22.07.13
13:45
Здравейте приятели. На 14 съм, почти 15, имам половин година стаж(всъщност малко повече) имам предвид редовен стаж, иначе преди също съм тренирал всякакви работи и съм работил с малки тежести. Искам да ви попитам дали има някаква опастност от анимал пак за мен, защото попринцип има минерали, витамини и аминокиселини и в това няма нищо вредно, но пък съм чел, че някои казват, че има твърде много витамини в него и може да навреди с нещо? А добавката ми се струва добра, служи за по-добра тренировка, за покачване на ММ и за възстановяване, а витамините са ми нужни особено през зимата. Моля отговорете ми! Благодаря предварително! :)
Иначе, забравих да поясня, че съм 177-8 висок и съм 62 кг.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.07.13 15:47.
Не е опасна,но няма да ти помогне с нищо.Това е доста силен продукт,за много тежко трениращи атлети.
Остави че е доста скъп.Вземи си едни витамини 100% daily + Омега 3-6-9,това е всичко от което имаш нужда на твоята вързраст.
Ти щом на 14 искаш Анимал да взимаш, сигурно на 18 вече ще си на зоб. Вместо да ходиш до магазинчето за добавки, влез в кухнята и отвори хладилника, там ти е всичко.
Единствената опасност е да се задавиш с някой хап.
казано от Biad__ на 22.07.13, 14:00:
Това е доста силен продукт,за много тежко трениращи атлети.
ха ха
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 22.07.13 18:09.
22.07.13
20:35
казано от avitohol avitohol на 22.07.13, 16:54:
Ти щом на 14 искаш Анимал да взимаш, сигурно на 18 вече ще си на зоб. Вместо да ходиш до магазинчето за добавки, влез в кухнята и отвори хладилника, там ти е всичко.
Е аз креатин не искам да докосна, а камо ли пък зоб ... :D
Иначе ето го перфектния продукт- креатина. Евтин, има ефект от него, дори пише, че за тийнейджърите не бил вреден, ако не прекаляват с него, но никъде не пише че ти пълни с вода мускулите и после тази вода я изпикаваш и все едно нищо не си направил(не точно нищо, де, ама ръката ти от 32 да стане 40 и после да падне на 34 да речем....някък си не върви :D )
Имаш обширни познания за креатина, следователно си трениращ с сериозен стаж и тежки тренировки. От анимал пака, поне като ръката ти стане от 32 на 40, няма после да спадне от тази зловеща вода :D
Мнението беше редактирано от Владислав на 22.07.13 20:47.
казано от Strelok91 на 22.07.13, 18:08:
ха ха
Имам предвид,че са големи дозите витамини за повечето нормално трениращи и нямат никаква полза от такива количества.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 22.07.13 21:23.
казано от Biad__ на 22.07.13, 21:23:
казано от Strelok91 на 22.07.13, 18:08:
ха ха
Имам предвид,че са големи дозите витамини за повечето нормално трениращи и нямат никаква полза от такива количества.
Минералите в слаба концентрация и много слабо усвоими форми , като оксидите например. Витамините освен B6 всичко друго беше почти, като дейли формула. b12-то не само беше кобаламин, ами и беше 6 mcg…не виждам проблем да ги пие всеки, ама продукта е далеч от суплементацията на тежко трениращ атлет.
Инъче мнението на автора за креатина ме зарадва много.
23.07.13
10:37
Е много голяма слава му се носи на този креатин, че пълни с вода и после всичко спадало :D
По темата - имаш време за добавки, наблегни на хубава храна сега, за да си изградиш навици и после ще ти е много лесно ;)