Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.07.13
15:25

казано от Teen Power на 12.07.13, 15:22:

Ти си на екстремна диета от по 1500 калории и 3-разови тренировки,после може хубаво да се заблуждаваш,че карнитина е направил нещо,те така и правят и експериментите на muscletech дето от протеина им имаш 90+ % растеж и ставаш мега анаболен :D

Е да, но ако ще действа, то е по-вероятно да е при моя случай, от колкото при някой дето яде банички и вафли и си вика—аа , пия добавка за релеф, няма нужда от диета , тя ще си направи своето и по после - ааа,ууу ,ее що нищо не стана ,изпих 2 кутии а съм качил още на талията.

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.07.13 15:27.

12.07.13
15:36

Може да действа,ако караш 2-3 месеца на тази диета без вече да виждаш промени и като я вземеш да продължиш същите диета-тренировки,но да имаш промени,иначе надали ще разбереш..Пък и нали действа плацебо ефект.

12.07.13
15:39

Бе, не знам, но л-карнитинът ми е АЛКАР (ацетил) и пише препоръчително 1 до 2 грама на ден , да не се превишава дозата, аз приемам 3 до 4 грама, така че :D по-добре да свърши за 15 дни, от колкото да пия по нищожни количества 2 месеца,както някои хора пестят добавките .

За диетата, точно месец и половина стана НВД (6-7 седмици), а режим на хранене (разбирай го в който не пия по 2 литра енергийна на ден и 2 пакета вафли) 3 месеца и 10 дни.

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.07.13 15:40.

12.07.13
17:48

Ето как изглеждат нещата след миналото зареждане черно на бяло

(след зареждането)
1 ден - гърди, трицепси (билдърска), кардио (liss)
2 ден - гръб, бицепси (билдърска), кардио (walk)
3 ден - почивка, кардио (walk)
4 ден - крака (силова) , лостове, кардио (walk)
5 ден - лостове (на макс), кардио (liss)
6 ден - кофи/набирания (силова), кардио (liss)
7 ден - рамене , трапец (билдърска), кардио (HIIT = спринтове)
8 ден - почивка , вероятно кардио (walk)

Сумирано за първата седмица след зареждането - 3 много нискоинтензивни кардиота (почти не натоварващи), 3 нискоинтензивни кардио (леко натоварващи), (от тук тежко) 1 високо интензивно, 3 билдърски тренировки, 2 силови, 2/3 лостове = 14/15 тренировки за 7 дни на 1700 калории,чак тогава почивка. GO HARD !

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.07.13 17:50.

12.07.13
17:57

Да добавя днес какво ще пия (не пробвайте това в къщи, опасно е) преди лостовете и кардиото:

Купих си черен чай (тази в диетичния магазин каза, че е бил силничък да не предозирам с кофеина и да го пия сутрин до обяд, иначе няма да мога да мигна, мисля да я послушам :D), също и оригинален зелен чай на сашета и на листа.

Правя следното , варя 1 тенджера вода (2 литра), слагам зелен чай листа в една чаша (пълня половината чаша с листа, нищо че на етикета пише 1-2 чаени лъжички) и с врялата вода докато се запарят, после разреждам в тенджерата. В нея слагам още зелен чай на сашета и черен чай (опасно силният) на сашета към всичкото, това го пия и отделно приготвям 1 hyphy mud (енергийна напитка с доста силно кафе с канела и малко семена на люта чушка). Пия го всичкото това с двойна доза Л-карнитин и заминавам. :D :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.07.13 17:57.

AS

12.07.13
17:59

И за какво ти е всичко това?

12.07.13
18:07

Да заредя с малко течности преди тренировката, както се казва.

12.07.13
18:37

Черния чай е overrated.колко съм пил и нищо,нито ме разсънва,нит ми са присира.кафе втф

12.07.13
18:40

По-скоро огромно кафе еспресо с енергийна напитка, диетична кола, черен чай, зелен чай, люта чушка и канела ftw.

12.07.13
21:09

Баси,колко е трудно да се чисти вече,след като си доста чист...Релефни пичове (наистина брутално релефни, говоря целите във вени по гърди навсякъде) ми казват - достатъчно си нацепен, то няма накъде, просто хвани тен...ама още малко ще натисна...поне месец :D

Трябва да правя веднъж на седмица фастинг (в почивен ден,преди не много тежка тренировка ден)... нещо такова да стресирам.

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.07.13 21:11.

Как ти издържа сърцето и главата на всички тези стимуланти нзз . Аз пия 2 кафета и като правя тяга или клек ми гърми главата отвсякъде аа ти си и на НВД . Респект . Може да обновиш снимките да видим как си.

12.07.13
22:34

БА СИ ГЛА ДА ! Днес съм яко go hard or go fail :Д не знам, но на типичната храна премирам от глад, ма така е след крака и силови набирания (кви крака, баш цяло тяло си беше). Раздвижих на лостовете,нямам желание нещо да напъвам яко, малко набирания и малко силови набирания размотах,после се надъхах за кофите и направих няколко серии по-високи повторения, 54 повторения направих на едната, мисля че мога към 60 кофички. После още малко раздвижване и това е, после кардио леко, нищо особено, deload i recovery ден го броим. Гладен съм яко,ама търпя пия ени чаища и води тук, спасявам се някак, жалко че съм толкова пребледнял и жълт, май ще се мре вече. Бтв, вчера забравих да кажа, че щях да припадна в залата, зави ми се свят и ми прилоша към края и легнах на лежанката и загубих леко съзнание, говориха ми , а аз не можех да разбера какво става и така 10 мин, докато се взема в ръце, абе майката си ебало вече, брутално хардкор е тук ... изобщо никой не може да ме впечатли с нищо, знаейки през какво минавам аз... ма опит, това е. го хард ор го хоум кучко

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.07.13 22:35.

12.07.13
22:39

казано от Мартин Трифонов на 12.07.13, 21:48:

Как ти издържа сърцето и главата на всички тези стимуланти нзз . Аз пия 2 кафета и като правя тяга или клек ми гърми главата отвсякъде аа ти си и на НВД . Респект . Може да обновиш снимките да видим как си.

Бе , само ше ти кажа ено - мамата си ебало и зор, това е.

12.07.13
23:14

Храната:

1. литър прясно мляко 1,5%
2. 6 цели яйца
3. 150гр кашкавал
4. 70гр орехи
5. 200гр конско месо

~ 134гр мазнина, 41гр въглехидрат, 151гр протеин - 1974 калории

(завиших леко калориите с 300, че имам нужда, инстинктивно го давам, след крака съм по-гладен на 2к калории, от колкото в обикновен ден на 1,6к. )

12.07.13
23:29

Напитките :

2 литра зелен чай, 2 чаши черен чай, 2 кафета, 1 енергийна напитка (без захар, 250мл.)

“Добавките” :

г/д тройна доза АЛКАР

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.07.13 23:29.

13.07.13
01:50

Ей тук искам акъл от някой разбиращ,който имал сходен проблем и/или знае решението му. Значи почти нямам мазнина по мен,сигурно съм под 8% и съм адски чист, виждат ми се и 6те плочки ясно, дори и тези последните под пъпа (стъборн зоната),но кожата по талията ми е бая разширена.
Ест. не е като тея по клиповете дето им виси, дето са свалили по 50-100кг, но прищипя ли си я с два пръста мога да я изтегля на 10 санта нагоре, много разтеглива такава, като ластик, широка и не ми стои прилепнала (както трябва да е кожата).
Талията ми е 76см на гладно сутрин на 123-124см гръдна обиколка (не напомпана), за сравнение зимата на 130-131 гръдна имах 93-94 талия (на гладно!). 20см. чиста мазнина свалих от талията за 3 месеца и почти 15кг тегло, като силата ми е изключително добре запазена и малкият спад, който имам се дължи на липса на енергия и системна рестрикция на калориите, върна ли храната постепенно силата се връща моментално.Изключително успешен период на изчистване, който още не е завършил изцяло.Та сега по-голям проблем ми е кожата и водната задръжка, от колкото каквито и да било мазнини по мен.

Та въпросът: Има ли разни средства, добавки, хранителни вещества или нещо,което да прибира и стяга повече кожата или просто от само себе си с времето ще стане? Щото е видимо и е кофти,също на крака мога да си щипна кожата и да я изтегля 4-5см. напред, а е само кожа тънка като лист хартия. Моля това да не подлежи на разни иронии такива и лиготии,защото въпросът е основателен и сериозен.Ако някой не е наясно с “проблема” и е чел само някъде нещо, да не спами излишно.

Мнението беше редактирано от lordinario на 13.07.13 01:51.

13.07.13
10:08

Някъде бях чувал, че при отслабване сериозно/беше бг бодибилдинг предаване и някакъв културист обясняваше процеса и прочие/ трябва да се приема фолиева киселина- имаше още нещо, но не помня какво и това помагало на кожата да се прибере и свие по-бързо. Иначе времето- това е. Беше преди много време, но пък си струва да проучиш. Фолиевата е витамин B9 до колкото помня... май.

13.07.13
10:53

Ако имаш късмет с времето ще се оправи,ако не - трябвало е по - бавно да сваляш.С кожата не си е играчка.

13.07.13
12:08

Тва си ти :д

13.07.13
12:21

Чувал съм, че рибеното масло е много полезно за кожата и също така хиалуроновата киселина, доколко са ефективни нямам идея, все пак със сигурност не правят чудеса.

13.07.13
12:24

; )

13.07.13
15:41

Ще видим, сигурно играе фактор също, че не съм заредил с въглехидрати, така мускулите малко или много се посвиват, като се изпълнят се издуват и притискат кожата,като тя се стяга донякъде.

13.07.13
16:11

казано от A.W.E.I.T на 13.07.13, 15:41:

Ще видим, сигурно играе фактор също, че не съм заредил с въглехидрати, така мускулите малко или много се посвиват, като се изпълнят се издуват и притискат кожата,като тя се стяга донякъде.

A.W.E.I.T , изяж си сникърса !
- Защо ?
Защото мускулите ти не се издуват иначе !
По-добре ?

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 13.07.13 16:13.

13.07.13
16:28

- А.w.e.i.т. изяш си 7те сникърса.
- Защо? (тъничък, писклив гласец)
- Защото ставаш плажен, когато не си заредил с въглехидрати... Е, по-добре ли си?
- ПО-ДООРРЕ (дебел,стържещ,дет метъл глас,последван от 240 тяга)

Мнението беше редактирано от lordinario на 13.07.13 16:30.

13.07.13
16:36

За 3 дни съм приел 23 хапа АЛКАР Л-карнитин, кутията май ще отива за седмица, тоя вика към месец ще ти стигне.ХАхаахах.

13.07.13
20:44

0. Кардио,загрявка и вработване
1. Кофички с тежест +50 60 65кг х 1 1 1, +50кг х 4 5 4
2. Кофички собствено тегло - 51 , 4 свободни серии без да броя
3. Набирания раменен надхват СТ - 41 (последните с ритане)
4. Набирания тесен подхват с тежест - +30кг х 10 10 (стриктно)
5. Набирания тесен подхват собствено тегло - 4 х отказ
6. Пулоувър с дъмбел - 33кг х 20

20 минути интензивно кардио - 250 калории , после ходене почти час

Мнението беше редактирано от lordinario на 13.07.13 20:45.

13.07.13
20:51

Най-накрая да направя над 40 набирания в 1 серия, лостаджии, елате ми :D :) скоро повече и по-хубаво,все пак за втори път правя бройка и тук бяха след бая кофи, а кофите си товарят яко горната част (+гърба)...От кога ги мъдря тия набирания,от миналото лято помните ли по 30-35 криви , и се мъча и не става, работата било да се свали мазното за да станат тея 35 хубави, ама станаха не 35, а над 40 :) Кофите също съм доволен,след толкова серии над 50 добре, мисля че мога 60.

Мнението беше редактирано от lordinario на 13.07.13 20:51.

13.07.13
23:20

мадафакин ролон отивам да се набирам, че не издържам ся се прибирам и отивам да се набирам бейбе

14.07.13
00:19

Храната днес (6 ден,за сега се чувствам стабилно) - 14.7.2013г.

1. 6 цели яйца, 2 кисели млека (обезмаслени)
2. 150гр. кашкавал, 1 ябълка
3. 200гр. конско месо, 20мл. ленено масло
4. 100гр. пилешко филе

~ 163гр. протеин, 90гр мазнина, 58гр въглехидрат - 1694 калории

14.07.13
00:22

Утре правя мощна тренировка рамене и трапец, след това кардио в залата, вечерта спринтове - храната ще е стандартна (като днес д/г). В другиден (8 ден след зареждането се пада) ако всичко е наред ще пусна един фастинг (среден такъв, все едно пропускам закуската, не някакви 18-20 часови изгъзици).

Мнението беше редактирано от lordinario на 14.07.13 00:22.

14.07.13
01:34

Имам един въпрос..Гледам те зареждаш с бая здраво храна.. Чудя се дали имаш няк’во предложение за нещо високовъглехидратно ,което мога да поема бързичко без дерт ,защото нямам много апетит ,а трябва да ям на ден по 500 грама. Преди го поглъщах пиейки,ама сега вече няма к’во да се пие.

Е сега лятото е направо кеф - и аз имам същия проблем. Може да го караш изцяло на плодове - дини, пъпеши, праскови - в килограми. Вкусно, евтино, полезно.

14.07.13
01:44

Те издуват с бая вода и после се губи апетит,аз мисля за нещо,което дава много,пък ми пази апетита за макароните ориза яйцата е месото. Преди пиех компот,ама манната небесна свърши.То това не е чешма,че кат’ пуснеш да тече :D

Пробвай един ден примерно яж си месото/яйцата/др. пртеинови източници, както си ги ядеш (първо тях) и след това през целия ден хаотично, когато ти се яде плодове на корем - много добре действа при мене.

14.07.13
01:49

Е да ,ама не мога всичко на един път да го изям..Все пак месото яйцата оризът макароните не са малко и искат да речем 3 хранения,за това ми трябва така да правя.Спазвам ЦХ и почвам да ям към 2-3 следобяд и стават 3 стабилни хранения точно.

Не бе, имам предвид всичките ти въглехидрати да идват от плодове - недей яде макарони, ориз и т.н., а плодове вместо тях.

14.07.13
04:54

Излизах вечерта,умрях от глад и чийтнах ‘малко’,бал съм го и без това чистя адски бързо. И аз съм човек,айде здраве да е от утре диета. Бтв туй сичкото го изядох преди час,вече съм леко гладен ВТФ?! Тялото сигурно си е помислило ,че почвам да зареждам (13 хилки калории) и е забързало метаболизма, а аз лягам ся гладен,изядох пилето. Хахахахаха. Как измамих тялото.

Прекрасно нещо е чийт мийла,хахахахахха. Кеп йо сейн.

14.07.13
13:58

казано от A.W.E.I.T на 14.07.13, 04:54:

Бтв туй сичкото го изядох преди час,вече съм леко гладен ВТФ?!

Напълно обяснимо - на голям дефицит си, с горните боклуци си вдигнал рязко инсулина и той после рязко е спаднал, т.е. пак огладняваш.

Ванко, вземи да прочетеш малко сериозна литература по темата, стига с тази coventional wisdom :)

14.07.13
14:39

Много добре знам, че е така,просто се правя,че съм изненадан. Иначе не съжалявам.

14.07.13
22:54

Днес пуснах зареждане, но нормално , а не уливане, демек ям като ми се яде (а то ми се яде доста), просто не се тъпча. Няма над хиляда въглехидрат и половин кило мазнина,даже мазнината е около или под 150 грама. Протеинът го държа среден. Само чисти храни,няма каточели трансмазнини и т.н.Даже джънк няма май (освен една малка кола (със захар) със закуската).Също тренирах,ама със собствено тегло. Тоя глад дето ме настига след първата седмица,имам чувството че започва да ме изяжда и изпива целият,затова май ще вдигна малко мазнините от утре,като държа въглехидрата около 50гр. Ще следя как се чувствам с намаляването на телесните мазнини.
Отбелязвам 14 седмици диета, 7 или 8, от които по-сериозни - НВД (преди това свиквах и намалях постепенно калориите, имаше напредък естествено, но не така драстичен както от 7 седмици насам).

Мнението беше редактирано от lordinario на 14.07.13 22:55.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1