11.10.05
18:52
Здравейте,
Искам да попитам откъде купувате пилешки гърди и на каква цена? Има ли някъде в района на Младост или около центъра магазин където могат да се купуват големи количества (2-3 кг.) качествени замразени пилешки гърди (без кост) или филе на поносима цена?
11.10.05
19:35
Пич и аз съм от младост има някакъв склад в Горублене кадето има мнохо хубави пилешки пържоли и са на по ниска цена.Ама що не идеш в Метро ???
В Метро не са много евтини.Преди имаше по 5лв. на кг.Ама сега вдигнаха цените.Пък и няколко пъти взимам от там развалено месо.
Кажете наистина къде има хубаво пилешко месо в района на Младост 1 към 5лв. на кг.
[quote author=“BabaVanga”]В Метро не са много евтини.Преди имаше по 5лв. на кг.Ама сега вдигнаха цените.Пък и няколко пъти взимам от там развалено месо.
Кажете наистина къде има хубаво пилешко месо в района на Младост 1 към 5лв. на кг.
в Младост 4 в Европата има 5,15/кг и телешко има под 6лв/кг :wink:
12.10.05
02:21
В Младост 1 има на 4.49 лв. за кг. замразени ама много вода им слагат мамка им като ги разрмазиш сигурно от 1 кг изтичат 200 гр. вода.
12.10.05
21:33
еми тва е като тръгнеш от Дървеница има един голям мост който излиза точно в Младост, има една голяма поща и някаква болница. Малко по-нагоре има светофар с кръстовище и след него има пазарче с много магазини и там ама точно в кой магазин как да ти обясня рагледай ги то само там е на такава цена 4,49 другаде е по-скъпо.
Мерси.Горе-долу се ориентирах.Трябва да го намеря тоя магазин.
Всъщност аз живея точно в Дървеница.
13.10.05
12:28
[quote author=“Chushko”]//offtopic
леле тва пилешко с тоя птичи грип напоследък... :roll:
Ами ще минаваш през по дълга термична обработка и няма проблем яйцата също.
Засега ушш няма проблем с птичи грим в българия дано и за напред да няма че нз кво ше праимм аз на ден си хапвам по 2пилишеки пържоли за обяд и вечеря общо са около 300-350гр. ! Ако има някаф пробем на рибка и яица ще трябва да минаваме и те доста добра храна !!
14.10.05
09:42
А яйцата откъде идват - от пилетата. Така че и те май не са вариант. Ще се набляга на млечните продукти.
Абе стига бе птичи грип.Т’ва са глупости бе.В България нема такива проблеми.Нема к’во се притеснявате от тоя птичи грип.
Намерих това магазинче на пазара на Младост 1. Наистина пилешките гърди там са по 4.50лв/кг. Успях да си купя даже 2 пъти, преди да го затворят :(
Някакви други идеии откъде в района могат да се купуват пилешки гърди?
02.11.05
22:41
Еми и аз мааалко имам колебания от тоя птичи грип, ама си вара/пека по-дълго и си перкам здраво месце. Иначе и аз си пазарувам от МЕТРО главно, 2.90 лв. Пилешко бутче, 5.50 лв. Пилешки гърди (без ДДС), мога да кажа и от горните квартали къде да си напазарувате, на Красно Село на края на пазара зад бариерата има един ефтин магазин за месце, а до него за млечни продукти. ;) Има и един на Борово, ма от него от 100 години не съм пазарувал и не го знам има ли го още. Поздрави.
а, я кажете някъде в люлин дали има такива магазини, че е към 7 лв килограма вече :(
03.11.05
13:02
това е гнусно бе !!!!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x :x
03.11.05
16:15
В магазин 345 пилещкото филе е по 6.35 замразеното