10.10.05
17:39
Качвам стабилно маса, но и доста омазних коремната област . Чудя се как да противодеиствам на това, без да губя маса.15 минути кардио на бягаща пътека+ коремни преси след тренировка могат ли да намалят качването на маса, могат ли да помогнат за по-чисто качване.Въобще плюсове и минуси, струва ли си изобщо.
10.10.05
18:00
Някой, айде бе хора
може но не след всяка тренировка :!: :!: :!: :wink:
примерно един или два макс пъти в седмицата :wink:
еми незнам зависи трябва да разбереш на какво се дължи качването на мазнини. Нали знаеш че с тва 15мин. кардио само ще изхабиш въглехидрати ако те са проблема това е решението но ако не са кардиото ще те върне на зад. МОЖЕ ДА ГРЕША, не сам сигурен че тва дето го казах не са пълни глупости :)
С 15 минути нищо не можеш да направиш , по принцип не е най добрата идея да правиш кардио по време на маса но ако искаш да правиш подобно нещо тичай 25-35 мин
Ако не ми се спеше до такава степен щях да издиря четивото което имам предвид, но кардио по време на маса е повече от добра идея, стига да е отделно от силовата тренировка и да го обезпечаваш с нужните му калории (вместо калориен дефицит).
П.П. Отмързя ме:
From all of this it may sound like those looking to bulk should avoid cardio altogether. While it is true that incorporating cardio into your workout requires you to up your calorie intake in order to compensate for calories spent, there are far more health benefits associated with it including;
* Increased metabolic rate which in turn helps reduce bodily fat storage throughout the day.
* Increased appetite making it easier to eat more later on and increase calorific intake overall.
* Stronger cardio vascular system which not only improves general health but also allows for more intense weight training sessions.
* Promotes endorphin release and so helps you enjoy staying in shape.
* Increases insulin sensitivity. As already stated insulin is an important storage hormone and increasing your sensitivity to it can be extremely useful if taken advantage of.
11.10.05
08:36
Благодаря ви за отговорите момчета.