10.10.05
17:46
Даите моля ви упражнения за маса на трицепса по близо до лакътя, мисля че дългата глава беше.
10.10.05
17:57
някой, хайде
10.10.05
18:24
Е то за трицепс ... има мн мн упражнения ..... http://www.bb-team.org/exercise/ виш тука :>
еми примерно френско и колкото по малък ъгъл сключва тялото с ръцете толкова повече натоварването минава към лакътя
Дългата глава се тренира например като от стоеж , наклон на тялото успореден на пода дъмбел в едната ръка, разгъваш и задържаш
10.10.05
21:45
Ами би ли написал с кои упр.се тренира другата(външна глава на трицепса)Аз знам че с упр зад главата като Разгъване на дъмбел с две ръце от седеж,така ли е?
[quote author=“Sparkito”]Ами би ли написал с кои упр.се тренира другата(външна глава на трицепса)Аз знам че с упр зад главата като Разгъване на дъмбел с две ръце от седеж,така ли е?
Ами разгъване на скрипец с двете ръце от стоеж ефекта се засилва ако се използва въже
11.10.05
10:04
Ама със гръб към скрипеца ли трябва да съм?И да разгъвам над глава така ли?
[quote author=“Sparkito”]Ама със гръб към скрипеца ли трябва да съм?И да разгъвам над глава така ли?
Седиш прав, обърнат към скрипеца
12.10.05
11:05
Здравей, всички упражнения които се изпълняват зад главата,са за дългата глава на трицепса
стан