Тренировъчна програма

13.07.13
20:12

Здравейте... Нуждая се съвет относно програмата ми за през лятото.

Тренирам вмомента през ден , защотоо немога да тренирам по друг начин , защото работя.
Тоест 1 ден работя 1 почивам , а като сам на работа то е  13 - 14 часа...

Програмата ми е: Гърди , Гърб + трапец , Ръце.. крака не правя. Знам , че е много грешно , но просто ако правя и крака и рамо то 7 8 дена почивам пред да почна да правя гърди пак , което според мене е адски много.

Така , че ако можете да ми предложите вариант кадето да включа в 3 дни да мога да правя крака + рамо. Чудя се да ли да не почна да тренирам по  1-вия ми сплит: Гърди  + бицепс , Гръб трапец + трицепс , Крака + Рамо , но ръцете няма да ми вървят по същиия начин мисля , както са самостоятелно изнесени в 1 ден.

Пия само Аминокиселни на Universal 2700 200tab

Моля дайте съвети.

13.07.13
20:14

Гърди, квадрицепс, гръб+трапец, ръце+задно бедро и прасец.
Ръцете са лекичка тренировка, гърдите самостоятелно - също. Така че не пречи да включиш краката в тези тренировки.

13.07.13
20:46

Ето щом толкова искаш ръцете в един ден:
1.Крака + Гърди
2.Гръб + Рамо
3.Ръце

13.07.13
20:54

казано от `~1! на 13.07.13, 20:46:

Ето щом толкова искаш ръцете в един ден:
1.Крака + Гърди
2.Гръб + Рамо
3.Ръце

Това крака и гърди си е доста тежка тренировка .. :Д иначе другите 2 така комбинирани е добре.

13.07.13
21:05

И според мен- крака/ гърди ще е добра тренировка.
В него ден и само един клек да правиш, пак ще е по добре отколкото нищо за краката. Като се замислиш едно, две упражнения за крака не отнемат много време.
Клек и после нещо за прасец, това е. Поне това прави.

13.07.13
21:10

казано от avitohol avitohol на 13.07.13, 21:05:

И според мен- крака/ гърди ще е добра тренировка.
В него ден и само един клек да правиш, пак ще е по добре отколкото нищо за краката. Като се замислиш едно, две упражнения за крака не отнемат много време.
Клек и после нещо за прасец, това е. Поне това прави.

Да ппц е така само клек да направя пак е много добре , защото него правя вмомента и ме е яд много , защото е едно от най - хубавите упражнения , ако не е и най... Аз тренирам гърдите с 3 упражнения Лег Полулег и смеска м/у флайс и лег с дъмбели :))

Вкарай кофички вместо лег с дъмбели.

15.07.13
23:47

Какво ще кажете ако тренирам така:

Гърди + рамо ( за рамо раменни преси и разтваряне в страни)
Гърб + трапец + Клекове  и повдигане на прасци
Ръце

Така мисля , че е най - добре.

16.07.13
21:40

Безумно е да правиш раменна преса след тренировка за гърди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1