, нито да сваля много! Искам да стана по-релефен, с плочки и 5 см отгоре на ръката... Тренирам от 5 месеца. Ръката ми преди беше 30, сега е 34,1. Качих доста работните тежести в това време и като отида в фитнеса си правя упражненията без проблем, но не ми се вижда, че ходя на фитнес. Виждате..снимките...Никакъв релеф..малко мускулна маса и малко мазнини...и другото кости..

П.П. Хах Херцог Трън направо ме уби! :D :D Но и си много прав..като се замисля..

Мнението беше редактирано от Der Chef на 05.07.13 23:00.

05.07.13
23:04

5 см на ръката
:Д :Д :Д

05.07.13
23:04

Яко базови упражнения клек тяга военна преса лежанка и други с дъмбели - гребания, бутания , напади с по 4-8 повторения и в края на тренировката едно изолиращо 2-3 серии и кръгови тренировки . Яко храна високо въглехидратна високо мазнинина високо протеинова диета и бързо ще пораснеш.

05.07.13
23:07

Да да.. Натиснал съм грешния бутон.. 4 см :D

Teen Power мерси за съвета :)

05.07.13
23:07

Качвай килограми. Кур и смърт за пресата - лято с преса не е филм. Нито бира можеш да биеш на харабия, нито да си ядеш на харабия. Пък и преса на 50 килограмов човек НЕ ВАЖИ.

И БТВ, запознай се с близнака си :)

05.07.13
23:14

казано от Stefan Trifonov на 05.07.13, 23:07:

Качвай килограми. Кур и смърт за пресата - лято с преса не е филм. Нито бира можеш да биеш на харабия, нито да си ядеш на харабия. Пък и преса на 50 килограмов човек НЕ ВАЖИ.

И БТВ, запознай се с близнака си :)

О колко забавно! :)
Не си мязаме. Ако ме познаваше на живо нямаше да мислиш така.

05.07.13
23:14

Пресата, ръката... ами краката? Момчета (не към всички, разбира се), много е лошо момичетата да имат по-големи бедра от вашите.. (dull)

05.07.13
23:16

казано от Danniii :) на 05.07.13, 23:14:

Пресата, ръката... ами краката? Момчета (не към всички, разбира се), много е лошо момичетата да имат по-големи бедра от вашите.. (dull)

Аа не аз краката си ги тренирам..от както започнах да тренирам :)

Мнението беше редактирано от Der Chef на 05.07.13 23:17.

05.07.13
23:18

Нали има дънки за тая работа.
Сериозно, като сте женска компания, колко пъти се обръщате след мъж и му коментирате краката и/или задника?
Ръчички, раменца това май повече си личи.

05.07.13
23:19

Това е добре, щом ги тренираш. Моят съвет е да си направиш дневник, където да си описваш всеки ден храненето и тренировките :) По този начин ще дадеш някаква представа на хората тук какво всъщност правиш, а те ще могат да ти помогнат.
Успех!

05.07.13
23:22

Ще видя другите как са си направили дневниците и ще си направя и аз.

05.07.13
23:25

казано от CarnalK на 05.07.13, 23:18:

Нали има дънки за тая работа.
Сериозно, като сте женска компания, колко пъти се обръщате след мъж и му коментирате краката и/или задника?
Ръчички, раменца това май повече си личи.

Дънките какво общо имат в момента?
Като сме женска компания, честно казано, изобщо не коментираме как изглеждат минаващите покрай нас момчета.
Ръчички и раменца не обсъждам и не могат да ме трогнат. Ако има хубави крака и задник, то е ясно, че и ръчички и раменца ще има. Но не всеки с ръчички и раменца има крака и задник, за съжаление.
Коментара ти не е на място спрямо мен в случая, мисля аз :)

05.07.13
23:46

Трупай маса, остави го тоя релеф, има време. И моят бицепс е 35см пък си се чувствам добре. Важното е ти да се харесваш, не се интересувай от мнението на другите. Без преса не можеш да си правиш кефа на морето?

16.07.13
19:40

Абе то е лошо и момчетата да имаме по големи гърди от ваще ама не мрънкаме  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1