Хранителен режим

08.07.13
19:07

Здравейте! : ))) Имам въпрос, който знам че много пъти е задаван и ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвети как да се храня правилно, за да мога да стопя мазнините от долната част на корема, последно време много се отпуснах и качих малко и сега ми е трудно да вляза пак във форма ;д . Висока съм 167 и тежа 56 кг . Тичам два пъти в седмицата, вкъщи правя кардио, единственото нещо което не правя е да се храня правилно, а знам че то е едно от главните неща за топене на мазнините и се надявам да ми кажете какво да ям най - вече за да има ефект. : ) благодаря ви предварително

09.07.13
11:48

“Как да се храня правилно” е равносилно на “Как да сглобим автомобил” - прекалено общ е въпросът и трябва да имаш някаква базова представа. Материалите в менюто горе “Хранене” са немалко като информация- от най-основните неща до подробности, според целите.

Както обичаше да казва един известен психолог: Много по-трудно е да формулираме въпрос, отколкото отговор ;]
Попитай нещо конкретно, което не ти е станало ясно и ако е достатъчно добър въпросът- повярвай ми, темите са ставали с по над 100 коментара, а не спорадично някой да се отзове :D

09.07.13
15:09

Ниско въглехидратна диета + Кардио. Успех. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1