Може ли малко помощ

Темата е заключена.

13.10.05
00:32

1.Значи преди 1-2 месеца сам пил креатин но положин котия
сеа пак искам да пия как да започна да го пия и дали ще е полезно
2.Кое е по полезно и безопасно креатина или протеина и от кое има по голям ефект в натрупването на маса
Моля ви кажете ми плс

EN

13.10.05
00:48

Няма проблеми да пиеш и двете!!!

13.10.05
00:48

да де ама я кажи кое е по вредно и кое има по голям ефект

13.10.05
00:53

[quote author=“Lane”]да де ама я кажи кое е по вредно и кое има по голям ефект

Нито едното не е вредно. Протеина го приемаш всеки ден с храната, креатина също, ако ядеш месо.
А ефекта зависи от тренировките, храненето, режима, възстановяването и т.н.
Нито едно от двете няма ефект на натрупване на мускулна маса ;)

13.10.05
00:55

О.К много ви мерси и ако можете кажете ми кога е има по голям ефект да пия креатина преди или след тренировка

13.10.05
01:03

Разделяш дневния прием на 2 (за креатин-а) и го пиеш преди и след тренировка  8)

RO

13.10.05
11:01

Странно защо темата е поставена в забранени медикаменти. Но както ти казаха и двете не са вредни. Но с креатина ако го зимаш месец е добре 1 месец после да починеш малко. Иначе са добра комбинация

ZU

13.10.05
14:54

[quote author=“Lane”]О.К много ви мерси и ако можете кажете ми кога е има по голям ефект да пия креатина преди или след тренировка

На кутивта на всеки протеин или креатин си пише...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1