IF you hate starting over, stop quitting!

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.06.13
17:43

24.06

Ужасен ден !!!!!! Бях сутринта на изпит и ме скъсаха за 2ри път :@:@:@:@ Тоя си прави каквото поиска .... просто съм бясна, изморена и с огромно главоболие ;(
След смотания изпит бях супер пригладняла и хапнах 1 банан и bakerolls (facepalm). Това беше по-малкия дявол... другия вариант беше да ям разни мазни закуски (там ме заведоха колегите :D:D:D:D:D) ,което нямаше как да стане, а трябваше да чакаме близо 2 часа... и за какво ли :#

Към 14:00 силова тренировка КРАКА + КОРЕМ (преди нея 15мл Л карнитин)

клекове 3х10 (на смит машина)
римска тяга 3х10
бедрено разгъване 3х10
избутване на лег преса за пръсец 3х10
коремни преси 3х15
повдигане на крака от вис 3х15
налкони встрани с тежест 3х15

След тренировката 20 гр протеин + 1 банан (100гр) +30 гр бадеми
След малко ще си направя пилешко филе (163 гр) + 2 филийки пълнозърнест хляб ,салата (домат + 1 краставица) и нещо като домашна лютеница (3 лъжици)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 24.06.13 20:58.

26.06.13
17:13

25.06
Тренировка
-30мин кардио рано сутринта на гладно

Храната няма да я описвам, защото такъв глад ме гонеше през целия ден, че вече не помня какво опустоших :D

26.06
Сутринта на гладно 30мин скачане на въже + 3х10 бърпита включени в тези 30 мин.

И отново страшен глад... в тия жеги как успявам да съм толкова гладна нз.... и хората като почнат да ми говорят как не им се яде в топлото чак ми става гузно....
Та да си кажа греховете:
-кафе
-45гр бадеми
-салата (2 домата,краставица, 5/6 маслини + сирене около 80гр)
-4 филии хляб с масло запечени + 1 домат и още сирене (facepalm)
- фурми (по-добре да не пиша колко ....)

Чак ме е срам да описвам ...

Силова тренировка - Ръце и рамо

3 кръга
-полукофички х 10
-бицепсово сгъване от наклонен стоеж х 10

3 кръга
-френско сгъване от лег (само с лоста) х 10
-бицепсово сгъване х 8

3 кръга
-трицепсово сгъване на горен скрипец х 10
-бицепсово сгъване на долен скрипец х 10

За рамо
-раменна преса 3х10

След излизане от фитнеса ми беше супер гузно .... и реших да потичам малко в двора на училището : + 20мин кардио (почти мога да излъжа някой, че съм била на море :D )

И накрая 20гр протеин след като се прибрах :) Мисля, че това ми е храната за днес. Изобщо не искам да поглеждам хладилника ...

30.06.13
11:51

30.06

Ииии отново съм тук (sun) Изпитите ми свършиха и се отдадох на почивка (психическа) (whew). Няколко дни го карах без да сядам за повече от 5/10 мин на компютъра, супер много разходки, тичане, фитнес и само хубави емоции за разтоварване. Та така..
Днес сутринта -30 мин кардио. Времето е супер прохладно и просто не мога да ви опиша с думи колко добре се чувствам. Друга тренировка няма да правя, защото вчера беше ден за крака и корем и имам лека мускулна треска.Относно самите тренировки,мисля че не споменах, но почнах да тренирам заедно с приятеля ми и като цяло правим една и съща тренировъчна програма, а именно:
Ден 1 - Ръце
Ден 2- почивка
Ден 3- Гръб и гърди
Ден 4 - Крака и корем
Ден 5 - почивка
и после пак ден 1.
+ всяка сутрин правя по 30 мин кардио.

Храната до тук:
Закуска :
10:00 (coffee) + 50гр стафиди,15гр лешници, 1 зелена ябълка (200гр) , 15гр протеин, канела, 2/3 л кисело мляко (най-вкусното нещо, което съм яла :D става като бебешко пюренце )
течности: 1 чаша нектар (200мл), 1.5 л вода

Остатъка от храната ще я опиша по-късно :)

30.06.13
23:02

...
13:00 - 2 пълнени чушки с ориз и кайма + салата от домати
15:30 - 150гр кисело мляко + жито и канела
18:00 - мусака + салата от домати

Много вода през деня. Въглехидратите са ми много... усещам се леко подпухнала .. и не съм убедена дали си внушавам, но във всеки случай от утре почвам стриктно изчисляване на калории и спирам с готвените храни (само ще ги готвя няма да ги ям :D )

Мнението беше редактирано от mimzityy на 01.07.13 10:43.

01.07.13
16:19

01.07

Официално вече съм 3ти курс (sun) ! Деня ми започна с разходка до университета (отиване и връщане около 10 км). Включвам го като част от тренировката, защото беше г/д 1 час бързо ходене.

Храната :
-40гр стафиди
-15 гр лешници

-100гр извара
-150гр пил. филе
-1яйце
-85гр пълнозърнест хляб “Вита”
-на всяко хранене + салата от домати и краставици

Това е количеството на общата храна, като го хапнах на няколко пъти и съответно беше комбинирано.
Калории 967, като белтъци от тях 99,61гр (тук включвам 20гр протеин след силовата тренировка)

А самата силова тренировка беше Ръце + Рамо:
3 кръга
-полукофички х 10
-бицепсово сгъване от наклонен стоеж х 10

3 кръга
-френско сгъване от лег (само с лоста) х 10 (лоста вече ми е лек и от другия път ще сложа тежести)
-бицепсово сгъване х 8

3 кръга
-трицепсово сгъване на горен скрипец х 10
-бицепсово сгъване на долен скрипец х 10

За рамо
-раменна преса 3х8

Започвам да се замислям за по-сериозно тичане. Маратона септември месец е 20 км доколкото разбрах иии ще увелича продължителността на кардиото сутрин. Трябва да дам възможност на мускулите да се адаптират към по-продължително натоварване.

02.07.13
20:15

02.07
Тренировка:
12км крос + 5км бързо ходене(докато се прибера) + следобедно каране на колело около час

Храна:
-2 нектаринки (300гр)
-3 яйца + 65гр извара + 55 гр сирене
-ябълка 270гр
-2 филийки пълнозърнест хляб “вита” намазани с мед
-150гр пил. филе с 10 гр кашкавал + салата от домати и краставици + oще малко извара, но не повече от 20 гр

Мнението беше редактирано от mimzityy на 02.07.13 20:17.

Да не би да си спряла воиснката диета? :)

03.07.13
08:48

Ами не успявам да изържа до следобеда без да хапна нещо стабилно, особено по обяд. Може би е заради сутрешното кардио. Войнския режим ми се отразяваше особено добре, когато бях затрупана от задачи особено през учебната година и буквално или ядеш боклуци или изобщо не ядеш. Сега гледам да не ям веднага като стана сутрин (правя си късни закуски, въпреки че ставам рано) и си оставям по няколко часа от последното хранене до лягането. За сега всичко е точно, защото храненето е контролирано, не преяждам, не се чувствам подута и като цяло е изпадам в пристъпи на глад :)

03.07.13
17:34

3.07- нетренировъчен

Храната:
-2 л мед
-25гр бадеми
-салата (1 домат , 1/2 краставица, 100гр извара) + 50гр пълнозърнест хляб
- около 200гр жито с много канела и му ръснах малко от протеина  :D
- ябълка (около 250 гр)
-25гр бадеми
Edit: + 3 яйца на очи със салата от домати с много магданоз

Ако има още нещо ще дописвам :)

Мнението беше редактирано от mimzityy на 03.07.13 20:37.

05.07.13
00:24

04.07
Набързичко описвам и лягам да спя, че ... едвам гледам вече :D

Тренировка - крака + корем
30мин кардио
клекове 4х10
римска тяга 3х10
бедрено разгъване 3х10
прасец на лег преса - 3х10
коремни преси 3х20
повдигане на крака от вис 3х15
наклони встрани с диск 10кг 3х10 за всяка страна

Храна:
пиша общото количество
-100гр извара
-180гр пил. филе
-100гр пълнозърнест хляб
-65гр ориз
-2 салати (4 домата)
-плодове ( около 400гр сини сливи, кайсии )
-1 наденичка (facepalm) :D свинка му работа....

08.07.13
08:51

06.07
Тренировка:
бицепс + трицепс (тренировката е описана по-горе)

07.07
Тренировка:
13 км крос + 8/9км отиване и връщане (този път направо се размазах :D )

08.07
Започнах дена с 25 мин тичане. Малко се пренатоварих вчера иии днес по-лекичко ще го раздавам.
По-късно силовата тренировка - гръб + гърди

повдигане на дъмбели от лег 3х10
повдигане на дъмбели под наклон 3х8
кросоувър 3х8
придърпване на вертикален скрипец 3х8
гребане с дъмбел 3х8

Храната няма да я описвам временно, защото в момента няма как да си я подбирам. Като се нормализират нещата след някои друг ден пак ще си я записвам :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1