Пилешки гърди - откъде?

11.10.05
18:52

Здравейте,
Искам да попитам откъде купувате пилешки гърди и на каква цена? Има ли някъде в района на Младост или около центъра магазин където могат да се купуват големи количества (2-3 кг.) качествени замразени пилешки гърди (без кост) или филе на поносима цена?

11.10.05
19:35

Пич и аз съм от младост има някакъв склад в Горублене кадето има мнохо хубави пилешки пържоли и са на по ниска цена.Ама що не идеш в Метро ???

11.10.05
19:43

В Метро не са много евтини.Преди имаше по 5лв. на кг.Ама сега вдигнаха цените.Пък и няколко пъти взимам от там развалено месо.
Кажете наистина къде има хубаво пилешко месо в района на Младост 1 към 5лв. на кг.

11.10.05
22:18

[quote author=“BabaVanga”]В Метро не са много евтини.Преди имаше по 5лв. на кг.Ама сега вдигнаха цените.Пък и няколко пъти взимам от там развалено месо.
Кажете наистина къде има хубаво пилешко месо в района на Младост 1 към 5лв. на кг.

в Младост 4 в Европата има 5,15/кг и телешко има под 6лв/кг  :wink:

RH

12.10.05
02:21

В Младост 1 има на 4.49 лв. за кг. замразени ама много вода им слагат мамка им като ги разрмазиш сигурно от 1 кг изтичат 200 гр. вода.

12.10.05
08:15

А в кой магазин по точно в Младост 1?

RH

12.10.05
21:33

еми тва е като тръгнеш от Дървеница има един голям мост който излиза точно в Младост, има една голяма поща и някаква болница. Малко по-нагоре има светофар с кръстовище и след него има пазарче с много магазини и там ама точно в кой магазин как да ти обясня рагледай ги то само там е на такава цена 4,49 другаде е по-скъпо.

13.10.05
09:23

Мерси.Горе-долу се ориентирах.Трябва да го намеря тоя магазин.
Всъщност аз живея точно в Дървеница.

RH

13.10.05
12:28

[quote author=“Chushko”]//offtopic
леле тва пилешко с тоя птичи грип напоследък...  :roll:

Ами ще минаваш през по дълга термична обработка и няма проблем яйцата също.

13.10.05
16:37

Засега ушш няма проблем с птичи грим в българия дано и за напред да няма че нз кво ше праимм  аз на ден си хапвам по 2пилишеки пържоли за обяд и вечеря  общо са около 300-350гр. ! Ако има някаф пробем на рибка и яица ще трябва да минаваме и те доста добра храна !!

14.10.05
09:42

А яйцата откъде идват - от пилетата. Така че и те май не са вариант. Ще се набляга на млечните продукти.

14.10.05
11:16

Абе стига бе птичи грип.Т’ва са глупости бе.В България нема такива проблеми.Нема к’во се притеснявате от тоя птичи грип.

01.11.05
18:05

Намерих това магазинче на пазара на Младост 1. Наистина пилешките гърди там са по 4.50лв/кг. Успях да си купя даже 2 пъти, преди да го затворят :(
Някакви други идеии откъде в района могат да се купуват пилешки гърди?

FR

02.11.05
22:41

Еми и аз мааалко имам колебания от тоя птичи грип, ама си вара/пека по-дълго и си перкам здраво месце. Иначе и аз си пазарувам от МЕТРО главно, 2.90 лв. Пилешко бутче, 5.50 лв. Пилешки гърди (без ДДС), мога да кажа и от горните квартали къде да си напазарувате, на Красно Село на края на пазара зад бариерата има един ефтин магазин за месце, а до него за млечни продукти. ;) Има и един на Борово, ма от него от 100 години не съм пазарувал и не го знам има ли го още. Поздрави.

03.11.05
10:41

а, я кажете някъде в люлин дали има такива магазини, че е към 7 лв килограма вече  :(

MJ

03.11.05
13:02

това е гнусно бе !!!!!!!!!:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :x :x :x :x :x :x

FI

03.11.05
16:15

В магазин 345 пилещкото филе е по 6.35 замразеното

03.11.05
17:18

345 има до нас,мерси че ми каза.а според мен тва с птичи грипа е пълна лъжа,измислена от телевизията,защото нема с кво друго да се занимава и подкупва некви там за да кажат неква глупост.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1