Опасност от Animal Pak при 14 годишен?

PP

22.07.13
13:45

Здравейте приятели. На 14 съм, почти 15, имам половин година стаж(всъщност малко повече) имам предвид редовен стаж, иначе преди също съм тренирал всякакви работи и съм работил с малки тежести. Искам да ви попитам дали има някаква опастност от анимал пак за мен, защото попринцип има минерали, витамини и аминокиселини и в това няма нищо вредно, но пък съм чел, че някои казват, че има твърде много витамини в него и може да навреди с нещо? А добавката ми се струва добра, служи за по-добра тренировка, за покачване на ММ и за възстановяване, а витамините са ми нужни особено през зимата. Моля отговорете ми! Благодаря предварително! :)

Иначе, забравих да поясня, че съм 177-8 висок и съм 62 кг.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.07.13 15:47.

22.07.13
14:00

Не е опасна,но няма да ти помогне с нищо.Това е доста силен продукт,за много тежко трениращи атлети.
Остави че е доста скъп.Вземи си едни витамини 100% daily + Омега 3-6-9,това е всичко от което имаш нужда на твоята вързраст.

22.07.13
16:54

Ти щом на 14 искаш Анимал да взимаш, сигурно на 18 вече ще си на зоб. Вместо да ходиш до магазинчето за добавки, влез в кухнята и отвори хладилника, там ти е всичко.

22.07.13
18:08

Единствената опасност е да се задавиш с някой хап.

казано от Biad__ на 22.07.13, 14:00:

Това е доста силен продукт,за много тежко трениращи атлети.

ха ха

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 22.07.13 18:09.

PP

22.07.13
20:35

казано от avitohol avitohol на 22.07.13, 16:54:

Ти щом на 14 искаш Анимал да взимаш, сигурно на 18 вече ще си на зоб. Вместо да ходиш до магазинчето за добавки, влез в кухнята и отвори хладилника, там ти е всичко.

Е аз креатин не искам да докосна, а камо ли пък зоб ... :D
Иначе ето го перфектния продукт- креатина. Евтин, има ефект от него, дори пише, че за тийнейджърите не бил вреден, ако не прекаляват с него, но никъде не пише че ти пълни с вода мускулите и после тази вода я изпикаваш и все едно нищо не си направил(не точно нищо, де, ама ръката ти от 32 да стане 40 и после да падне на 34 да речем....някък си не върви :D )

22.07.13
20:46

Имаш обширни познания за креатина, следователно си трениращ с сериозен стаж и тежки тренировки. От анимал пака, поне като ръката ти стане от 32 на 40, няма после да спадне от тази зловеща вода :D

Мнението беше редактирано от Владислав на 22.07.13 20:47.

22.07.13
21:23

казано от Strelok91 на 22.07.13, 18:08:

ха ха

Имам предвид,че са големи дозите витамини за повечето нормално трениращи и нямат никаква полза от такива количества.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 22.07.13 21:23.

23.07.13
10:12

казано от Biad__ на 22.07.13, 21:23:

казано от Strelok91 на 22.07.13, 18:08:

ха ха

Имам предвид,че са големи дозите витамини за повечето нормално трениращи и нямат никаква полза от такива количества.

Минералите в слаба концентрация и много слабо усвоими форми , като оксидите например. Витамините освен B6 всичко друго беше почти, като дейли формула. b12-то не само беше кобаламин, ами и беше 6 mcg…не виждам проблем да ги пие всеки, ама продукта е далеч от суплементацията на тежко трениращ атлет.
Инъче мнението на автора за креатина ме зарадва много.

Е много голяма слава му се носи на този креатин, че пълни с вода и после всичко спадало :D

По темата - имаш време за добавки, наблегни на хубава храна сега, за да си изградиш навици и после ще ти е много лесно ;)

23.07.13
12:04

Ти първо направи 40 см ръка после се притеснявай дали ще я “изпикаеш”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1