17.07.13
10:37
Здравейте, търсих доста във форума, но не намерих (вероятно по моя грешка) точна програма за начинаещ в домашни условия. Разполагам с дъмбели с най-различни тежести и пружини (?) Бихте ли ми предложили програма, вероятно трябва да е кръгова... Целите ми са стягане на тялото и покачване на мускулна маса. За около половин година отслабнах доста, бях на НВД и правих основни упражнения с дъмбели, коремни преси и лицеви опори, за жалост резултата не е такъв какъвто очаквах. Сега ребрата са ми почти изкочили, в същото време гърдите ми са отпуснати и имам съвсем леко оформени плочки. Нямам възможност да ходя на фитнес тук където живея. Също така, ако можете да ми предложите хранителни добавки (вероятно протеин) и подходящ хранителен режим за целите ми. Благодаря предварително!
21.07.13
14:29
~1! Най-добре спри да пишеш, маняк. 90 процента от изказванията ти са крайно неадекватни. Ходи яж солети и шоколадови рула, за да качваш маса.
С 40кг няма как да качиш маса.
Да почне да прави набирания и кофи с 40 кила, да видим дали няма да качи маса ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.07.13 14:49.
Да си намери (направи). Ако има желание, ще намери начин.
Аз съм правил кофички на два стола и съм се набирал на рамките на вратите.
21.07.13
15:11
От къде знаеш дали авторът разполага с лост и успоредка ?
То щото е голямата философия да си направи... Иначе викаш не мое да кАчи с лицеви, напади, клек на един крак, гребане с една ръка, всичко това с наличните 40 кила плюс предложените от Петко кофи и набирания???
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 21.07.13 16:12.
Той ще качи все някаква маса, но до един момент. Не може постоянно да качва с 40кг.
Мнението беше редактирано от Ронката на 21.07.13 15:29.
21.07.13
16:10
Е то е повече от ясно, че няма цял живот да вдига с +40кг, ама ти имаш ли идея какво е клек на един крак, набиране, кофи, лицеви (може и с вдигнати крака, може и на една ръка), всичко с +40кг в серия и колко време трябва да прогресира (разбирай с правилна диета да качва сила и маса) за да го постигне??? Ще качи “някаква маса”? Бих казал, че с правилен подход може да качи повече маса от повечето “разбирачи” по залите.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 21.07.13 16:13.