04.07.13
16:35
Не.
Днес клек 3х140 3х160 3х170 1х180 - много леки :D :D
Лег 1х110 1х125 1х135 1х140 !!!!! Мега личен рекорд :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 05.07.13 21:04.
Разкри ме ;)
П.С. МЕЛЯ !
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.07.13 01:47.
Днес тяга 3х150 3х180 3х190 2х200кг
Ами Боби, повечето дори да ги бия не си признават никога ! :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.07.13 17:46.
European Open Powerlifting Championship
May 7 - 11 - 2014
Sofia, Bulgaria
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.07.13 19:44.
Блажке,ми на мен и в София никъде не са ми правили проблем за пушенето,питам си,дават пепелници,някъде импровизирани и няма проблем :)
казано от Наталья Заболотная на 09.07.13, 14:18:
В Плевен ви дават да пушите в кръчмите ли бе??? Баси гъзарите!
Баси селянията до шия по-скоро...аман от башибозуци тук!!!
Насраните гашници стоят и си пафкат и викат “кво ще ми кажеш”...идват разни инспекторчета, горките с едни изпосталяли полицаи смешни и как, и кой да глобят...като те ги насират и им взимат пищовите от кобурите:)
Така си я караме тук в дивия централен север.
казано от Jikata на 09.07.13, 14:28:
няма проблем :)
Е, има проблем, как да няма?!?!?!?!!?!?!?
09.07.13
14:58
В Русе никъде не се пуши / поне на които заведения съм сядал / ... освен в дискотеките.... което е готино, защото като непушач най-накрая ми е свежо на душата като седна някъде .... пък в дискотеките така или иначе съм на такова дередже, че рецепторите ми не усещат цигарения дим...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.07.13 14:58.
09.07.13
15:05
казано от slavko на 09.07.13, 14:48:
То проблем има (без оглед на това, че съм не пушач), защото това е поредното нещо в което закона ни се провали, защото отново има оставена отворена не вратичка, ами портища...
В едно заведение вечерта питам на бара - може ли да се пуши, те ми казват - да, може да си пуши, ето ви един свщник, но ако дойде проверка акта ще бъде за ваша сметка, ние не сме слагали пепелници...И познайте, на всяка маса имаше свещник..
Мнението беше редактирано от Мила на 09.07.13 15:07.
Аз по принцип не пуша, но понеже доста хора пушиха ми се допуши, то вярно,че уж не можеше :D
09.07.13
15:27
Абе, това е измислица. Аз в центъра на града, в ебаси и голямата , централна механа с десетки хора запалих пура и ми донесоха нещо като като малка вазичка с мокра кърпичка вътре (без да съм питал пуши ли се, или може ли). Ама бях с костюма и доста спретнат, та така са направили някакъв, че дори не ме предупредиха. :D
Те знаеш ли колко лефтери си облякоха костюмите от бала, хванаха по една папка за достоверност под ръка и се разхождат из центрото. Чак да припаднеш от смях:)
А това с пурата е точно, което аз описах по-горе. Някакви насрани лебеди, дето не могат да си бършат гъза сами, ама лапнали цигарките, вече нали...кой съм аз, къв е тоя закон...смях, смях...
За селянията закон няма...тя е непобедима за нашето законодателство, затова ни е обгърнала све!
казано от Madboy на 09.07.13, 15:09:
Аз по принцип не пуша, но понеже доста хора пушиха ми се допуши, то вярно,че уж не можеше :D
Не “УЖ”....НЕ може!!!
09.07.13
15:41
Пурата преди 30 годишна възраст седи много смешно, от мен да го знаете ;)
Особено па от тия по макс 5-6 лв бройката...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.07.13 15:42.
09.07.13
16:06
Прав си сенсей... на мен костюма от бала ми стои като на изпълнителен директор на Холдинг ама като карам Форд.. как да стане :D :D
09.07.13
16:18
казано от slavko на 09.07.13, 15:39:
Те знаеш ли колко лефтери си облякоха костюмите от бала, хванаха по една папка за достоверност под ръка и се разхождат из центрото. Чак да припаднеш от смях:)
А това с пурата е точно, което аз описах по-горе. Някакви насрани лебеди, дето не могат да си бършат гъза сами, ама лапнали цигарките, вече нали...кой съм аз, къв е тоя закон...смях, смях...
За селянията закон няма...тя е непобедима за нашето законодателство, затова ни е обгърнала све!
Хехе,такива не съм видял,аз съм единственият. Дали съм насран лебед и дали мога да си обърша гъза сам, това не го определяш ти. Иначе гледам много присърце приемаш тази тема и доста настървено пишеш. Трябва да те пуснем да оправиш държавата.
казано от James Hinks на 09.07.13, 15:41:
Пурата преди 30 годишна възраст седи много смешно, от мен да го знаете ;)
Особено па от тия по макс 5-6 лв бройката...
Пушил съм много пъти пури от по 10 лева и по-евтини,но точно за случаят, който говорих, пуших Коиба :) това точно след едно събитие в моя живот, затова се подредих така :) Иначе за възрастта съм съгласен, но пък какво, не ми се лишава от това удоволствие, харесва ми ,па на мен иначе често ми казват приличаш на 25 или повече годишен (особено с костюм). :)
п.п Айде без глупости, имам точно 5 костюма, няколко панталона и официални сака, отделно още доста аксесоари (куп др.), но за бала не си купих костюм и ходих без костюм, ьхяхяххсяхясх. Най-нагло им го начуках.
Мнението беше редактирано от lordinario на 09.07.13 16:20.
09.07.13
16:23
Бъди различен бе. 2 години всеки божи ден в училище бях с костюм (5 дни в седмицата, 5 дни с различен). Всички бяха със смешните анцузи и селски дрехи от по 10 лева (не го казвам с лошо, просто е факт). На бала всички се изпипали с костюми (се едно са ебаси гъзарите, видиш ли), кой спестявал, кой теглил кредит, кой взел от роднини, аз нито си купих специален костюм за събитието, дори не си обляках някой от моите. Отидох с едни джинси на 15 години сигурно и едно горнище на анцуг.
Мнението беше редактирано от lordinario на 09.07.13 16:24.
Ти се научи да си държиш езика зад зъбите, когато са ти високи топките да ги отиграваш.
Аз какво правя за държавата може да се види винаги. Точно там недей да тръгваш да говориш. А какъв си, е ясно на всички, дето те четат, така че гледай какво пишеш поне малко от малко да замазваш положението.
В смисъл, като не можеш да го изтриеш, го замазвай:)
Не си лош човек бе, аз съм ти казвал...просто си простичък още, и аз съм бил така, че даже и повече. Затова, тихичко си работи върху себе си и ще станат нещата.
казано от A.W.E.I.T на 09.07.13, 16:23:
Бъди различен бе. 2 години всеки божи ден в училище бях с костюм (5 дни в седмицата, 5 дни с различен). Всички бяха със смешните анцузи и селски дрехи от по 10 лева (не го казвам с лошо, просто е факт). На бала всички се изпипали с костюми (се едно са ебаси гъзарите, видиш ли), кой спестявал, кой теглил кредит, кой взел от роднини, аз нито си купих специален костюм за събитието, дори не си обляках някой от моите. Отидох с едни джинси на 15 години сигурно и едно горнище на анцуг.
Така, супер...и какво?
Показа някакъв свръх интелект над плебеите ли?
09.07.13
16:29
Нищо няма да замазвам или да трия, правя го умишлено и с цел, защото така ми харесва.
09.07.13
16:29
казано от slavko на 09.07.13, 16:28:
казано от A.W.E.I.T на 09.07.13, 16:23:
Така, супер...и какво?
Показа някакъв свръх интелект над плебеите ли?
Защо не?
09.07.13
16:32
Защото по-достойно е да загубиш от по-добрия от колкото да победиш по-слабия :)
09.07.13
16:36
Няма нужда от философски поговорки, в случаят говорим за принципи. Мен ми налагаха да ходя на екскурзия, инак щели да ми намалят оценката с една единица (може и да е било на шега казано, но не звучеше така), не ми харесваха единиците, които отидоха, не че нямаше да отида, ако лично го исках. 12 години всеки в училищата се опитва да се налага над другите и хората се събират на групички да малтретират по-слабите. За да се впишеш в дадена среда, трябва да приличаш на тях и да правиш поне част от това,което те правят. Сега правят САМО простотии и глупости, нали ги слушам. Аз не се вписах в никоя среда, някои хора се вписаха в моята и сега виждат нещата по съвсем друг начин. Е, в крайна сметка никой не си правеше майтап с мен. Повечето ме уважаваха, кои от страх, кои , защото съм направил нещо за тях и показал добро отношение, никога не съм се държал лошо с някой, който се е отнасял добре с мен, независимо какъв е бил. И винаги съм помагал с каквото мога, когато са ме питали. Без bitching.
Мнението беше редактирано от lordinario на 09.07.13 16:39.
09.07.13
16:41
Вярно е че ти си изграждаш образ пред хората и по това те съдят какъв си, характерът който показваш е това, което те сближава или разграничава от тях, но не винаги това е нещото, което определя човек какъв е в действителност, защото само по себе си е много малко да даде ясна представа за това какъв е, а в много от случаите това стига за хората да си кажат - ей го, тоя е такъв, няма да се опитвам дори да общувам с него, защото е такъв, какъвто АЗ смятам, а не какъвто той е наистина.
Мнението беше редактирано от lordinario на 09.07.13 16:42.
казано от slavko на 09.07.13, 14:48:
Е аз си питам,хората позволяват срещу обещание,че си нося отговорност,и обикновено след 00 ч няма проблем...на който от 20-те% непушачи му пречи си отива в 12,или сменя заведението..
А иначе мога да изброя 10 неуредици за които си плащам да са уредени,а не са...
Мнението беше редактирано от Jikata на 09.07.13 17:36.
09.07.13
17:36
Какво значи, че си носиш отговорност... ако те хванат инспектори ще лепнат 2-3,000лв на собственика.. значи ли, че ще му платиш глобата ?!
казано от kristiancho на 09.07.13, 17:36:
Какво значи, че си носиш отговорност... ако те хванат инспектори ще лепнат 2-3,000лв на собственика.. значи ли, че ще му платиш глобата ?!
Собственика казва,че не е разрешил пушене,съответно няма пепелници,а като няма пепелници,няма и глоба за него...ползват се импровизирани.А като ме хванат с цигарата ,ще си платя и хубаво ще си помисля другия път дали ще запаля вътре...това е!